Aktuální microsite

Půjčovna stavebního nářadí, stavební mechanizace - vibrační válce, elektrocentrály
Půjčovna stavebního nářadí, stavební mechanizace, vibrační válce, ponorné vibrátory, elektrocentrály, kladiva, kompresory od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Uherském Hradišti.
Výkup železa, kovu, autobaterií, likvidace autovraků Vsetín
Ekologickou likvidací autovraků, výkupem barevných kovů, železa (litina, nerez i ocel) a autobaterií se zabývá společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Interiérové malířské omyvatelné barvy - stěny bez skvrn a šmouh
Pokud chcete stěny beze skvrn a šmouh kupte si omyvatelné barvy od firmy ABC barvy s.r.o. z Opavy. Nabízíme interiérové barvy ze kterých drobné nečistoty jednoduše smyjete.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Údržba venkovních ploch a zahrad - sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů
Firma U-SERVIS nabízí údržbu venkovních ploch a zahrad, jako je sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů a keřů v Opavě a okolí.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Sila, zásobníky na piliny a systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu
Systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu a různé varianty sil a zásobníků na piliny vyrábí a dodává firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Pravidelné a spolehlivé prohlídky plynových kotlů Therm - revize, servis, dodávka
Firma MaRel corp s.r.o. sídlící u Českého Těšína provádí pravidelné servisní a revizní prohlídky plynových kotlů Therm včetně jejich dodávky. Své služby poskytuje v okolí Karviné, Frýdku i Ostravy.
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální systémy
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální měřící systémy, přístroje pro měření drsnosti a kontury, údržba a servis.
Překladatel němčiny pro konference, semináře, obchodní jednání i tiskové konference
Překladatel němčiny Mgr. Radim Sochorek s dlouholetými zkušenostmi je vám k dispozici na různých konferencích, seminářích, obchodních jednáních i tiskových konferencích v okolí Ostravy.
Specialisté na nábytek a kuchyně, zhotovení na míru v nejvyšší kvalitě
S realizací nábytku dle Vašich představ Vám pomůže firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně. Kuchyně, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, koupelny nebo dětský pokoj v zaručené kvalitě.
Kvalitní sádrokartonářské práce za rozumnou cenu
Pokud jste z Jihomoravského kraje a ohlížíte se po firmě, která zajistí kompletní sádrokartonářské práce za rozumnou cenu, pak se obraťte na EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Úklidové služby Praha, hygienický a dezinfekční servis, úklid institucí, objektů, hal, nemocnic
Úklidové služby Praha, hygienický a dezinfekční servis, úklid institucí, objektů, hal, nemocnic, hotelů, úklid administrativních a společenských prostor.
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích provádí stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí.
Statické zajišťování korun stromů pomocí vazeb
Spolehlivé a účinné statické zajišťování korun stromů prostřednictvím metody vazeb provádí v okolí Třebíče a na Vysočině společnost ArboKohout.
Autorizovaný servis TATRA Zábřeh na Moravě, záruční a pozáruční opravy vozidel TATRA
Autorizovaný servis TATRA Zábřeh na Moravě, záruční a pozáruční opravy vozidel TATRA, prodej originálních náhradních dílů, servis dle časových norem a předepsaných postupů.
Geodetická kancelář Brno, zeměměřické práce, geometrické plány, vytyčování hranic pozemků
Geodetická kancelář Brno pro malé i velké projekty, zeměměřické práce, vytyčování hranic pozemků, pozemkové úpravy, geometrické plány, kontrolní měření, porovnání skutečného stavu staveb.
Pohony - klínové, variátorové a ozubené řemeny
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami komponentů pro pohony v Ostravě a okolí. Nabízíme klínové, variátorové a ozubené řemeny.
Transportní technika Tůma s.r.o.
Prodej nemovitostí, administrativních budov i činžovních domů formou výběrového řízení
Ostravská společnost Naxos Ostrava a.s. je jednou z největších realitních společností v ČR a zabývá se prodejem nemovitostí, administrativních budov i činžovních domů formou výběrového řízení.
Kvalitní předokení rolety - doplněk našeho domova, který ochrání majetek a uspoří náklady na vytápění
Předokení rolety Alukon, jejichž prodej a odbornou montáž Vám zajistí firma BLABLA VRATA s.r.o z Valašského Meziříčí.
Opravy offroadů - generální opravy podvozků, ověřené náhradní díly
Specialistou na opravy offroadů je firma Pneu Kubeša s.r.o. z Oseku nad Bečvou. Dodáváme ověřené náhradní díly a provádíme generální opravy podvozků v Hranicích, Přerově a Lipníku nad Bečvou.
Adresné doručování zásilek, reklamní i osobní dopisy, kontrola správnosti adres
Společnost Česká distribuční k.s. se specializuje na adresné doručování zásilek, reklamních i osobních dopisů a minimalizuje vaše náklady tím, že zkontroluje správnost adresy.
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven a pekáren
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven, pekáren a potravinářských provozoven od firmy KlimaTechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji.
KlimaTechnik s.r.o.
Soustružnické stroje – horizontální a vertikální soustružení
CNC soustružnické stroje pro horizontální i vertikální soustružení vyrábí ve špičkové kvalitě jednička na světovém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera - za výhodné ceny
Firma Krečmer - MOTORSPORT Vám nabízí levné ubytování v Opavě. Provozujeme pension a ubytovnu u Stříbrného jezera i pro firmy za výhodné ceny.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Eshop, potřeby pro psy, kočky - hračky, pelechy, přepravky a další chovatelské vybavení
U firmy Canis Prosper s.r.o. se sídlem nedaleko Opavy si vyberete ze špičkového sortimentu chovatelských potřeb od hraček, pelechů, přes kotce, až po přepravky a obojky pro Vaše psy a kočky.
Pneumatické pohony, vysokotlaké regulátory a další pneumatické prvky
Výrobou a prodejem pneumatických prvků, jako jsou pneumatické pohony, vysokotlaké regulátory proporcionální ventily, se zabývá společnost IMI International.