Aktuální microsite

Nové akustické kryty TČ prodej Praha – zajistí útlum hluku až 25 dB
Útlum hluku až 25 dB zajistí spolehlivě nové akustické kryty TČ, které prodává ve čtyřech standardních rozměrech s možností úpravy společnosti Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Materiály pro zesilování celých stavebních konstrukcí a jejich částí prodej Praha
Nejen obnovení a sanace stavebních konstrukcí, ale dokonce jejich zesílení dokáží speciální materiály, které prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Prodej plynových kotlů, tepelných čerpadel, solárních a fotovoltaických systémů
Společnost Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy se zabývá výrobou a dodávkami tepelné energie, což se neobejde bez prodeje plynových kotlů, tepelných čerpadel nebo solárních systémů.
Výroba sklepních kójí Chlumec nad Cidlinou – sklepní boxy a skladové boxy
Zajišťujeme přesné zaměření, následnou realizaci sklepní kóje na míru a také případné nadstavby či příslušenství.
TÜV SÜD Czech – odborné vzdělávání, certifikace, ověřování
Nabídněte Vašim zákazníkům produkty a službami té nejlepší kvality a využijte ke zlepšení výrobních procesů služby certifikace a nezávislého ověřování týmu odborníků společnosti TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Anténní systémy mobilní komunikace – výstavba sítí
Odborníkem o oboru výstavby a rozvoje sítí pro mobilní komunikaci je společnost KABEL Trade Praha s.r.o., která nabízí nejen anténní systémy, zesilovače a další prvky pro bezvadný přenos informací.
CNC frézovací obráběcí centra s vysokým technologickým standardem
Moderní a vysoce kvalitní CNC frézovací obráběcí centra se zárukou nejvyššího technologického standardu dodává renomovaná společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Naučné stezky v lesích – 100% podpora Programu rozvoje venkova bez spoluúčasti
Naučné stezky v lesích mohou bez spoluúčasti díky 100% podpoře Programu rozvoje venkova vybudovat města a obce MAS PODBRDSKO, z.s.
Prodej oplocení - pletiva svařovaná, okrasná, dekorativní
Výrobu a dodávku různých druhů oplocení, jako jsou pletiva svařovaná, mobilní, dekorativní či okrasná, zajistí v okolí Břeclavi a Mikulova firma Ploty Gaves.
Zapůjčení kontejnerů na sběr odpadů
Zapůjčení kontejnerů na kovové odpady a jejich přistavení na stanovené místo v dohodnutém čase zajistí v okolí Brna a Pohořelic společnost HULMAN-kovošrot s.r.o.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Betonové ploty v profesionální kvalitě se stanou nepostradatelnou součástí vašeho rodinného domu
Betonové ploty jsou důležitou součástí domu - ochrání váš pozemek a poskytnou dostatek soukromí. Firma Betonové ploty Harašta vám vyrobí a postaví ploty v profesionální kvalitě za skvělou cenu.
Pohřební ústav Excelent Cheb, církevní obřady, kremace, rozptyl na loučce, převozy zesnulých
Pohřební ústav Excelent Cheb, církevní obřady, kremace, rozptyl na loučce, tuzemské i mezinárodní převozy zesnulých, nonstop pohřební služba, smuteční vazby, oznámení, hudba, ozdobné obaly na urny.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Výroba dílů pro automobilový průmysl Mladá Boleslav, plastové výlisky, konstrukční díly z plastů
Výroba dílů pro automobilový průmysl Mladá Boleslav, plastové výlisky, konstrukční díly z plastů, nástupní lišty, lišty zadních nárazníků, prahové lišty, výroba forem.
Střední uměleckoprůmyslová škola Železný Brod, výtvarné zpracování skla, produktový design
Střední uměleckoprůmyslová škola Železný Brod, výtvarné zpracování skla, produktový design, kreativita a experimentální tvorba, špičkové sklářské technologie.
Stavební činnost – výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodů a komunikací
Pokud hledáte spolehlivou firmu zaměřující se v oblasti stavební činnosti na výstavbu vodohospodářských staveb, obraťte na specialisty v oboru, společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o.
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení, strojní obrábění kovů, kovoobrábění.
Studnařské práce, vrtané a kopané studny Kladno, hloubení studny, čištění studní, sanace, průzkum
Studnařské práce, vrtané a kopané studny Kladno, hloubení studny, čištění studní, sanace, hydrogeologický průzkum, demoliční práce, střelmistrovské práce, instalatérské práce.
Výroba, montáž dřevěná okna, eurookna, vstupní dveře, Nová Zelená úsporám
Společnost Okna Robenek, s.r.o. v Ostravě je partnerem programu Nová Zelená úsporám a zabývá se výrobou a následnou montáží kvalitních eurooken, dřevěných oken, vstupních a vchodových dveří.
Plastové materiály do stavebnictví do interiérů i exteriérů
Materiály z plastu, polykarbonátové a akrylové desky s použitím ve stavebnictví jako prosklení, zastřešení, protihlukové stěny dodává FTP Plastics, s. r. o.
Výstavba rodinných domů na klíč, zednické práce Kladno
Stavební činnost, zednické práce, výkopy základů, realizaci střech, instalace, obklady a komplexní dodělávky zajišťuje firma Stavba Bartoš, s.r.o.
Stavba Bartoš, s.r.o.
Výstavba domů, rekonstrukce bytů a bytových jader
Stavební a řemeslnické práce, instalace, zhotovení střech při rekonstrukcích a výstavbách budov poskytuje společnost Stodola – Herálec, okres Žďár nad Sázavou.
Stavební firma Stodola - Herálec Jiří Stodola
Montáž designových desek dukta flexible – video
Montáž designových desek dukta - jak správně namontovat designové desky dukta LINAR, SONAR a FOLI Vám poradí společnost FK dřevěné lišty.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Vysoce kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC
Nádrže z termoplastů, jímky, nádrže na dešťovou vodu, šachty i tvarovky do vodovodních a odpadních systémů i další výrobky pro chemický, potravinářský a stavební průmysl.
Specialista v oboru měřicího vybavení z Jihomoravského kraje
Automatické montážní linky, instalace a zprovoznění měřících systémů, instalace a servis automatických linek návrh a konstrukce realizuje MEA systems, s.r.o.
Specialista na poli bezpečnostních a kamerových systémů v Plzeňském kraji
Projekty v oboru bezpečnosti, výzkum, zabezpečení, analýzy kamerových systémů a soudních procesů, s tím vším vám pomůže společnost GLOPERA spol. s r.o.
GLOPERA spol. s r.o.