Aktuální microsite

Půjčovna elektro nářadí, centrály, stavební mechanizace | Liberec
Půjčovna elektro nářadí, ruční nářadí a stavební mechanizace PROFI-TECHNIK Liberec.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Základní škola Stříbro, devítiletá základní škola, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň
Základní škola Stříbro, devítiletá základní škola, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň, školní jídelna, školní družina.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle, výměny topných těles, čerpadel, kotlů.
Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách - kurz je zdarma
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách pro rozšíření znalostí v oboru.
Zámečnické práce Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody
Zámečnická zakázková výroba Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody, kooperace.
Prodej palivového dřeva - velkoobchod dřeva, dub, akát, buk
Prodej palivového dřeva - dub, akát, buk, habr nebo směs tvrdého dříví vám poskytne firma PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě. Také zajistí zpracování vlákniny na palivové dřevo.
Transport nadrozměrných nákladů po celé Evropě
Přepravíme vše co je těžké, široké, vysoké nebo dlouhé – pohotově, bezpečně a rychle s rozsáhlým vozovým parkem společnosti HRADIL Transport s.r.o. Objednávky řešíme ihned.
HRADIL Transport s.r.o.
Výroba dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu, kompozitu
Ve společnosti COMPACT Radomír Trecha se specializují na výrobu dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu a karbonového kompozitu. Při sériové výrobě využívají RTM technologii.
Pohřební služba Nový Bor – služby v oboru pohřebnictví
Pohřební služby, zajištění potřebných formalit a administrativy okolo posledního rozloučení – H&H AUXILIA s.r.o. – dodavatel služeb spojených s posledním rozloučením.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Městys Hostomice v Ústeckém kraji – brána do Českého středohoří
Městys Hostomice leží v rozmanité přírodě Českého středohoří a náleží do mikroregionu Svornost. Pořádá se zde řada kulturní, společenských a sportovních akcí pro občany i turisty.
Braun – náhradní díly – prodejna v Praze
Značková prodejna BRAUN v centru Prahy je opět otevřena po celý den! Náhradní díly na výrobky značky Braun kupujte u nás v ELPEN – BRAUN.
Vodo – topenářství, instalatérské práce, tepelná čerpadla
Voda, topení, plyn, dodání tepelných čerpadel a solárních systémů. Realizace rekonstrukcí a výstaveb koupelen, čištění odpadů, instalace plynového zařízení v Moravskoslezském kraji.
Zahradnické, lesnické a floristické práce nejenom v Jihomoravském kraji
Vyhotovení projektů zahrad, realizace výsadby, údržba zeleně, rizikové kácení, léčení nemocných rostlin a stromů, prodej topného paliva, výroba věnců, vazeb a dekorací z dílny společnosti VZ Zahrady.
Prvotřídní betonové podlahy do všech prostor
Realizace betonových podlah v průmyslových, firemních, ale i domácích prostorech. Podlahy pro balkony, koupelny nebo garáže s nejvyšší možnou kvalitou a nejnižší cenou od společnosti MS BETON s.r.o.
Nápojové obaly, party soudky a obaly na víno
Potravinářské obaly, zejména pro nápojový průmysl. Pivní party soudků s firemním logem a popisem nejvyšší kvality a bezkonkurenční ceny. Obaly na víno a plechovky na pivo od společnosti Party soudky.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Zabezpečení pomocí softwarových a hardwarových systémů
Hledáte odborníky ve výzkumu, vývoji, výrobě a servisu softwarových a hardwarových produktů pro oblast řízení, velení a výkonu činností sledování na úrovni vojsk, policie a datových komunikací?
Autodoprava, letecká a námořní doprava Hradec Králové, doprava vnitrostátní, mezinárodní, zahraniční
Autodoprava, letecká a námořní doprava Hradec Králové, doprava vnitrostátní, mezinárodní, zahraniční, logistika, skladování.
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Stavební práce Třebíč, vodohospodářské stavby, kompletní výstavba vodohospodářských staveb
Stavební práce Třebíč, vodohospodářské stavby, kompletní výstavba vodohospodářských staveb, nabídka kvalitních stavebních prací.
Prodej, Eshop vzduchové pérování Tanvald, vzduchové pružiny, náhradní díly, vibroizolace, měchy
Prodej, Eshop vzduchové pérování Tanvald, vzduchové pružiny, náhradní díly, měchy, vibroizolace pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Kontrola, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů
Firma HASTEKO z regionu Uherský Brod-Zlínský kraj poskytuje komplexní služby v oblasti PO a BOZP a zajišťuje i revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Pro bezpečný převoz květin a  jejich skladování jsou tady kónusové sáčky na květiny
Pro malé i velké květinářství vyrobíme kónusové sáčky na květiny podle přání zákazníka. Květiny a rostlinky budou v bezpečí před poškozením, které jím může hrozit při převozu.
Zakupte si podzimní pobytový balíček babí léto a dopřejte si odpočinek na Zámku
Hotel Zámek Valeč je ideální místo, pro příjemný podzimní pobyt. Díky zvýhodněnému balíčku „babí léto“ si svůj zámecký pobyt na Vysočině užijete ještě víc.
Zábavní pyrotechnika e-shop a prodejny Praha, Brno - celoroční prodej
Zábavní pyrotechniku můžete celoročně nakoupit on-line v e-shopu i v kamenných prodejnách tradiční firmy Ohňostroje Krupička v Praze a Brně.