Aktuální microsite

Kvalitní střechy - profesionální stavba, rekonstrukce, oprava
Stavbu, rekonstrukci i kompletní opravy střech Vám ve Frýdku Místku, Karviné a okolí zajistí firma Střechy Višňovský, která v oblasti střech působí již více než 20 let
Střechy Višňovský Jaroslav
Návrh a montáž podlahového vytápění vhodného pro rodinné domy i byty
Návrh podlahového vytápění a jeho následnou montáž jak pro rodinné domy tak i byty Vám v okolí Třebíče zajistí firma K-Top s.r.o.
K-TOP, s.r.o.
Prodej a dodávka průmyslového těsnění, například plochá, spirálová, grafitová atd.
Velkoobchodním prodejem a dodávkou průmyslových těsnění se zabývá společnost ARCO B.B.T. se sídlem v Třinci. Produkty splňují vysoké nároky na kvalitu a jsou za příjemné ceny.
Globální oteplování a změna klimatu - osvětový program pro žáky ZŠ a SŠ
Problematiku globálního oteplování a změny klimatu žákům přiblíží osvětový a vzdělávací program v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Kalení, zušlechtění, cementování, žíhání kovů, speciální technologické postupy
Žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci, nitridaci, povrchové kalení, cementování a speciální technologické postupy nabízí firma Q.I.P. s.r.o., z Brna.
Povrchová úprava oken i vchodových dveří ze dřeva pro dokonalý vzhled a dlouhou životnost
Povrchovou úpravu oken i vchodových dveří ze dřeva zajišťuje společnost Okna Robenek s.r.o. v Ostravě, díky které budou mít dokonalý vzhled a hlavně dlouhou životnost.
Pístnicové, bezpístnicové elektromechanické lineární válce pro průmyslové aplikace
Pístnicové, bezpístnicové elektromechanické lineární válce pro průmyslové aplikace zajišťuje společnost IMI International s.r.o. Pro vaše příslušné použití má ucelené řešení elektrických válců.
Enduro a adventure oblečení, chrániče, helmy a kombinézy - prodej moto doplňků
Široké spektrum moto doplňků prodává firma KTM - Autonova Brno. Pořídíte u nás kompletní enduro a adventure vybavení, jako jsou chrániče, helmy, kombinézy, kukly, rukavice a boty.
Odlitky pro karoserie osobních vozů Liberec, lité součástky, komponenty, strukturální díly z ALU slitin
Odlitky pro karoserie osobních vozů Liberec, lité součástky, komponenty, strukturální díly z ALU slitin, tlakové licí formy, tlakové lití.
DGS Druckguss Systeme s.r.o.
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny, do spíže, do kanceláře, do garáže, do skladů a provozoven.
TRESTLES, a.s.
Nákladní doprava, přeprava sypkých materiálů Ústí nad Orlicí, přeprava strojů a zařízení
Nákladní doprava, přeprava sypkých materiálů Ústí nad Orlicí, přeprava písek, štěrk, suť, přeprava strojů a zařízení, autodoprava.
Autodoprava Martin Závodní
Speciální zakládání budov, stabilizace svahů, pažení stavebních jam
Pilotové zakládání staveb, vrtané piloty, mikropiloty, pilotové stěny či pažení stěn realizuje odborník na speciální zakládání společnost PILOT SERVISE s.r.o.
Výstavba elektrického vedení NN a VN, veřejného osvětlení
Distribuční síť nízkého a vysokého napětí v podobě nadzemního či kabelového vedení, trafostanice a veřejná osvětlení pro Vás zrealizuje Energetika Boskovice spol. s r.o.
Vrata a příslušenství pro průmyslová využití
Průmyslová vrata a nakládací technika pro nakládací rampy, hangáry či sklady na zakázku dodá, namontuje a servisuje společnost Tyros Loading Systems CZ s.r.o.
Velkoobchod s květinami a floristickými doplňky
Velkoobchodní prodej a rozvoz čerstvých řezaných květin, hrnkových rostlin z celého světa, květináčů, obalů a stužek zajišťuje STORGE s.r.o.
Kvalitní fotosklo do obýváku nebo kuchyně či koupelny
Špičkové fotosklo rozhodně předčí vaše představy o neokoukaném interiéru - TRESEBURG s.r.o. Liberec
Autoklempířské a karosářské práce - opravy karoserií pro automobily, motocykly
Opravy karoserií pro automobily, motocykly a jiná vozidla provádí firma CarColor s.r.o. z Olomouce. Autoklempířské a karosářské práce zajišťujeme také pro zákazníky Uničova, Mohelnice a okolí.
Rozvoz potravin, biopotravin, farmářských produktů a další Dary kraje
Společnost Dary kraje zajišťuje rozvoz potravin, biopotravin, farmářských produktů až k Vám domů. Naše působnost je celý Zlínský kraj - Zlín, Luhačovice, Uherský Brod, Hradiště, Vsetín, Kroměříž.
Půjčovna vyvíječů páry - zapůjčení použitého zdroje páry, repasovaný parní vyvíječ
Společnost NEKL s.r.o., se sídlem Konice u Prostějova, je dodavatelem vyvíječů páry, funguje i jako půjčovna. K zapůjčení použité zdroje páry - repasovaný parní vyvíječ.
Náhradní díly ke stavebním a zemědělským strojům Dvůr Králové nad Labem, příslušenství, stroje
Náhradní díly ke stavebním a zemědělským strojům Dvůr Králové nad Labem, příslušenství ke strojům, náhradní díly k zahradní, komunální technice.
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Řešení informačního a materiálového toku ve výrobě na klíč
Řešení informačního a materiálového toku ve výrobě na klíč a zrychlení a zefektivnění celého procesu výroby přináší společnost FlexLink Systems s.r.o. se sídlem v Praze.
Nářadí DeWalt pro profesionály i kutily - akční nabídka
Naše společnost KRES spol. s r. o. z Krnova nabízí akční nabídku na nářadí značky Dewalt pro profesionály i kutily.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Technické služby Kutná Hora, přistavení velkoobjemových kontejnerů, odvoz odpadků, likvidace
Technické služby Kutná Hora, přistavení velkoobjemových kontejnerů, odvoz odpadků, likvidace černých skládek, odvoz tříděného odpadu.
Hygienické balení potravin - profesionální a hygienické balení potravin do fólií
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. poskytuje balící stroje a techniku pro hygienické balení potravin, stroje pro zpracování masa, balení ryb, sýrů, drůbeže, ovoce, zeleniny, cukrovinek, pečiva.