Aktuální microsite

Čištění kanalizací, monitoring potrubí a zkoušky vodotěsnosti
Servis a čištění kanalizačního potrubí a šachet, monitoring a opravy kanalizací, práce sacím bagrem a likvidace odpadu zajišťuje společnost Envirox s.r.o.
Ekologie a ochrana ŽP, sanace skládek a ekologických zátěží
Ochrana životního prostředí, sanace ekologických havárií a nakládání s odpady včetně odpadu nebezpečného. Ekologické audity a poradenství v oblasti ochrany životního prostředí.
ENVIREX HOLDING, a.s.
Obec Lešany v okrese Benešov, historie, kultura a sport
Uprostřed krásné přírody v Posázaví najdete naši malou obec Lešany. Na své si přijdou turisté, sportovci, milovníci přírody i historie.
Obec Lešany
Investice v energetice, úspora a prodej energie
Výroba energií z obnovitelných zdrojů, úspora energií a investice. Kompletní servis pro energetický sektor, provoz vodních a fotovoltaických elektráren v ČR i na Slovensku.
GEEN Holding a.s.
Transportní a logistické služby, kamionová přeprava po celé Evropě
Mezinárodní a vnitrostátní přeprava. Kvalitní logistické služby po celé Evropě. Přepravu kusových zásilek i sypkých materiálů zajišťuje firma DORYS CZ, s.r.o.
Nový Megane IV phase 2 facelift v AUTOCENTRUM NEVECOM v Kladně
Nový Renault Megane po faceliftu dorazil do Kladna! Přijďte navštívit naše AUTOCENTRUM NEVECOM a přesvědčte se na vlastní oči. Megane IV phase 2 pořídíte za české ceny u nás v Kladně.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Kovové školní šatny Chlumec nad Cidlinou – pro výchovně vzdělávací instituce a sportoviště
Zabýváme se specializovanou výrobou kovových školních šaten pro výchovně vzdělávací instituce a sportoviště, šatny sestavujeme na míru a v barevném provedení dle požadavků zákazníka.
Geodézie, vytyčení hranic pozemku Hostinné, vytyčení staveb, komunikací, zaměřování objektů
Geodézie, vytyčení hranic pozemku Hostinné, vytyčení staveb, vytyčování komunikací nebo zaměřování drobných technických objektů, dělení a změny hranic pozemku.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Catering pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení
Přípravu občerstvení pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení za Vás obstará Restaurace Na Rynku Kroměříž. Catering jsme již zajišťovali pro mnoho firem v regionu.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Aktuality, připravované změny v oblasti daně z příjmů-vzdělávací kurz, seminář
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila vzdělávací kurz, seminář zaměřený na aktuality a připravované změny v oblasti daně z příjmů pro rok 2021.
Vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z jímek, žump i septiků
Firma Ing. Jiří Valušek – FEKAL.EU z Nového Jičína zajišťuje vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z ČOV, septiků, žump a jímek.
Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
Opravy autoskel osobních i nákladních automobilů Mělník, výměny bočních a zadních autoskel
Opravy autoskel osobních i nákladních automobilů Mělník, výměny bočních a zadních autoskel, montujeme značková autoskla od firmy AGC.
Projektování dopravních staveb, mostů a silnic Praha, mosty, inženýrské konstrukce, diagnostika
Projektování dopravních staveb, mostů a silnic Praha, mosty, inženýrské konstrukce, diagnostika staveb a mostů, ocelové konstrukce, železobetonové a předpjaté konstrukce.
Logopedická péče pro děti a dospělé Jihlava, vady řeči, problémy s plynulostí řeči, vyslovování
Logopedická péče pro děti a dospělé Jihlava, řešíme vady řeči, problémy s plynulostí řeči, vyslovování, logopedická péče.
Kurzy pro získání řidičského oprávnění Příbram, autoškola, výcvik řidičů, kondiční jízdy, školení
Kurzy pro získání řidičského oprávnění Příbram, autoškola, výcvik řidičů, kondiční jízdy, školení řidičů, řidičský průkaz na osobní automobil, autobus, traktor, motorku, nákladní automobil.
Specializovaná prodejna s velkým výběrem barev a laků
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s největším výběrem barev a laků v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Rodinný penzion s parkováním, s restaurací - ubytování se snídaní, stravováním, cateringem
Penzion Na Jízdárně Kroměříž, s vlastní restaurací, nabízí hostům ubytování se stravováním ve formě snídaní. Ubytovaní hosté mají zajištěno i parkování u objektu.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Zpracování plechů - dělení, pálení, stříhání, ohýbání, svařování, laserové výpalky
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. provádí zpracování plechů - svařování, dělení, pálení, stříhání, ohýbání plechů, laserové výpalky. Působíme v Kroměříži, Olomouckém kraji - Prostějov, Vyškov, Přerov.
Zakázková výroba ventilátorů - odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny
Společnost KOVOBA s.r.o. vyrábí odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny - zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky. Firma působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Dokonalá dřevěná okna jsou vizitkou každého domu - vsaďte na eurookna!
TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří, eurooken a dřevohliníkových oken. Dokonalá dřevěná okna dělají skvělou vizitku domu, proto si pořiďte eurookna od naší firmy.
Kadeřnické potřeby – kompletní sortiment v prodejně v Praze i na e-shopu
Široký výběr kadeřnických potřeb nejen pro profesionály. Vlasová kosmetika, kadeřnické nůžky i kadeřnický nábytek, vybavení kadeřnického salonu od firmy PULS - PRAHA, s r.o.
Kuželkářský a volejbalový oddíl s tradicí, Sokol Benešov
Sport pro každého. Buď aktivní a žij zdravě v každém věku. Tělocvičná jednota Sokol Benešov Tě ráda přivítá v oddílu kuželek nebo ve volejbalovém klubu.
Tělocvičná jednota Sokol Benešov
Psychologická péče o děti a dorost v Praze – psychologická poradna i psychologické vyšetření
Komplexní psychologická péče pro Vaše dítě. PHDR. DAGMAR PECHOVÁ v Praze pomáhá dětem, dospívajícím i rodičům při řešení potíží souvisejících s výchovou.
Ubytování v centru horského střediska Pece pod Sněžkou
Objevte krásy Krkonoš a přijeďte strávit dovolenou do Pece pod Sněžkou. Ideální místo pro běžkové i sjezdové lyžování. Rezervujte si ubytování v Krkonoších v našem HOTELU KROKUS ***.