Aktuální microsite

Nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří - výroba nábytku na míru
Firma Lamé má dlouholeté zkušenosti s výrobou nábytku a vyrábí kompletní nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Robotické svařování - vysoká produktivita, přesnost a kvalita výroby
Společnost PKD, s.r.o., která působí v Jihočeském kraji poskytuje moderní robotické svařování, které je zajištěno moderními technologiemi a zaručuje vysokou kvalitu, produktivitu a přesnost výroby.
Studená kuchyně - mísy, obložené bagety a vše pro rauty s rozvozem až k Vám domů
Mikeš a spol s.r.o. v Opavě Vám zajistí rozvoz a dovoz jídel ze studené kuchyně, dle Vaší objednávky. Připravíme Vám obložené mísy, bagety, rauty a vše Vám dovezeme na místo, které bude potřeba.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Dodávka komplexního pokladního a informačního systému UniPOS PROFI PLUS
Dodávku pokladního systému UniPOS PROFI PLUS zajistí společnost UNIDATAZ s.r.o. Provozovatelům zajistí komplexní vedení prodeje zboží na čerpací stanici.
Lázeňská péče, léčba pohybového aparátu ve Východních Čechách
Komplexní lázeňské služby, péče o klienty s problémy v oblasti pohybového aparátu, rehabilitace, masáže a jiné procedury nabízí Lázně 1897, s.r.o. ve Východních Čechách.
Lázně Velichovky Lázně 1897, s.r.o.
Středoškolské vzdělávání v maturitních a učebních oborech
Vzdělávání středoškolského stupně zakončené maturitou či výučním listem. Studium gastronomie, hotelnictví, ekologie a lesnictví ve Bzenci.
Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace
Velkoobchod a síť maloobchodů s potravinami a drogerií
Velkoobchod potravin a drogerie. Podpora maloobchodníků, nové technologie a služby, řešení na míru pro jednotlivé prodejny to je společnost CBA NUGET s.r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Oprava vozů všech evropských značek, údržba a servis aut
Kompletní servis a opravy vozů. Opravujeme vozy všech evropských značek. Svěřte své auto skutečným profesionálům, a to společnosti Mercedes servis Praha 6.
Přístrojová diagnostika ověří zatížení organismu - biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom
Studio zdraví LADA Přerov provádí biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom. Přístrojová diagnostika ověří zatížení Vašeho organismu. Jde o kompletní metodu diagnostiky a terapie.
Kácení stromů běžné i rizikové Praha – bezpečně a bez škod na zdraví a majetku
Upravujete zahradu a potřebujete pokácet strom? Běžné i rizikové kácení stromů v blízkosti budov nebo elektrického vedení nabízí zkušení odborníci z firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Kameraman Praha - profesionální služby na klíč
Hledáte služby profesionálního kameramana pro natáčení pořadů, klipů či videí pro jakýkoliv účel? Obraťte se na video studio POLAS z Prahy!
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Fotovoltaika, bojlery, topidla -  elektroinstalace, montáže, servis
Fotovoltaika, bojlery, topidla - to vše Vám namontuje ELEKTROPLUS Grusman s.r.o., který v Opavě poskytuje elektroinstalace a servis.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv, dřevo z certifikovaných zdrojů.
Servis, náhradní díly veškerých stavebních strojů JCB
Společnost Greenstav - náhradní díly s.r.o. zajišťuje servis veškerých strojů JCB a dodává náhradní díly a příslušenství na uvedené stroje v regionu Zlínský kraj.
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření pleti
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření i citlivé pleti, ihned viditelné výsledky po prvním ošetření.
Autoopravna a pneuservis – kompletní služby pro Vaši bezstarostnou jízdu
Autoopravna Lengál z Únanova, to jsou kompletní a profesionální služby pro Váš automobil. Na náš autoservis a pneuservis se můžete plně spolehnout.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Ekologická likvidace vozidel a autovraků - rychle, spolehlivě a zdarma
Na ekologickou a bezpečnou likvidaci vozidel a autovraků se specializuje AutoEkoŠrot z Lysovic u Vyškova. Auta zlikvidujeme rychle, spolehlivě a zdarma.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý
Pronájem lodí v Chorvatsku - plachetnice, katamarány, motorové lodě
Užijte si dovolenou s přáteli na moři. Nejlepší nabídku plachetnic, katamaránů, jachet a motorových lodí pro vaši dovolenou v Chorvatsku zajišťuje společnost CZECH YACHT.
VIMU s.r.o.
Zvýhodněný romantický pobyt pro dvě osoby v luxusním Zámeckém hotelu
Využijte zvýhodněný romantický pobyt pro dvě osoby v luxusním a krásném Zámeckém hotelu Lednice, přímo v srdci Lednicko-valtického areálu, v těsné blízkosti zámku Lednice.
Zahradní technika - vysavače a foukače na listí, prach a nečistoty
Neocenitelné pomocníky při podzimním úklidu spadaného listí, prachu a nečistot poskytuje společnost Zahrada Vysočiny působící v okresech Moravské Budějovice a Třebíč.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Ubytování s lázeňskými procedurami a wellness v Kašperských Horách
Léčebné pobyty uprostřed šumavské přírody, dovolená s využitím wellness a bylinkových procedur, skvělá gastronomie a relaxace to vše v Parkhotelu v obci Kašperské Hory.
ParkHotel
Píšťany, obec na břehu Labe, ideální místo pro bydlení
Krásná příroda v okolí řeky Labe, plavba lodí, bohaté kulturní vyžití pro občany a nespočet možných aktivit pro turisty to je obec Píšťany v Ústeckém kraji.
Zakázková výroba kovových reklamních předmětů a kovové galanterie
Originální kovové dárky, reklamní kovové předměty, odznaky, pamětní mince, nábytkové kování, na zakázku vyrábí ZANOKOV, spol. s r.o. z Jablonce nad Nisou.