Aktuální microsite

Ubytování v penzionu vhodné pro rodiny s dětmi
Ideální ubytování vhodné pro rodiny s dětmi nedaleko Mikulova Vám poskytne nově zrekonstruovaný malebný pension Pastuška.
Prodej certifikované stavební řezivo v atypických rozměrech
Prodej certifikované stavební řezivo od firmy Ing. Radek Vintr můžete mít i v atypických rozměrech. Střešní latě, BSH hranoly, fošny, prkna, trámy, palisády atd.
Výroba kanceláří a interiérů na míru - zakázková výroba kancelářského nábytku
Pořiďte si nový a moderní nábytek od firmy LAMÉ v Břeclavi, která poskytuje kvalitní truhlářské práce. Vyrobíme Vám kancelářský nábytek podle Vaších potřeb.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Projektová a inženýrská činnost v oblasti řízení projektů a nákladů
Inženýrská činnost, architektura, dopravní a pozemní stavby, energetika, automatizace, návrhy a vypracování projektů v AFRY CZ s.r.o.
AFRY CZ s.r.o.
Doypackové obaly - sáčky, které zabezpečí trvanlivost potravin i jiných výrobků, eshop
Pro zabezpečení trvanlivosti potravin, ale i jiných výrobků vyzkoušejte novinku - doypackové obaly, které vyrábí firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově. V našem eshopu máte na výběr z mnoha velikostí.
Zakázková výroba luxusních kuchyní a kuchyňských linek na míru
Zakázkovou výrobou luxusních a zároveň praktických kuchyní a kuchyňských linek na míru podle Vašich představ se v okolí nejen Olomouce, Ostravy ale i Prahy zabývá truhlářská dílna Pavel Hilscher.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Levné ubytování v Chatě Hubert - Jeseníky i Orlické hory na dosah
Pokud se chystáte na hory a chcete zažít příjemnou dovolenou, pak je tu pro Vás levné ubytování v Chatě Hubert, kde budete mít Jeseníky i Orlické hory na dosah.
Bary, barové pulty a stoly - kvalitní nábytek do barů, restaurací a domácností v moderním designu
Kvalitní barové pulty a barové stoly do restaurací, cocktail barů, kaváren, hotelů i do domácností vyrábí stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy.
VIPAMA s.r.o.
Volná pracovní pozice železáře - zaměstnání v oblasti stavební kovovýroby
Zaměstnání v oblasti stavební kovovýroby poskytuje firma ARMOSPOL CZ s.r.o. z Brna. Hledáme spolehlivého zaměstnance na volnou pracovní pozici železáře za adekvátní platové ohodnocení.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Vývoj a výroba dekontaminačních látek, imitanty Praha, imitanty aerosolové spreje nebo v kanystru
Vývoj a výroba dekontaminačních látek, imitanty Praha, imitanty aerosolové spreje nebo v kanystru, výroba roztoků pro výcvik práce s nebezpečnými látkami.
Čističky vzduchu, prodej, montáž a servis - pozitivní účinky na Vaše zdraví
Znojemská firma bbklima99, s.r.o. se zaměřuje na prodej vzduchotechnického zařízení a poskytuje také výkonné čističky vzduchu, které zlepší ovzduší a pozitivně působí na zdraví.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Ubytování ve Františkových Lázních, Penzion Eduard, léčebné prameny, nekuřácký penzion
Ubytování ve Františkových Lázních, Penzion Eduard, léčebné prameny, nekuřácký penzion, 300 metrů od samotného centra a oblíbené kolonády.
Výměna, prodej pneumatik, disků, elektronů - kompletní pneuservisní práce, pneubazar
Kompletní pneuservisní práce a pneubazar zajišťuje Pneu Kubeša s.r.o. Zabývá se výměnou a prodejem letních a zimních pneumatik, disků a elektronů.
Profesionální autoservis - opravy automobilů, výměna olejů, výfuků, brzd i plnění klimatizací
Profesionální autoservis Pneu Kubeša s.r.o. poskytuje vozům komplexní péči. Provádíme opravy automobilů, výměnu olejů, výfuků, brzd, plnění klimatizací, diagnostiku pro Hranice i Lipník nad Bečvou.
Lázně na horách, ozdravné a lázeňské pobyty v Jeseníkách - nejčistší vzduch v ČR
Lázně na horách můžete využít díky ozdravným a lázeňským pobytům v Jeseníkách s nejčistším vzduchem v ČR, které realizují Horské Lázně Karlova Studánka.
Zakázková výroba obkladových desek a lišt z masivního dřeva
Zakázkovou výrobou obkladových desek a lišt z masivu se v okolí Brna zabývá společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Vytváření a výroba aplikací pro Android na míru podle Vašich představ
Android aplikace na míru podle Vašich představ a potřeb vytváří a vyvíjí společnost Peko Studio s.r.o. ze Znojma.
Projekce budov, architektonické a inženýrské služby
Projektové dokumentace pro výstavbu a rekonstrukci obytných budov, firemních, obchodních a průmyslových objektů zhotovuje ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Zemní a výkopové práce na Strakonicku
Terénní úpravy, zemní práce, výkopy základů, obahnění rybníků a toků, svahování území provádí společnost FABAK-Václav Kotlík kolovými, kráčivými i pásovými stroji.
Správce farností premonstrátů na Jihlavsku, bohoslužby a výuka náboženství
Komentované prohlídky kláštera a knihovny, expozice a exempláře, udělování svátostí křtu, prvního svatého přijímaní, biřmování. Aktivity pro děti v podobě táborů, víkendových pobytů.
Kanonie premonstrátů v Nové Říši
Variabilní mobilní kontejnery, výroba, montáž a servis
Standardní, obytné, sanitární, skladové i speciální mobilní kontejnery. Možnost využití jednotlivě i jako stavebnicový systém. Kompletní servis včetně montáže na „klíč“.
Město u Plzně s krásnou přírodou, lesy a historickými zajímavostmi
Město Starý Plzenec nedaleko Plzně u D5. Nachází se zde naučné stezky, pamětihodnosti, chráněná území a jiné zajímavosti. Ideální místo pro bydlení i turistiku.
Město Starý Plzenec
Přeprava dřeva moderními nákladními vozy Hamr, nákladní speciály na přepravu dřevní hmoty
Přeprava dřeva moderními nákladními vozy Hamr, nákladní speciály na přepravu dřevní hmoty, vnitrostátní a mezinárodní přeprava dřeva.
HENGSTBERGER s.r.o.
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, izolace střech
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, opravy starších střech, izolace střech, nové střechy.