Aktuální microsite

Infuzní stojan - pojízdný, teleskopický i výškově stavitelný
Pojízdný, teleskopický i výškově stavitelný infuzní stojan Vám dodá firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis z Ostravy, specialista na dodávku laboratorní a zdravotnické techniky.
Rekonstrukce a renovace výtahů Cheb, modernizace starších výtahů v panelových domech
Rekonstrukce a renovace výtahů Cheb, modernizace starších výtahů v panelových domech, provádíme částečné nebo úplné rekonstrukce starých výtahů.
Výrobní linky a navazující technologické provozy - strojírenské technologie na míru
Různé strojírenské technologie na míru pořídíte u firmy Metakon, s.r.o. sídlící v Brně. Dodáváme výrobní linky, lakovny, tavírny a jiné funkční navazující technologické provozy.
Výroba střešních oken Český Těšín, dřevěná a plastová okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání
Výroba střešních oken Český Těšín, dřevěná a plastová okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání se hodí do každého interiéru.
Projekce a realizace vestaveb čistých prostorů včetně dodávky stavebních prvků a vzduchotechniky
Projekce a realizace vestaveb čistých prostorů včetně vzduchotechniky. Dodávky stavebních prvků pro čisté prostory: stěnové panely, podhledy, okna, prosklené stěny, LED osvětlení a koncové prvky VZT
RRT Cleanrooms s.r.o.
Armatury pro VN, NN, VVN - kotevní, nosné a další druhy
Armatury pro VN, NN a VVN nakoupíte na e-shopu esta.cz. Prodáváme široký sortiment kotevních, nosných a dalších armatur – vše za výhodné ceny.
Obec Troubky-Zdislavice, okres Kroměříž, zámek Zdislavice, hrobka Marie von Ebner-Eschenbach
Obec Troubky-Zdislavice, okres Kroměříž, zámek Zdislavice, hrobka Marie von Ebner-Eschenbach, sokolská zahrada, hospůdka Troubky.
Obec Troubky-Zdislavice
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích, hypnóza, psychologické poradenství.
Žárové zinkování Žamberk, špičková protikorozní ochrana zakázek z oceli
Žárové zinkování Žamberk, špičková protikorozní ochrana zakázek z oceli, ochrana před korozí malých i velkých dílů.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Rehabilitace – terapie rázovou vlnou, laserem MLS
Terapii laserovou vlnou a laserovou terapii MLS – neinvazivní metody léčby akutních a chronických poruch pohybového aparátu poskytuje v okolí Brna Rehabilitační centrum Burianová.
Sklenářské práce – rámování, zasklívání, broušení a prodej skla
Veškeré sklenářské práce poskytuje v okolí Šumperku sklenářství Winremont. Provádíme rámování, zasklívání a broušení skla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Čištění ozonem - vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů
Naše firma U-SERVIS provádí od červa 2016 čištění ozonem v Opavě. Vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Stavební materiál a chemie za výhodné ceny – malty, omítky, štuky a další
Stavební materiál a chemii, jako jsou malty, omítky, štuky, spárovací a další hmoty zakoupíte v okolí Znojma ve stavebninách firmy EKOČEK s.r.o.
Stavebniny EKOČEK
Zařízení, bloky pro automatickou mineralizaci  – prodej
Prodejem a distribucí zařízení pro automatickou mineralizaci Kjeldatherm, která vynikají perfektním zpracováním dat, analytickou výkonností a prakticky bezobslužným provozem, se zabývá firma ILABO.
Instalace nového výtahu do panelového domu, kde výtah dosud nebyl – záruční i pozáruční servis
O instalaci nového výtahu na klíč v panelovém domě, kde výtah doposud nebyl, se postará společnost CENOK – výtahy a.s. se sídlem v Ostravě, ale působící v celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Pořádání pohřbů, rozloučení se zesnulým Turnov, ve smutečních síních, na hřbitovech, v kostelích
Pořádání pohřbů, rozloučení se zesnulým Turnov, ve smutečních síních, na hřbitovech, v kostelích, kremace, uložení do urny.
Multiparametrový spektrofotometr IRIS pro oblast vodárenství, potravinářství i laboratoř
Společnost Hanna Instruments Czech s.r.o. představuje vysoce přesný multiparametrový spektrofotometr IRIS určený převážně pro měření ve vodárenství, potravinářství a laboratorním prostředí.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Řezání hutního materiálu, stříhání až do 6 mm
Řezáním hutního materiálu a stříháním plechů až do 6mm, se zabývá specializovaná firma Železářství Skořepka, s.r.o., sídlící v Brně. Kvalitní práce za dostupné ceny!
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace s nabídkou strojů pro stavbu
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace s nabídkou strojů pro stavbu, rekonstrukci, zemní práce a úpravu terénu od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. ve Veselí nad Moravou u Hodonína.
Pořádání rodinných oslav a hostin s naplánováním vhodného zábavného programu, hudby i výzdoby
Rodinnou oslavu či hostinu Vám naplánuje firma PETERMANN – catering s.r.o. nejen v Ostravě, ale i v okolí Olomouce či Brna. Připravíme hostinu, doporučíme vhodné prostory, hudbu i výzdobu.
Dynamická pryžová těsnění pro automobilový průmysl
Těsnící systémy vyráběné z technické pryže technologií vytlačováním pro automobilový průmysl zhotovuje evropský leader - společnost Saar Gummi Czech, s.r.o. se sídlem v Červeném Kostelci.
Významný orgán výkonu státní správy ve věcech regionální politiky
Chcete se ucházet o evropské či národní dotační prostředky na podporu bydlení, cestovního ruchu či podporu pro neziskové organizace?
Obráběcí stroje, lasery a elektronika pro průmyslové aplikace
Vývoj výrobní techniky a elektroniky pro průmyslové aplikace, technologické procesy, aplikace softwaru realizuje společnost TRUMPF Praha, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
TRUMPF Praha, spol. s r.o.
Reference od zákazníků na naše produkty a služby Synpo Pardubice
Příznivé reference našich zákazníků na naše produkty jsou pro nás tím nejvýznamnějším a nejcennějším ohodnocením naší práce - SYNPO, akciová společnost Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Kompletní servis autoskel - opravy, výměny, tónování a bezpečnostní kódování
Autosklo-Hleďa s pobočkou v Prostějově zajišťuje kompletní servis autoskel pro vozidla všech značek. Provádíme rychlé opravy, výměny, tónování a bezpečnostní kódování skel pro Olomouc a okolí.
AUTOSKLO -  HLEĎA Prostějov Petr Hledík