Aktuální microsite

Široký výběr použitých atypických pneumatik
Použité atypické pneumatiky pro lesní techniku, zemědělské stroje či užitkové vozy zakoupíte u soukromé zemědělské společnosti Ing. Jiří Kamaryt sídlící v Telči na Vysočině.
Prodej, e-shop hranatého zahradního krbu s udírnou včetně příslušenství
Chcete-li si pořídit zahradní krb s udírnou, můžete se obrátit na společnost ABC service z Frýdku-Místku, zabývající se prodejem zahradních krbů, které budou ozdobou Vaší zahrady.
Omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze - preventivní údržba
O preventivní údržbu silnic, omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze pro narušené povrchy, flexibilní a pevný materiál se postará firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.
Prodej a půjčovna kuchyňského vybavení, nádobí, skla nebo porcelánu
Prodej a půjčení kuchyňského vybavení od talířů a příborů až po okrasné sklo a porcelán Vám v Opavě zajistí firma Chovancová Ilona a na eshopu firmy si vyberete vše co budete potřebovat na Vaší akci.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy předškolní vzdělání v moderně a funkčně vybavených učebnách
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy předškolní vzdělání v moderně a funkčně vybavených učebnách, stravování včetně pitného režimu zajištěno, výlety, dílničky, besídky, plavecký výcvik.
Řezání plastů laserem a tvarování plastů - frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu, lexanu
R-DESIGN PLAST s.r.o. se specializuje na tvarování plastů a řezání plastů laserem. Provádí frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu. Sídlo Ostrožská Nová Ves - poblíž Hodonína, Uherského Hradiště.
Hydroizolace plochých střech Trutnov, izolace balkonů a teras, jezírka a bazény, zateplování
Hydroizolace plochých střech Trutnov, zateplování, zemní izolace proti vodě a radonu, povlakové izolace balkonů a teras, jezírka a bazény.
Posuvné-nesené brány - skvělé vjezdové brány, které vždy zaručují správnou funkci brány
Posuvné-nesené brány vjezdové a jejich montáž i prodej realizuje společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí, která se specializuje na prodej a montáž vrat, brán a rolet.
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen a bytových jader, dovoz stavebního materiálu, bourací práce, odvoz suti.
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně, Brno-venkov
1A TRADE, s.r.o.
Gastro Opava, gastrozařízení a gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti
Gastro, gastrozařízení, gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti vám dodá s profesionálním vysvětlením obsluhy, zaškolením i servisem firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Ocelové konstrukce, opláštění hal zateplené skládané, panelové - montáže
Společnost BUČEK střechy z Vlčnova u Uherského Brodu montuje ocelové konstrukce a opláštění hal, dodá panelové opláštění i skládané pláště.
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby pro Brno a Jihomoravský kraj provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.
Komfortní ubytování pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny v hotelu
Komfortní ubytování v hotelu v blízkosti historického centra Telče pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny poskytuje pro cestovatele, dovolenkáře i výletníky Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Řezání otvorů do betonu, vrtání a broušení betonu, řezání živice Brno
Specialista na řezání otvorů do betonu, jádrové vrtání a broušení betonu, špičkové vybavení a odborník v tomto odvětví je firma BBG-BENDA, s.r.o., z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Nemocnice a zdravotnická zařízení - pojištění odpovědnosti za škodu
Pojištění odpovědnosti za škodu pro nemocnice a zdravotnické zařízení si můžete vyřídit u brněnské makléřské pojišťovací společnosti EZ INVEST, s.r.o.
Pogumování kovů, lisování pryže pro automobilový nebo strojírenský průmysl
Pohybujete se v automobilovém či strojírenském odvětví a hledáte kvalitní firmu, která se zaměřuje na pogumování kovů a lisování pryže? Kontaktujte gumárnu AGROGUM v Myslejovicích nedaleko Prostějova.
ZD Myslejovice, družstvo
Jaderna, formovna, tavírna - výroba i povrchová úprava odlitků
Tradiční výrobce odlitků ze šedé litiny je firma SLÉVÁRNA ANAH Prostějov - pro výrobu i povrchovou úpravu jednoduchých i náročných odlitků máme k dispozici jadernu, formovnu i tavírnu.
Výroba, prodej levných interiérových posuvných dveří, posuvek na zakázku
Potřebujete nové posuvky? Firma Š+N MIRADE Olomouc vyrábí a prodává levné, ale kvalitní interiérové a posuvné dveře i na zakázku. Moderní šoupačky Vám doma zajistí více prostoru.
Š+N MIRADE s.r.o.
Zahradnictví s velkým výběrem květin, stromků i keřů
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí vše od stromků, květin, přes keře, až po hnojiva.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Pracovní nabídky, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství
Široké spektrum pracovních nabídek, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství na Ostravsku a v Moravskoslezském kraji poskytuje personální agentura Specialist Servis s.r.o.
Specialist Service, s.r.o.
Výstavba bytových a nebytových budov Chrudim, sanace, injektáže, odvlhčení budov, izolace
Výstavba bytových a nebytových budov Chrudim, sanace, injektáže, odvlhčení budov, izolace, stavební činnost.
Nové motocykly kategorie UM o objemu 125 ccm právě v naší prodejně
Uvažujete-li o koupi nového motocyklu, spadajícího do kategorie UM s objemem 125 ccm, pak navštivte prodejnu Rimoto v Třebíči, kde si jistě vyberete to pravé.
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob, denní sanatorium pro léčbu atopického ekzému, lupénky a dalších chorob.
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, bazén
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, dětská herna, restaurace s rauty.