Aktuální microsite

Prodej uhelných briket a palivového dříví Karlovarský kraj, balené uhlí a brikety, dříví v pytlích
Prodej uhelných briket a palivového dříví Karlovarský kraj, balené uhlí a brikety, prodej dříví v pytlích, tuhá paliva, koks, dodávka uhlí kostka, ořech, složení dopravním pásem.
Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.
Zkušený topenář, plynař - podlahové vytápění, plynové kotle
Uvažujete- li o podlahovém vytápění nebo jen potřebujete vyměnit kotel, pak přenechejte tuto práci odborníkům a kontaktujte zkušeného topenáře, plynaře v Šumperku - Aleše Jarýna.
Prodej a servis elektrokol – všestranné využití pro sportovce i rekreační jezdce
Firma KOSKA BIKE zajišťuje prodej a servis elektrokol, vhodných pro sportovce i rekreační ježdění. Díky elektrokola zažijete pohodlné projížďky krajinou a snadnější i rychlejší pohyb ucpaným městem.
Výstavba plotů na zakázku – návrh, dovoz a montáž oplocení
Výstavbou plotů na zakázku se zabývá firma PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna. Postaráme se o návrh, dovoz a montáž oplocení pro váš objekt v rámci celého Jihomoravského kraje.
Dodávky provozních kapalin, olejů a maziv
Prodejem provozních kapalin, olejů a maziv se zabývá společnost MICRO, s.r.o. z Kuřimi. Široký sortiment naleznete na našem e-shopu i v kamenné prodejně.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Motorové pily – příprava dřeva na topnou sezónu
Kvalitního a spolehlivého pomocníka pro přípravu dřeva na topnou sezónu naleznete v motorových pilách Husqvarna. Autorizovaným prodejcem značky Husqvarna je Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Lékárna Brno – Líšeň, prodej léků a potravinových doplňků
Léky na předpis i volný prodej, doplňky stravy, zdravotnický materiál a jiné lékárenské zboží prodává Lékárna pod Klajdovkou, Brno – Líšeň. Poradenství a konzultace s užíváním léků.
Zážitkový hotel uprostřed krkonošských lesů
Ubytování, wellness balíčky, rodinná dovolená, svatební cesta, oslava nebo firemní akce vše u nás ve Wellness Hotel Svornost Harrachov s.r.o.
Wellness hotel Svornost***
Kvalitní garážové vrata a brány z Opavy
Hledáte dodavatele kvalitních garážových vrat či řešíte možnost instalace vjezdové brány na Váš pozemek? Záleží Vám na dobře odvedené práci a bezproblémové realizaci? Využijte služeb Marka Herrmana.
Betonové armované stavebnice HUP Červený Kostelec - antoníčky, budníky, kiosky, hupky
Vyrábíme betonované certifikované armované stavebnice HUP, různé antoníčky, budníky, kiosky, hupky v naší provozovně v Červeném Kostelci.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Elektromontáže, práce se silnoproudem i slaboproudem, oprava elektroniky
Elektroinstalace, elektromontáže, opravy a servis mobilních telefonů v Brně a okolí. IT služby i správa sítí pro Vaši firmu to vše zajistí David Frank.
Kvalitní hliníková okna a dveře do všech typů budov
Okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů, celoskleněné dveře, příčky a koupelnové série dodává ALUWIN s.r.o., Středočeský kraj.
Zařízení pro nejekologičtější a nejkvalitnější úklid domácností nebo firem
Parní a mycí zařízení, filtrační přístroje, produkty z mikrovlákna, profesionální čistící technika a zakázkové čistění vzduchu dodává Clear World s.r.o.
Plastické a estetické zákroky v Jihočeském kraji
Plastická chirurgie, dermatologické poradenství a zákroky, kardiologické vyšetření, služby a konzultace v oblasti ortopedie - RRC Clinic.
RRC Clinic a.s.
Rozvody telekomunikačních sítí, silnoproudu i zabezpečovacích systémů
Výstavba telekomunikačních sítí, silnoproudá zařízení, sdělovací a zabezpečovací zařízení drah pro železniční dopravu. Komplexní služby a realizace po celé České i Slovenské republice.
SIGNALBAU a.s.
Ordinace interního lékařství v Rakovníku
Interní ordinace Rakovník. Klasické i zátěžové EKG, monitoring krevního tlaku pomocí tlakového Holteru, ergonometrické vyšetření, předoperační vyšetření.
Stavební práce, zajištění odborných pracovníků na stavby
Zajistíme Vám kvalifikované pracovníky na odborné stavební práce! Železobetonářské, tesařské a stavební práce. Montáž a demontáž ocelových konstrukcí. Sídlíme v okrese Most v Ústeckém kraji.
Instalace, opravy a výměny kotlů na plynná, kapalná a tuhá paliva
Provádíme instalace, opravy a výměny kotlů na plynná, kapalná a tuhá paliva včetně dodávky materiálu - Pavel Reichl topení voda plyn Hradec Králové
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Montáž, servis garážové, stínící techniky - předokenní rolety, žaluzie, garážová vrata
Společnost Macek Milan Kroměříž se zabývá montáží garážové, stínící techniky a zajišťuje servis v regionu Zlínský kraj. Dodáme Vám předokenní rolety a žaluzie i garážová vrata.
Prodej vína a dárkových balení vín z rodinného moravského vinařství přes e-shop
Bílá, červená a růžová vína se svěžím ovocným charakterem zakoupíte na e-shopu rodinného moravského vinařství Fuzgrunty. Prodáváme i dárková balení vín se skleničkami.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Strojní komponenty a pneumatické prvky - pojezdová kola, těsnicí prvky, kluzná ložiska
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami strojních komponentů a pneumatických rozvodů jako jsou pojezdová kola, těsnicí prvky, kluzná ložiska v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Obec Uhřínov, okres Žďár nad Sázavou, přírodní park, ski areál Fajtův kopec, rozhledna, kostel
Obec Uhřínov, okres Žďár nad Sázavou, přírodní park, ski areál Fajtův kopec, rozhledna, kostel Povýšení sv. Kříže, Kamenné kříže, cyklostezky.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Petřvald, kvalitní lékařská péče, prevence, očkování, testy
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Petřvald, kvalitní lékařská péče, prevence, očkování, testy, měření krevního tlaku, vyšetření moči, odběry krve, biologického materiálu.