Aktuální microsite

Výroba a prodej ventilů – elektromagnetické, pilotní, prachové a motorizované
Výrobou a prodejem ventilů ideálních pro zpracovatelský průmysl, jako jsou elektromagnetické, pilotní, prachové a motorizované ventily, se zabývá společnost IMI International s.r.o.
Generální opravy a modernizace kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, vyvrtávaček
Střední a generální opravy, servis, modernizaci kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, brusek, vyvrtávaček Vám zajistí společnost UNIOS SERVIS s.r.o. z Lipníku nad Bečvou.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Pojištění odpovědnosti členů orgánů společnosti, pro jednatele firem
Nezávislá pojišťovací makléřská společnost EZ INVEST, s.r.o. zajistí kompletní služby v oblasti pojištění pro jednatele firem, podnikatele, ale i pro fyzické osoby.
Nová autolakovna a karosárna ve Zlíně-opravy a lakování poškozených karosérií
Nová autolakovna a karosárna firmy Auto Daníček Zlín provádí opravy i těžce poškozených karosérií, lakování aut na moderním zařízení Termomeccanica GL.
Bezšroubové fasádní rámové lešení - půjčovna Praha
Společnost Jumar s.r.o. nabízí systém LAYHER BLITZ - bezšroubové fasádní rámové lešení:
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Manuální terapie - chiropraxe Praha - kineziologické vyšetření lékařem
Kontrolujeme a léčíme mechanická poškození kloubů poškození páteře a nervového systému. Nejdříve Vás u nás vyšetří specialista na fyzikální a rehabilitační medicínu a stanoví diagnózu.
MONADA spol. s r.o. Ordinace léčebné rehabilitace Praha 4
Špičková úklidová technika Praha, dodáváme bezdrátové úklidové stroje pro firmy, supermarkety
Špičková úklidová technika Praha, dodáváme bezdrátové úklidové stroje pro firmy, do zdravotnictví, supermarkety, úklidové vozíky pro hotely, restaurace.
i-teamcz s.r.o. Úklidová technika
Finanční a realitní služby Kralupy nad Vltavou, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování úvěru
Finanční a realitní služby Kralupy nad Vltavou, prodej a pronájem nemovitostí, pozemky, komerční objekty, výkup nemovitostí, zprostředkování úvěru, právní servis.
Vyzkoušejte si naše polyfunční exponáty v rámci volného času či vzdělávání se
Jedinečným způsobem jak trávit volný čas nebo vzdělávat sebe i vaše blízké je návštěva ekotechnického centra Alternátor v Třebíči, kde si můžete vyzkoušet různé zajímavé polyfunkční exponáty.
Rekonstrukce střech průmyslových objektů Vratimov, izolace, hydroizolace, SBS pásy, fólie, panely
Rekonstrukce střech průmyslových objektů Vratimov, rekonstrukce plochých střech, izolace PUR, izolace minerální vlnou, hydroizolační fólie, SBS pásy, střešní sendvičové panely.
Strojírenská výroba, kovoobrábění, dělení materiálu, svařování Chrudim
Strojírenská výroba, kovoobrábění, dělení materiálu, svařování Chrudim, obráběné díly, dělení materiálu, svařence, kovoobrábění, strojní součásti.
Svědění kůže, kožní potíže u psa a kočky - kvalitní veterinární ošetření Opava
Nabízíme Vám kvalitní veterinární ošetření. Jestliže má Váš pes či kočka kožní potíže a svědění kůže obraťte se na Veterinární ordinaci Palackého Opava.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Vysprávkové hmoty k opravě komunikací s širokým rozsahem použití - rychlá a kvalitní aplikace
Specializovaná firma REKMA, spol. s r.o. se sídlem v Břeclavi nabízí bezkonkurenční vysprávkovou hmotu se širokým rozsahem použití. Celá aplikace je rychlá, snadná a kvalitní!
REKMA, spol. s r.o.
Pokročilé obrábění – přesné laserové obráběcí stroje
Inovativní přístup a pokročilé technologie v oblasti obrábění kovů, to jsou špičková vysoce přesná laserová obráběcí centra od DMG MORI Czech.
Velký výběr výrobků z umělého kamene - teraco – dlažba, schody, obklady, parapety
Společnost ISMM & TESO s.r.o. se zabývá výrobou produktů z umělého kamene – teraco - obklady schodů, sokly, parapetní desky, dlažby. Poskytují i služby spojené s montáží a údržbou teraco výrobků.
Ústřední orgán státní správy České republiky pro oblast životního prostředí
Státní orgán Ministerstvo životního prostředí, ochrana přírody, klimatické změny, voda v krajině, dotace související s životním prostředím, legislativní předpisy a normy, právní záležitosti.
Ministerstvo životního prostředí
Výkup starého dřevního materiálu, krovů, obložení či podlah
Odkup dřeva ze starých staveb rodinných domů, chat, stodol, mlýnů či průmyslových objektů. TESAŘI CZ s.r.o. provedou demontáž krovů, opláštění či prkenných podlah.
Prodej oblíbených plyšových hraček pro děti všech věkových kategorií
Velký výběr oblíbených plyšových hraček pro děti všech věkových kategorií naleznete v prodejně TEXPA Pavlasová, s.r.o. v Šumperku. Přijďte si k nám vybrat, plyšáci udělají velkou radost nejen dětem.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Prodej, rozvoz pařeného bukového palivového dřeva-dřevo na topení
U firmy Dyas Ware s.r.o. je na prodej pařené bukové palivové dřevo na topení za výhodné ceny - štípané, řezané válečky. Zajistíme i rozvoz palivového dřeva - Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov, Zlín.
Turistická obec Srní v centru NP Šumava s historickými stavbami
Milujete hory ať v zimě na lyžování či v létě na turistiku a rádi u toho prozkoumáte krásnou přírodu? Zavítejte na Šumavu, kde leží i obec Srní.
Rychlá přepravu malých balíčků, palet i kontejnerů po celém světě
Tuzemská i mezinárodní kamionová doprava, letecká i námořní přeprava zásilek i kontejnerů. Vše pro Vás zajistí společnost Cargologix s.r.o.
Cargologix s.r.o. dopravní služby
Malebné městečko na rakousko-českých hranicích – České Velenice
Nejlepší místo pro život v Jihočeském kraji - České Velenice - je tu pro právě pro Vás s širokou škálou občanské vybavenosti, krásných míst a nejlepších služeb.
Město České Velenice
Spolehlivý dodavatel v oblasti vstřikování plastů a dalších služeb
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vstřikování a dalšího zpracování plastů? Jste střední či velký podnik a sháníte vhodného partnera pro úkony typu montáže, třídění, skladování a logistiky?
Gaudium Industrialis s.r.o.
Výroba domácích knedlíků Říčany, prodáváme a rozvážíme čerstvé knedlíky po Praze a okolí
Výroba domácích knedlíků Říčany, prodáváme a rozvážíme čerstvé knedlíky po Praze a okolí, objednávky na druhý den přijímáme do 16 hod.
Obchodní příležitosti v Dolním Rakousku
Obchodní příležitosti pro nabídku Vašich služeb nebo nalezení nových dodavatelů Vám pomůže vyhledat a zprostředkovat Dolnorakouská hospodářská agentura ecoplus International Tschechien s.r.o.