Aktuální microsite

Dům dětí a mládeže Blovice, zájmové kroužky a volnočasové aktivity pro děti, mládež i dospělé
Dům dětí a mládeže Blovice, zájmové kroužky a volnočasové aktivity pro děti, mládež i dospělé, mateřské centrum pro maminky, kroužek vaření, cvičení rodičů s dětmi, plavání.
Geodetické služby při komplexních pozemkových úpravách Opava, podrobné měření polohopisu, revize
Geodetické služby při komplexních pozemkových úpravách Opava, podrobné měření polohopisu, revize bodového pole, vytyčení pozemků, zjišťování hranic pozemků.
Ozvučení a osvětlení, zesilovače, 3D lasery, SED světla Jihomoravský kraj
Ozvučení a osvětlení diskoték, klubů i koncertů zajistí společnost Global Logistics Company s.r.o., která je dovozcem reproboxů, zesilovačů, SED světel i 3D laserů.
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Profesionální plynař, topenář, instalatér - komplexní služby za příznivé ceny
Profesionální plynaři, topenáři a instalatéři společnosti MaRel corp. s.r.o. poskytují komplexní služby za příznivé ceny v oblasti Karviné, Ostravy i Frýdku Místku.
Elektropneumatické ventily - široký sortiment komponentů a systémů
Jihlavská firma YETTY.EU poskytuje šroubení, elektropneumatické ventily, komponenty a systémy, armatury na olej a další sortiment pro průmyslovou automatizaci a vzduchotechniku.
YETTY.EU s.r.o.
Instalace výrobních linek na úpravu materiálů – dřevo, plast a kov
Instalaci výrobních linek a mechanizace na úpravu materiálů jako je dřevo, plast nebo kov včetně jejich elektroinstalace svěřte do rukou profesionálů v oboru - společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Výroba nábytku na míru - komody, postele, skříně, stolky a mnoho dalšího pro Váš byt či dům
Firma nábytek pohodlí Radka Sobotková se zabývá výrobou nábytku na míru, ale poskytuje i kvalitní a designově pěkný nábytek od českých nebo zahraničních výrobců.
Autobusové čekárny a městský mobiliář pro celou Českou republiku
Zámečnická firma Čekárny - bus se specializuje na výrobu autobusových čekáren a ostatní městský mobiliář. Instalace provádíme nejen v celé České republice, ale také na Slovensku.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů na klíč
Stavíme RD na klíč již od roku 1994. Stavební a inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výstavba průmyslových staveb, kompletní dodávky střech i opravy, zateplení budov i půdní vestavby.
Výstavba dřevostaveb a roubenek po celé ČR
Výroba a stavba roubenek i dřevostaveb po celé České republice. Moderní, ekologické, nízkoenergetické a krásné bydlení pro všechny.
Šlechtění, výzkum a vývoj olejnin, travin, pícnin a pohanky
Podnikáte v zemědělství se specializací na pěstování olejnin? Chcete set nejkvalitnější odrůdy s dobrou výnosností? Oslavte specialistu na výzkum a šlechtění.
Prodej substrátů, rašeliny, mulčovací kůry, hnojiva za nejlepší ceny
V Zahradním centru Malinkovič - Důbrava s.r.o. v Břeclavi zakoupíte za nejlepší ceny květiny, trvalky, okrasné dřeviny i doplňkový sortiment - na prodej substráty, rašelina, mulčovací kůry, hnojiva.
Estetická eurookna, dřevěná okna, vchodové dveře, montáž i výroba
Estetická dřevěná okna, vchodové dveře i eurookna vyrábí společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se specializuje také na jejich montáž. Působíme také v okolí Zlína.
Prodej hasících přístrojů – pěnové, práškové, CO2
Hasící přístroje pořídíte v okolí Znojma ve Středisku požární ochrany František Fousek. Prodáváme hasící přístroje pěnové, práškové i sněhové CO2.
Středisko požární ochrany František Fousek
Montování a demontování tvářecích strojů po celé ČR
Montážní a demontážní práce tvářecích strojů, stěhování a opravy malých i velkých tvářecích strojů v těžko dostupných místech zajišťuje KAPEN Press s.r.o.
Spolehlivá úklidová firma - rychlý úklid v domácnosti, bytě, kanceláři i společenských prostorách domu
Předvánoční i povánoční úklid s firmou Uklidím To Vám ušetří čas i starosti. Vyřeštíme úklid v domácnosti, bytě i kanceláři. Volejte, pokud jste z okolí Zlína, Otrokovic, Slušovic aj. obcí na Zlínsku.
Dezinfekce a odstranění zápachu z lednice, automobilu ozonem - pronájem generátoru ozonu
Společnost PERSTYLE s.r.o. ze Zlína půjčuje generátor ozonu - pronájem je možný na 1-5 dnů. Generátor ozonu je vhodný pro odstranění zápachu z lednice, automobilu, sedačky a pro dezinfekci.
Masové speciality jako občerstvení na firemních akcích či oslavách přímo z řeznictví
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství z Třebíče má široký výběr domácích masných výrobků, které jsou ideální jako občerstvení pro firemní akce nebo narozeninové oslavy.
Daňová evidence a účetnictví Brno, vedení a zpracování účetnictví, účetní a daňové poradenství
Daňová evidence a účetnictví Brno, vedení a zpracování účetnictví, účetní a daňové poradenství, zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků, účetnické služby.
Venkovní předokenní žaluzie pro stínění obytných i komerčních budov - dodávka, montáž
Dodávkou a montáží venkovních předokenní žaluzií pro stínění obytných i komerčních budov se zabývá firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. se sídlem u Olomouce.
Elektronické nástěnky v moderní firmě - účinná prezentace zaměstnancům i návštěvám
Následujte i Vy nový trend v prezentaci informací moderní firmy pro Vaše zaměstnance nebo klienty pomocí snadno a rychle editovatelné elektronické nástěnky od TETRONIK - výrobní družstvo Terezín.
REMS Picus SR - železobeton za 3 min - elektrický diamantový jádrový vrtací stroj
Společnost REMS Česká republika s.r.o. nabízí pro instalace, kovovýrobu, průmysl univerzální, do ruky padnoucí diamantový jádrový vrtací stroj.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Protiskluzová podložka do vany, Eshop Městec Králové, podložky RIDDER ze syntetického kaučuku
Protiskluzová podložka do vany, Eshop Městec Králové, podložky RIDDER ze syntetického kaučuku v různých barvách, kvalitní podložky co neplavou.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Novinka ruční stříkací technika Graco Ultra Liberec
Naše firma působí po celé ČR a SR v oblasti dodávek technologií pro povrchové úpravy a lepení, více jak 127 půjčoven se stříkací technikou - Media CZ s.r.o. Liberec