Aktuální microsite

Štípací stroj Trutnov - snadná příprava palivového dřeva
Nabízíme služby v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů - Binter DS s.r.o. Trutnov
Výroba taškových plechů Kolín
Zabýváme se výrobou taškových plechů s kvalitní povrchovou úpravou pro dokonalou ochranu střechy, střešní taškové krytiny z ocelového plechu s PE nebo PU povrchovou úpravou - LEGOS s.r.o. Nová Ves
Nerezový, elektrický vyvíječ páry jako parní zdroj pro pivovary a poloprovozy
Nový, nerezový vyvíječ páry od společnosti NEKL s.r.o. z Konic je parní zdroj, který se používá zejména v pivovarech, poloprovozech, laboratořích apod.
Výkopové práce Děčín, základové desky, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek
Výkopové práce Děčín, základové desky pro rodinné domy, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek, výkopy základů těžkou technikou.
Výkup akumulátorů Holice
Již 22 let se specializujeme na výkup a třídění druhotných surovin, výkup akumulátorů v provozovnách Holice a Dobruška.
Kvalitní dětská obuv celoroční, papuče, přezůvky, gumáky, sandálky - prodej, eshop Barefoot
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má bohatý výběr obuvi z aktuální kolekce i modely ve výprodeji. Celoroční dětská obuv, papuče, přezůvky, sandálky, gumáky - vše v eshopu i na prodejně.
Domácí, kvalitní čerstvé uzeniny, maso, poctivé masné speciality
Čerstvé uzeniny, maso a poctivé masné speciality můžete jednoduše zakoupit u společnosti Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o., která dbá na kvalitu svých výrobků a domácí receptury.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Hygienická a nenáročná na údržbu to jsou barevná interiérová skla
Špičková kvalita snoubená s moderním designem jsou barevná interiérová skla od firmy N & C Glass Liberec - barevná interiérová skla nabízíme v 17-ti úžasných odstínech
Výroba vysokotlaké čerpací stanice pro čerpání ropy zabudované do kontejnerů k použití v místech s nebezpečím výbuchu
Výrobcem vysokotlakých čerpacích stanic pro čerpání ropy zabudovaných do kontejnerů, které jsou určeny k použití v místech s nebezpečím výbuchu, na zakázku vyrábí firma AQ PUMPY s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.
Prodej a zapůjčení zařízení a příslušenství pro tryskání z Pelhřimova
Poskytovatel povrchové úpravy metodou tryskání, zajištění kompletního servisu nebo úpravy přímo na provozovně, renovace povrchů od společnosti TRYTECH s.r.o.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Poskytovatel základního vzdělání, okres Brno – venkov
Nejlepší základní vzdělání se spoustou aktivit pro děti do 5. třídy – Základní škola a mateřská škola Syrovice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace.
Základní škola a mateřská škola Syrovice,  okres Brno - venkov, příspěvková organizace
Dodavatel specializovaných řešení pro architekturu, IT a projektové řízení
Návrh, vývoj, implementace informačních systémů. Řízení projektů v oblasti IT, architektonická řešení a implementace Business inteligence a SAP systémů, vše v Datacons, s.r.o.
Výstavba inženýrské sítě - kanalizace, vodovody v oblasti Morava
Společnost RYBÁRIK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště se mimo dopravní stavby zaměřuje na inženýrské sítě - vodovody, kanalizace a plynovody. Působí v oblasti Morava.
Výhodný prodej hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva, kovářské uhlí - Uhelné sklady a kovošrot Páblovi z Jaroměře.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Sociální služby pro tělesně postižené občany, Brno
Sociální a terapeutická činnost pro tělesně postižené občany, poradenství, doprovod na úřadech, zajištění práv, volnočasové aktivity zajišťuje Svaz tělesně postižených v České republice z. s. Brno.
Optimální manipulace v průmyslové výrobě - Elektrické ovládání pro různé účely
Francouzská společnost MZR se zaměřuje na řešení určená pro průmyslovou výrobu. Majitel firmy zaznamenává rostoucí poptávku po řešeních s elektrickým pohybem. Podle pana Mazoyera se nejedná o náhodu.
Veškeré odborné práce v oblasti topenářství, plynařství a vodoinstalatérství
Společnost MaRel corp s.r.o. realizuje kompletní práce v oblasti instalatérství, topenářství a plynařství v okresech Frýdek-Místek, Karviná i Ostrava. Disponuje pracovníky s dlouholetými zkušenostmi.
Generální opravy a kvalitní servis stolních a sloupových vrtaček
Prvotřídní péči o vaše stolní a sloupové vrtačky značek TOS Svitavy, PKD Dačice a HELTOS Slavonice vám poskytne naše společnost HELTOS a.s. Ta spočívá v servisu a různých generálních i dílčích oprav.
HELTOS a.s.
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství, bourací práce, úpravy interiérů, nátěry fasád.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu, lepení, šití bot, ortopedické úpravy, veškeré další obuvnické práce a brašnářské práce.
Silniční motorová doprava Nový Bydžov, nákladní doprava, vozidla nebo jízdní soupravy
Silniční motorová doprava Nový Bydžov, nákladní doprava, vozidla nebo jízdní soupravy, přeprava věcí, břemen, zvířat.
Dodávka a prodej plotových stěn od výrobců HL a LUNA
Dopřejte si odpočinek a klid od ruchu okolí a k tomu si ještě zkrášlete prostor kolem vašeho domu. Společnost ABC service dodává plotové stěny, díky kterým bude vaše bydlení příjemnější a klidnější.
Obleky na míru, šití pánské konfekce dle Vaších potřeb
LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce, ušije Vám kvalitní obleky na míru. Vše realizujeme dle požadavků zákazníka. Obsloužíme také zákazníky z Ostravy a okolí.
Zakázková výroba nábytku na míru, ložnice, kuchyně, obývací pokoje
dětské pokoje, ložnice, ložní nábytek, postele, bytové a kancelářské doplňky, kuchyňské linky a jiné vyrobí na zakázku ve Světlé nad Sázavou Nábytek pohodlí
Jak řešit obezitu u domácích mazlíčků Liberec, snížení hmotnosti u domácích mazlíčků, dieta
Jak řešit obezitu u domácích mazlíčků Liberec, snížení hmotnosti u domácích mazlíčků, dieta, vyvážený jídelníček s vitamíny a minerály.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec