Aktuální microsite

Grafické studio, reklamní služby Svitavy, návrhy, potisk, reklamní polepy, potisk textilu, plachty
Grafické studio, reklamní služby Svitavy, návrhy, potisk, reklamní polepy, potisk textilu, plachty, bannery, vizitky, kalendáře, billboardy.
Magnetoterapie k tlumení bolesti a rychlé rekonvalescenci u zvířat Lanškroun
NOVINKA na klinice Lanškroun - Magnetoterapie k tlumení bolesti a rychlé rekonvalescenci u zvířat, rychlá obnova a regenerace tkání.
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků.
Nová střecha na klíč, oprava a rekonstrukce ploché, sedlové, šikmé střechy
Kompletní střechu na klíč, opravu či rekonstrukci plochých, sedlových i šikmých střech zajistí firma Střechy Višňovský z Ostravy, která působí i v Olomouckém a Zlínském regionu.
Střechy Višňovský Jaroslav
Náhradní díly na auta Břeclav – velký výběr a rozvoz do autodílen i autoservisů
Bohaté zkušenosti a znalosti v oboru prodeje náhradních dílu na auta má firma Autodíly Vykoukal Jan v Břeclavi. Naleznete u nás velký výběr autodílů a zajistíme Vám rozvoz do autodílen i autoservisů.
Svařovací automaty a přípravky, polohovací zařízení pro sváření
Přístroje pro automatizované svařování, polohovadla s možnou regulací otáčení, s ručním či motorickým naklápěním, polohovací zařízení kladkové vyrábí KSK s.r.o.
KSK s.r.o.
Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce obydlí – Hradec Králové
Stavby budov, rekonstrukce koupelen, interiérů i exteriérů, zednické, obkladačské a fasádnické práce realizuje stavební společnost MASP - stavby - Martin Spejchal.
MASP - stavby - Martin Spejchal
Opravy, servis, ověření, kalibrace tachografů zajišťuje Autorizované metrologické středisko
Metrologické středisko Tachografy AMS Kroměříž je specializovanou firmou na tachografy. Zajišťuje servis, ověření, kalibrace tachografů pro klientelu z regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Malířské a natěračské práce Pelhřimov, nátěry fasád, speciální nátěry, malování pokojů, kanceláří
Malířské a natěračské práce Pelhřimov, nátěry fasád, speciální nátěry, malování pokojů, kanceláří, malování bytových a nebytových prostorů, nátěry oken, nátěry radiátorů a trubek.
Strojní pokládka zámkové dlažby Praha, montáž zámkové dlažby na klíč, pokládka strojem OPTIMAS
Strojní pokládka zámkové dlažby Praha, montáž zámkové dlažby na klíč, pokládka venkovní dlažby strojem OPTIMAS, realizace venkovních cest okolo domu, příjezdové cesty.
Kartářky, výklad karet po telefonu Praha, partnerský horoskop, věštění z karet, diskrétnost
Kartářky, výklad karet po telefonu Praha, partnerský horoskop, věštění z karet, diskrétnost a ohleduplnost při výkladu z karet.
Advokátní kancelář, rozvodové řízení Brno, zastupování ve správním řízení, občanskoprávní spory
Advokátní kancelář, rozvodové řízení Brno, zastupování ve správním řízení, občanskoprávní spory, rodinné a občanské právo.
Dostál Radoslav, JUDr., advokátní kancelář
Dřevo na prodej - kvalitní palivové dřevo na topení - suché i polosuché dřevo
Firma PRODEX, spol. s.r.o., která sídlí nedaleko Znojma se zabývá prodejem kvalitního palivového dřeva na topení, které poskytuje suché i polosuché.
Vyprošťovací a jeřábnické práce – jeřáby, jeřábníky i pro hůře přístupné terény
Vyprošťovací a jeřábnické práce zajišťuje v okolí Šumperka Miroslav Vařeka. Disponujeme jeřáby a jeřábníky pro práci v hůře přístupném terénu.
Miroslav Vařeka Jeřábnické práce Šumperk
Kuchyňský nábytek, kuchyňské linky, stoly, židle Kolín, laminátové kuchyně i jednotlivé moduly
Kuchyňský nábytek, kuchyňské linky, stoly, židle Kolín, laminátové kuchyně i jednotlivé moduly, kulaté stoly, rozkládací stoly, kuchyňské židle, rohové a rovné trendové lavice od českého výrobce.
Průmyslové barvy a nátěrové hmoty ALCEA pro průmysl
Naše specializovaná prodejna DUMAG barvy s.r.o. nabízí široký sortiment průmyslových barev vhodných na stroje a strojní součástky v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Sklepní kóje – výrobce TEROM
Sklepní kóje od naší firmy TEROM Vám zajistí pohodlné rozšíření úložného prostoru.
Prádelna, čistírna  - čištění peří pro soukromé zákazníky i velké organizace
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o. se sídlem v Opavě zajišťuje praní prádla pro soukromé osoby, ale i větší firmy, organizace, restaurace, hotely nebo školní zařízení.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Maturitní obory, nástavba či 14 druhů učebních oborů v Berouně
Učební i studijní obory na SOŠ a SOU Beroun – Hlinky. Vyber si správnou střední školu nebo učební obor, který Tě bude bavit. Získej maturitu na naší nástavbě. Možnost ubytování přímo v areálu školy.
Praktický lékař pro dospělé v Rýmařově
Komplexní lékařské služby v oboru praktického lékařství pro dospělé v Rýmařově okr. Bruntál. Přijímáme nové pacienty. Individuální a vstřícný přístup, nejkvalitnější odborná péče.
MUDr. Věra Špicerová
Nabídka služeb od družstva zdravotně postižených s možností využití náhradního plnění
Elektroinstalační služby, grafické služby, služby v oblasti BOZP a PO i vlastní šicí dílny zajišťuje SDZP družstvo. Nabídka produktů a služeb pro podnikatele s využitím náhradního plnění.
Realizace zakázek v oblasti projektové a architektonické činnosti Praha
Projektová dokumentace staveb, rodinných domů, budov, škol a hotelů. Exteriérové a interiérové návrhy, inženýrská a dozorová činnost, vše v rukou architektonického ateliéru Mepro s.r.o.
Výkup palet a europalet a Cu-Al kabelů
Vykupujeme měděné i hliníkové kabely, palety i europalety. Zajistíme nakládku, odvoz i přistavení kontejneru. Provozovny máme v Chomutově a ve Spořicích.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Hydroizolační a izolační služby, zednické a úklidové práce v Olomouckém kraji
Hydroizolace staveb pro bydlení a firemních budov, izolace střech a teras, vícepráce zednické a úklidové poskytuje společnost Pavel Zimmermann z Přerova.
Tradiční česká restaurace s čepovaným tankovým pivem v Praze
Česká jídla, minutkové pokrmy s možností rozvozu, čepované pivo a široká nabídka nealkoholických nápojů v příjemném prostředí s jedinečnou atmosférou, to je Restaurace U Svatého Antoníčka.