Aktuální microsite

Přístroje pro chirurgické obory, gynekologii, orthopedii/arthroskopii, ORL, urologii
Přístroje pro zdravotnictví, laparoskopické technologie a zařízení pro chirurgické obory, gynekologii, ORL, orthopedii i plastickou chirurgii dodává LaparoTech Instruments, s.r.o.
Realizace bydlení, mobilní dům v přírodě-poradenství ohledně financování
Touhu po bydlení v přírodě můžete snadno realizovat se společností Jezírko Servis. Základem projektu je mobilní dům a zahrada. Působíme převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Montáže tažných zařízení pro všechny typy automobilových značek Náchod, volné termíny montáží
Montáže tažných zařízení pro všechny typy automobilových značek Náchod, volné termíny montáží, certifikovaná tažná zařízení, nové systémy a produkty pro různé značky.
Výroba karoserie pro zemědělskou techniku - díly ze sklolaminátu
Celé karoserie pro zemědělskou techniku i jednotlivé díly ze sklolaminátu vyrábí s využitím technologie RTM firma COMPACT - Radomír Trecha z Otrokovic u Zlína.
Soustružení dřeva na zakázku Strakonice, soustružíme díly vhodné pro doplnění nebo zdobení
Soustružení dřeva na zakázku Strakonice, soustružíme díly vhodné pro doplnění nebo zdobení, soustružené koule, soustružené věšáky,
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, extra izolační okna
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, kvalitní povrchová úprava oken a dveří, specializace na výrobu extra izolačních oken.
OKNA-DVEŘE JAVORNÍK, s.r.o.
Výroba a prodej drátěných košů Jamné nad Orlicí, drátěné koše z pozinkovaného materiálu
Výroba a prodej drátěných košů Jamné nad Orlicí, drátěné koše z pozinkovaného materiálu s různým nápletem, koše pro sběr zemědělských plodin, dřeva, trávy, sena, slámy.
Čištění, péče a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene
Na speciální čištění, odstranění skvrn, penetrace a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene a keramiky, dlažby jedině zn. Finalit od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Prodej vodoinstalačního a topenářského materiálu a vybavení
Široký sortiment vodoinstalačního a topenářského vybavení a materiálu zakoupíte v okolí Litovle a Mohelnice v prodejně MÄFIPO - Ivo Filip v Litovli.
Péče o památné stromy - odborné ošetření památných stromů
Péči o památné stromy a odborné vyšetření památných stromů zajišťuje společnost ArboKohout, která sídlí v Třebíči.
Kvalitní použité pneumatiky pro zemědělské a stavební stroje
Použité pneumatiky na zemědělské či stavební stroje za příznivé ceny naleznete v okolí Vysočiny a Telče u soukromé zemědělské firmy Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči.
Výukové programy pro střední školy ve science-centru
Výuku přírodních věd, zeměpisu či environmentální výchovy si mohou žáci středních škol zpestřit některým z výukových programů v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Vyšší modely matrací, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci
Vyšší pěnové matrace,ať už se jedná o matrace taštičkové, antibakteriální či latexové, které navíc zajistí kvalitní odpočinek během spánku, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Služby pro lesnickou praxi, mapování a zjišťování stavu lesa
Činnost v oblasti hospodářské úpravy lesa, tvorba plánu hospodaření v lesích, zjišťování stavu porostu a zásob, mapování zajišťuje IFER - Ústav pro výzkum lesních ekosystémů, s.r.o.
IFER - Ústav pro výzkum lesních ekosystémů, s.r.o.
Rezervační systém eReceptů - lékárna přijímá online rezervace léku z elektronického receptu
Lékárna U kašny Uherský Brod přijímá online rezervace léku z elektronického receptu. Využijte náš rezervační systém eReceptů - léky připravíme a zašleme Vám informaci, že jsou připraveny k vyzvednutí.
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Zemní a výkopové práce Kutná Hora, terénní úpravy vlastní technikou, základy, koryta, přípojky
Zemní a výkopové práce Kutná Hora, terénní úpravy vlastní technikou, základy, koryta, přípojky, terénní úpravy, úpravy vodních toků.
Výroba nástrojů Semily, údržba, ostření, výroba náhradních dílů a seřizování
Náš výrobní program zahrnuje výrobu jednoúčelových strojů, nástrojů, strojních součástí, prototypů či náhradních dílů včetně návrhů a konstrukce.
CLEAN-PAP, papírenské a drogistické zboží Jihlava, distribuce a velkoobchod drogérie
CLEAN-PAP, papírenské a drogistické zboží Jihlava, distribuce a velkoobchod drogérie a papírenského zboží.
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů, demoliční práce.
Surfinie, Petúnie, ovocné stromky a jiné dřeviny – prodej rozmanité flóry
Prodejem a vlastním pěstováním rozmanité flóry se zabývá Zahradní centrum Malinkovič - Důbrava s.r.o. z Břeclavi. Zakoupit u nás můžete Surfinie, Petúnie, ovocné stromky a další dřeviny.
Prodej palivového, krbového dřeva a briket na topení Znojmo
Prodej palivového dřeva a briket na topení vám zajistí firma PRODEX, spol. s r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou u Znojma.
Mosty a mostové konstrukce - dodávky a výroba na zakázku
Výrobou a dodávkami mostů a mostových konstrukcí na zakázku se zabývá společnost PKD, s.r.o. Zajistíme dodávky po celé České republice i v zahraničí.
Mezinárodní personální agentura Praha, vyhledávání kandidáta na pracovní pozici, agentura práce
Mezinárodní personální agentura Praha, vyhledávání kandidáta na pracovní pozici, agentura práce, kompletní outsourcing, hledající zaměstnance v ČR nebo pro EU a v EU.
Technické služby pro občany a firmy města Mělník
Údržbu zeleně, sekání trávy, stavění a pronájem stánků, čištění komunikací, správu a údržbu budov a osvětlení zajišťují Technické služby města Mělníka pro občany, firmy a úřad města.
Technické služby města Mělníka, příspěvková organizace