Aktuální microsite

Myčky, pračky a sušičky prádla značky MIELE z Uničova
Domácí spotřebiče a elektronika značky MIELE, myčky nádobí, pračky a sušičky prádla vyrábí společnost Miele technika s.r.o. v závodě v Uničově.
Miele technika s.r.o.
Zakázkové kalení, kalírna, zušlechtění, cementace, povrchové kalení
Zakázková kalírna, tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů, žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci a další provádí firma Q.I.P. s.r.o., Brno.
Jediné science-centrum na Vysočině – zábava pro celou rodinu
V science-centru na Vysočině si přijde na své celá rodina. Zábavné interaktivní expozice pro Vás připravuje Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči.
Architektonický atelier ARNA Praha, projektování, vizualizace, urbanismus, návrhy pro přestavby
Architektonický atelier ARNA Praha, projektování, vizualizace, urbanismus, návrhy pro rekonstrukce a přestavby budov, projekty ke stavebnímu povolení, vypracování studií.
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty Plzeň – kvalitní a odolné
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty z kvalitních materiálů a vysokou odolností při nejrůznějším použití nabízí společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí vozidel
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí pneu, servis autoklimatizací, příprava vozidel na STK.
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní, elektromagnetické spojky a brzdy, speciální převodovky, standardní a nestandardní brzdy.
Sanace železobetonu prodej Praha – ocelové výztuže, penetrační nátěry a hmoty
Potřebujete pro Vaši stavbu speciální materiály určené k provedení lokálních oprav nebo ochraně konstrukcí? Produkty určené k sanaci železobetonu prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Vinotéka pořádá firemní akce, oslavy včetně cateringu, degustace vína
Vinotéka u archy Zlín pořádá firemní akce a soukromé oslavy včetně cateringu, degustace - kapacita 20 osob. K posezení si vyberete vína stáčená či lahvová a upřesníte pohoštění.
Tradiční Svatomartinské husí hody v Selské krčmě
V Selské krčmě Otrokovice Vás uvítáme na Svatomartinské husí hody. Přijďte ochutnat tradiční speciality a zpestřete si víkend návštěvou naší stylové restaurace.
Spolehlivý a důsledný doktor v oblasti všeobecného lékařství, Liberec
Praktický lékař v Liberci. Prevenci, vyšetření, diagnózu, léčbu a doporučení v oblasti všeobecného praktického lékařství poskytuje každý všední den MUDr. Zuzana Kofferová.
Stroje pro vstřikování plastů do průmyslových odvětvích
Široké spektrum strojů a technologií pro vstřikování plastů do průmyslových výrob v automobilovém, strojírenském odvětví dodává Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Zažijte adrenalin z rychlé jízdy na nejdelší skluzavce na světě
Návrh na nejdelší skluzavku na světě připravuje společnost ALFEKO s.r.o. z Třebíče, podílející se na vývoji specializovaného softwaru, který umožní výrobu suchých tobogánů.
Dodávky výměníkových stanic, horkovody, servis stanic a deskových výměníků Praha, čištění stanic
Dodávky výměníkových stanic, horkovody, servis stanic a deskových výměníků Praha, čištění stanic, výroba rozvaděčů, dodávky výměníků tepla.
Výroba jezdeckých potřeb, prodej westernových sedel a doplňků Praha, uzdečky, ohlávky, postroje
Výroba jezdeckých potřeb, prodej westernových sedel a doplňků Praha, uzdečky, ohlávky, postroje, otěže a vodítka, podbřišníky, sedlové brašny a čutory.
Kompletní finanční služby Praha, audit, mzdové účetnictví, finanční účetnictví, daňová evidence
Kompletní finanční služby Praha, audit, mzdové účetnictví, finanční účetnictví, daňová evidence, personalistika, audit pro podnikatele, obce a nevýdělečné organizace z celé ČR.
CNC obráběcí stroje – technologie soustružení a frézování
Výrobou špičkových technologií pro soustružení a frézování, i komplexními technologickými řešeními, se zabývá přední výrobce CNC obráběcích strojů, společnost DMG MORI.
Odborník pro vypracování znaleckých posudků nemovitostí a ocenění majetku
Odhad cen nemovitostí a zpracování posudků pro potřeby dědického řízení či převodu a prodeje nemovitostí realizuje Ing. Milan Indra odhadce nemovitostí.
Mycí linka pro osobní a užitková vozidla s vysokotlakým předmytím
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. pro Vás kromě stavební činnosti poskytuje i mycí linku, která je jak pro osobní tak pro užitková vozidla a disponuje i vysokotlakým předmytím.
Pravidelná dovážka kávy přímo od italského výrobce
Italská káva značky Pavan Caffe pro kavárny, hotely a restaurace. Kávovary, mlýnky, doplňkové zboží pro servírování kávy. Servis vašich kávovarů a vybavení, přímo od firmy Coffe4you s.r.o.
Coffee4YOU s.r.o. Pavan Caffe
Pohony LINAK® s krytím IP66 a IP69K – perfektní řešení pro náročné podmínky
Jelikož se průmyslové pohony obvykle používají v prostředí s působením kapalin a prachu, pohony LINAK s hliníkovým krytem jsou testovány, aby odpovídaly požadavkům na stupeň ochrany IP66 a IP69K.
Gravírování technických štítků pro stroje - laserové i mechanické gravírování CNC frézou
V oblasti gravírování poskytuje pan Ivo Janšta z Velké Bíteše kompletní služby. Specializuje se na gravírování štítků pro stroje, laserové i mechanické CNC frézou.
Balící technika, balení masa a masných výrobků, balení kuřat
Kvalitní stroje vhodné pro balení masných výrobků a masa v drůbežářských podniků, masokombinátů a závodů zpracujících ryby dodává společnost UNIPROX, spol. s.r.o.
Servis elektromotorů - opravy, převíjení a navíjení
KRES spol. s r. o. je Krnovský elektro servis, který se specializuje na navíjení, opravy a převíjení rotorů a statorů všech druhů elektromotorů.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové výrobky
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové a raw výrobky, čerstvé chlebíčky, slané koláče, kavárenské služby.