Aktuální microsite

Neriskujte své podnikání - bezpečné pojištění pro podnikatele, které Vás ochrání
Brněnská firma EZ INVEST, s.r.o. poskytuje komplexní pojištění pro firmy a podnikatele, které Vás skutečně ochrání. Zajišťujeme odborné poradenství, správu a další služby.
Průmyslové centrální vysavače BEAM Electrolux pro hotely i penziony
K základnímu vybavení hotelů a penzionů patří průmyslové centrální vysavače. Proto se obraťte na Ekoelektro v Olomouci, kde si vyberte z centrálních vysavačů a sacích agregátů značky BEAM Electrolux.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Kompletní rekonstrukce koupelen - zpracování 3D návrhu, dodávka a montáž zařízení
Zpracování 3D návrhu, dodávku a montáž zařízení v rámci kompletní rekonstrukce koupelen provádí pro Brno a Brno-venkov firma RG Interiéry - Radek Schmid z Ivančic.
CNC obrábění na nejmodernějších obráběcích strojích, pálení, sváření a jiné povrchové úpravy
Komplexní služby v oblasti CNC obrábění Vám poskytne společnost STT SERVIS, s.r.o. z Dlouhé Loučky. Zajistíme výkresovou dokumentaci, materiál, výrobu CNC programů a následné sváření a obrábění.
Sprchový kout s vaničkou za výhodnou cenu a doprava zdarma Nymburk
Právě probíhá skvělá akce na kompletní sprchový kout s vaničkou a dopravou zdarma - M&K, stavební servis spol. s r.o. Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou - prodej, výroba
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou jsou ideální pro vložení návodu či popisku výrobku, předmětu. Jejich výrobu a prodej provádí firma OBALIA v Prostějově.
Projekty požární bezpečnosti na stavbách Praha, samočinné odvětrávací zařízení, hasicí zařízení
Projekty požární bezpečnosti na stavbách Praha, samočinné odvětrávací zařízení, pěnová a plynové hasicí zařízení, sprinklerová ochrana, mlhové hasicí zařízení, požární bezpečnost stavby.
Veškeré finanční služby pro fyzické i právnické osoby – úvěry, hypotéky  a refinancování SBD a SJV
O zajištění veškerých finančních služeb pro právnické i fyzické osoby se postará firma TOMAN FINANCE GROUP s.r.o v Ostravě. Zařídí úvěry, půjčky, hypotéky, refinancování SBD a SVJ.
Volné pracovní místo Opava - příjmeme řidiče autobusu pro příměstskou osobní dopravu
Společnost TQM - holding s.r.o příjme do svého kolektivu řidiče autobusu pro příměstskou osobní dopravu v Opavě.
Velkoobchod s palivovým dřevem, prodej a zpracování dřeva
Firma PRODEX, spol. s.r.o. je velkoobchod s palivovým a krbovým dřevem, kde vám zajistí prodej a zpracování dřeva - dubové, bukové, akátové, tvrdé.
Autorizovaný servis domácích spotřebičů - záruční i pozáruční servis
Chladservis VaRa, spol. s r.o. je autorizovaný servis domácích spotřebičů - zajistí vám záruční i pozáruční servis speciálně vyškolenými techniky.
Specialista na samolepicí pásky, výroba na míru
Samolepící pásky pro různá průmyslová odvětví, firmy i obchod Vám na míru vyrobí specializovaná společnost Stokvis Promi s.r.o. s pobočkami po celém světe.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Sedací soupravy na míru, prodej nábytku, zakázková výroba Vysočina
sedací soupravy, křesla, židle, kuchyňské linky, nábytek do kanceláře, psací stoly, šatníky, skříně, postele, ložní nábytek, rošty
Mokré, suché a práškové průmyslové lakovny – projekt, návrh, výroba
Projektování, návrhy, výrobu a dodávky technologií pro mokré, suché a práškové průmyslové lakovny zajišťuje společnost METAKON s.r.o.
Gastrovybavení pořídíte na e-shopu z pohodlí domova - vybavení do kuchyně
Gastrovybavení pořídíte na našem e-shopu gastrosklad.cz z pohodlí domova. Naše firma Chovancová Ilona Vám poskytne veškeré vybavení do kuchyně.
Provádění inženýrských staveb - zavádění domovních rozvodů a přípojek
Specialistou na provádění inženýrských staveb, zavádění domovních rozvodů a přípojek, instalaci vodovodů a zavádění kanalizací je firma Stavitelství Ing. Pavel Kudláč na Vysočině.
Diagnostika, servis a údržba VN vypínačů ABB
Diagnostika, servis a údržba VN vypínačů ABB zajišťuje firma S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Komplexní revize, diagnostická měření, kdy vyhotoví protokol měření.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Přenechte úklid kanceláří, výrobních hal, budov i mytí oken na profesionální úklidovou firmu
Kanceláře, administrativní budovy i výrobní haly uklidí společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Ostravy a Havířova. Profesionálové z úklidové firmy se postarají i o mytí oken a výloh.
3D samolepky a  3D loga - originální reklamní prezentace pro Vaši firmu
Brněnská společnost K+L spol. s.r.o. poskytuje služby v oblasti tisku. Můžete si u ní nechat navrhnout a vytisknout například 3D samolepky a loga, které jsou originální prezentací pro Vaši firmu.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Nákladní kamionová doprava do zahraničí - Německo, Belgie, Španělsko
Přepravu zboží do zemí Německa, Belgie a Španělska nákladní kamionovou dopravou zajistí společnost SENECA Trans s.r.o. – spolehlivý tuzemský i vnitrostátní přepravce.
Oprava, servis, prodej, myček, praček, domácích spotřebičů, náhradní díly
Opravy, záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů známých značek myček, praček, chladniček provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Kompletní sortiment potřeb pro stolní tenis - dřeva, potahy, míčky, boty
Veškerý sortiment potřeb pro stolní tenis zakoupíte v okolí Brna v prodejně Jana Pelikána. Prodáváme dřeva, potahy, míčky i boty.
Jan Pelikán Prodejna potřeb pro stolní tenis Brno
Dětský lékař v Rakovníku, pediatrie, MUDr. Helena Šretterová
Preventivní lékařská péče, poradna pro novorozence, kojence, batolata, děti školního věku a dorostence, odhalovaní vrozených vad, léčba chorob v ordinaci MUDr. Heleny Šretterové v Rakovníku.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník