Aktuální microsite

Advokátní a právní služby v Praze Holešovicích
Komplexní právní služby v Praze poskytuje advokát JUDr. Krutský Ivan, CSc. Právní pomoc v různých oblastech práva především v oblasti obchodního práva.
Krutský Ivan, JUDr., CSc., advokát
Průmyslová automatizace v oblasti automobilového a elektrotechnického průmyslu
Průmyslová automatizace – návrh, realizaci a dodávku všech potřebných komponentů zajišťuje NOVOTNÝ AUTOMATION s.r.o. v okrese Jablonec nad Nisou. Produkty pro automobilový a elektrotechnický průmysl.
Ubytování na Šumavě, ideální pro zimní i letní dovolenou
Ubytování, letní i zimní dovolená v srdci Šumavy. Rodinný Penzion Panský dům leží v krásné přírodě a nabízí i pravou šumavskou kuchyni.
Tradiční dodavatel stájových technologií z Třeboně
Vybavení do stájí, zboží pro všechny oblastí chovu, řešení pro zpracování a skladování zrnin či skladování a zpracování kejdy dodává AGRICO s.r.o.
Materiál pro stavbu domu a zahrady – prodej v Ústeckém kraji
Stavební materiál za nejlepší cenu s nejvyšší kvalitou. Poskytování poradenství a řešení realizací vašich projektů zajišťuje společnost Stavebniny Černý, s.r.o.
Středoškolské a vyšší odborné vzdělávání v Jihočeském kraji
Střední a vyšší odborné vzdělání technického zaměření, rekvalifikační kurzy a školení Vzdělávacího střediska s moderně vybavenými učebnami v Sezimově Ústí.
Úklidová agentura zajistí úklid, údržbu průmyslových objektů, výškové mytí povrchů, hygienický servis
Společnost ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. Zlín funguje i jako úklidová agentura. Přijímá objednávky na úklid průmyslových objektů. Provede čištění koberců, oken i výškové mytí povrchů.
Pohřebnictví, pohřební služba Praha, pořádání pohřbů, převozy zesnulých po ČR, rozptyl na loučkách
Pohřebnictví, pohřební služba Praha, pořádání pohřbů, převozy zesnulých po ČR, rozptyl na loučkách, smuteční oznámení i na počkání.
Spolehlivá tuzemská přeprava, vnitrostátní doprava kamiony
Tuzemskou přepravu zboží i vnitrostátní dopravu kamiony Vám spolehlivě zajistí firma SENECA trans, s.r.o. z Ostravy.
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže, plastové poklopy, kovové poklopy, KLIK šachty.
Zámečnické práce, zakázková výroba Náchod, výroba zábradlí, schodů, vrata, ocelové konstrukce
Zámečnické práce, zakázková výroba Náchod, výroba zábradlí, schodů, vrata, ocelové konstrukce, výroba balkonů, mříže, stavební zámečnictví.
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky, kompletní výroba pomníků, sekání nápisů včetně povrchové úpravy.
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Návrh, výroba, montáž kuchyní - kvalitní kuchyně od návrhu, až po realizaci
Navštivte studio kuchyní HON-kuchyně Opava poskytující kompletní kuchyňské služby, které zahrnují vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.
Přezouvání a prodej pneumatik – osobní, užitková, SUV a OFFROAD vozidla
Nové i ojeté pneumatiky pro osobní, užitková, SUV a OFFROAD vozidla pořídíte v pneuservisu Rudolf Doleček s.r.o. Vyměňujeme a přezouváme pneumatiky.
Pneuservis - Rudolf Doleček s.r.o.
Služby města Jihlavy, údržba, správa komunikací, sportoviště, sběrné dvory, provozování tržnice
Služby města Jihlavy, údržba, správa komunikací, sportoviště, sběrné dvory, provozování tržnice, dopravní značení, veřejné osvětlení a signalizace, dětská hřiště.
Tradiční české čepice zmijovky v pánském i dámském provedení, e-shop
V našem e-shopu můžete vybírat z poměrně rozmanitého barevného vyhotovení tradičních českých čepic, zvané zmijovky, v pánském i dámském provedení pro každou příležitost.
PLETEX s.r.o.
Rychlý a profesionální záruční i pozáruční servis nářadí a stavební mechanizace
Rychlý a profesionální servis nářadí a stavební mechanizace pro velké i malé firmy, PROFI-TECHNIK s.r.o. Liberec nabízí kvalitní nářadí, spojovací materiál a zahradní techniku.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Šatna zásahových osobních ochranných prostředků pro hasiče
Zajišťujeme výrobu a montáž otevřených šatních skříní pro hasičské stanice a zbrojnice, které slouží k uložení zásahových ochranných oděvů.
Zetor systém Kolín - kvalitní příslušenství pro traktory ZETOR Velim
Specializujeme se na autorizovaný prodej, servis, opravy a prodej náhradních dílů traktorů a traktorů unifikované řady I., II., III.- Jan Kuchař - Prodej a servis traktorů Zetor Velim, Kolín
Město Hrušovany nad Jevišovkou poblíž hranic s Rakouskem, turistická destinace, empírový zámek
Město Hrušovany nad Jevišovkou poblíž hranic s Rakouskem, turistická destinace, empírový trojkřídlý zámek, kostel sv. Štěpána, hřbitovní kaple, pomník, cyklotrasy.
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna, hotelová restaurace, bazén, solná jeskyně, relaxační masáže, vinotéka.
Autopůjčovna kvalitních osobních i užitkových vozů za bezkonkurenční ceny
Autopůjčovnu osobních i užitkových vozů v bezvadném stavu provozuje společnost MS Steel s.r.o. v Havířově, kde si můžete vypůjčit požadované auto bez dalších skrytých poplatků.
MS steel s.r.o.
Náhradní díly pro strojírenský průmysl - kvalitní systémy hydrauliky a pneumatik
Náhradní díly pro strojírenský průmysl pořídíte u firmy Ekosys, s.r.o. Ostrava. Stroje, které používáte, by se neobešly bez kvalitního systému hydrauliky a pneumatiky.
Zkušební silniční laboratoř, zkoušky stavebních materiálů
Hledáte dodavatele komplexních služeb v oblasti zkoušení stavebních materiálů? Využijte služeb naší akreditované zkušební laboratoře ESLAB, která Vám zajistí i nezávislé poradenství.