Aktuální microsite

Prodej a montáž vzduchotechniky Chomutov, servis kompletní vzduchotechniky, vzduchotechnika na klíč
Prodej a montáž vzduchotechniky Chomutov, servis kompletní vzduchotechniky, vzduchotechnika na klíč, dodávka a montáž do bytů, prodejen, kanceláří, hal či nákupních center.
Zkoušky penetrační, vizuální, magnetické i vířivými proudy
Analýza vlastností a stavu materiálů a komponentů nedestruktivními metodami. Provádíme zkoušky pomocí mnoha rozdílných technik a měření. Zjištění vnitřních a povrchových vad.
Značka ZELENÝ BOD je ochrannou známkou.
Označení obalu výrobku značkou Zelený bod vypovídá o výrobcem uhrazeném příspěvku organizaci zajišťující zpětný odběr a využití obalového odpadu.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Nezapomenutelný gastronomický zážitek Vám připraví kuchař přímo v pohodlí Vašeho domova
Romantickou večeři přímo u Vás doma, nebo pohostinství pro přátele a rodinu zařídí kuchař do domu ze společnosti PETERMANN – Catering s.r.o. kdekoliv v Ostravě, v Olomouci či v Brně.
Nedestruktivní testování a kontrola Praha – přístrojové vybavení
Kompletní sortiment produktů pro nedestruktivní testování a kontrolu jako jsou rentgeny, magnety, penetrační linky, UV lampy nebo ultrazvuky nabízí společnost PAPco, s.r.o.
Služby v oblasti výroby tepla - výstavba nových kotelen Praha
Výstavbou nových kotelen na klíč s využitím moderních technologií včetně projektové podpory se zabývá společnost Prometheus,z Prahy a to v návaznosti na poskytování služeb v oblasti výroby tepla.
Poskytovatel středoškolského vzdělání v oblasti stavebnictví
Maturitní vzdělaní se stavebním zaměřením, prezenční a dálkové studium, studium na střední škole v Českých Budějovicích - Střední škola průmyslová stavební.
Tradiční český výrobce a prodejce hydroizolačních fólií
Sháníte spolehlivého dodavatele pro Vaši stavbu? Řešíte izolaci stávajících či nových objektů a nevíte si rady při výběru materiálu? Jsme český výrobce a prodejce hydroizolačních fólií.
LITHOPLAST, s.r.o.
Elektromagnetické ventily, dvoj a trojcestné
Ventily řízené elektromagnetem, regulace průtoku kapalin a plynů, dvojcestné, trojcestné či modulární ventily od společnosti Regada Česká, s.r.o.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Tisíce volných pracovních míst Praha – personální agenturs různým zaměřením
Tisíce volných pracovních míst různého zaměření s nástupem ihned eviduje ve své databázi společnost ADECCO spol. s r.o.
Ochranné zástěny – přepážky pro ochranu vaší a vašich zaměstnanců
Ochranné přepážky z plexiskla pro obchody, hotelové recepce, pokladny, benzinové pumpy, lékárny a provozovny všeho druhu od firmy MOOS s.r.o.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy Praha
Kabelové směsi TABOCAB pro průmyslová odvětví
Odolné kabely a stavební dráty pro stavebnictví, fotovoltaiku, energetiku, dopravu a průmysl vyvíjí a zhotovuje společnost SILON s.r.o. působící po celém světě.
SILON s.r.o. plastové směsi
Rychlá strojní výpůjčka - půjčovna strojů DYNAPAC
Pronájem zařízení pro výstavbu a rekonstrukce cest, rychlá výpůjčka válců, hutnící techniky, finišerů a mobilních plničů v půjčovně stavebních strojů DYWI servis CZ s.r.o., okres Praha – východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Služby energetickým společnostem Dobřichovice – vyškolený personál, kvalitní technika
Služby energetickým společnostem se zárukou pravidelně školeného personálu a kvalitní technikou nabízí firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského Praha, maturitní zkouška ze čtyř předmětů, francouzský jazyk
Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského Praha, maturitní zkouška ze čtyř předmětů, výuka francouštiny, němčiny a angličtiny.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Dodávky uniforem, stejnokrojů a profesního oblečení Praha, uniformy pro muže i ženy ve službě
Dodávky uniforem, stejnokrojů a profesního oblečení Praha, uniformy a stejnokroje pro muže i ženy ve službě z přírodních i syntetických materiálů.
NOVITEX FASHION a.s.
Zařízení na manipulaci s chladivy Praha, přístroje pro servis chlazení, zneškodňování chladiv
Zařízení na manipulaci s chladivy Praha, přístroje určené pro servis chlazení, zneškodňování chladiv, nově chladiva recyklujeme a provádíme jejich analýzu.
Tradiční český výrobce stavebního a interiérového kování Holar
Realizujete stavbu či rekonstrukci interiéru a sháníte dodavatele kování? Anebo se pohybujete v automobilovém průmyslu a potřebujete pomoci s montážemi nejrůznějších dílů?
ČEGAN s.r.o.
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Neurologická ordinace, léčba bolestí hlavy a páteře, Kroměříž
Neurologická vyšetření, diagnostika a léčba nervové soustavy, migrén, epilepsie či poruch vědomí v ordinaci MUDr. ŽELEZNÁ s.r.o. v Kroměříži a Holešově.
BIODROGA německá kosmetika z přírodních produktů Praha, krémy, masky, séra, gely, oleje, emulze
BIODROGA německá kosmetika z přírodních produktů Praha, krémy, masky, séra, gely, oleje, emulze, kosmetika pro ženy a muže, kosmetický salon.
ANTIZ, spol. s r.o. BIODROGA
Distribuce mražených i nemražených potravin Strakonice, zásobování restaurací a kuchyní
Distribuce mražených i nemražených potravin Strakonice, zásobování restaurací a kuchyní, velkoobchodní prodej čerstvých potravin a specialit ze zahraničí.
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Stařené hovězí maso Eshop - Maso vyzrálé metodou suché zrání (dry age)
Stařené hovězí maso metodou suché zrání z eshopu společnosti Amaso CZ ocení labužníci, milovníci steaků, dobrého masa i klobásek.
Autoškola Brno, akreditované školící středisko, výuka s manuální a automatickou převodovkou
Autoškola Brno, akreditované školící středisko, výuka s manuální a automatickou převodovkou, výcvik všech skupin řidičského oprávnění, moderní řidičský trenažer.