Aktuální microsite

Velkoobchodní i maloobchodní prodej vepřového a hovězího masa
Zdravé maso od českých chovatelů. Porážka, bourání, nakládání masa i rozvoz. Maloobchodní i velkoobchodní prodej kvalitního a zdravého masa od společnosti JATKY Dolní Heřmanice s.r.o.
Dodavatel stavebního materiálu a barev v Moravskoslezském kraji
Široká nabídka barev a nátěrů, stavební materiál všeho druhu, zateplovací systémy, tmely, míchání barev dle přání zákazníka, široká nabídka produktů za nejlepší ceny – ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Základní škola od 1. do 5. třídy ve vesnici Ořech na okraji Prahy
Základní vzdělaní pro děti do páté třídy, základní škola ve vesnici Ořech, kvalitní studium s profesionálním personálem, školní družina, nespočet zájmových kroužků a aktivit, rodinná atmosféra.
Technické plasty PE, PP, PA – lisované polotovary i hotové díly
Technické plasty PE, PP, PA v podobě lisovaných polotovarů nebo celých hotových dílů nabízí obchodní společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Obchodní spolupráce s průmyslově vyspělým Dolním Rakouskem
Zahájit nebo prohloubit obchodní spolupráci s průmyslově vyspělým Dolním Rakouskem Vám pomůže Dolnorakouská hospodářská agentura ecoplus International Tschechien s.r.o.
Nábory nových zaměstnanců pro Vaši firmu
Nábory nových zaměstnanců na volné pracovní pozice ve Vaší firmě si vezmou na starost specialisté ze společnosti ADECCO spol. s r.o.
Součástky pro elektroniku a elektrotechniku prodej Praha
Společnost Mechatronic, spol. s r.o. je český dodavatel součástek pro elektroniku a elektrotechniku od předních světových výrobců.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Tříměsíční maskérský kurz Praha - pod vedením mistra Petra Fadrhonse - Fazamakeup
Maskérská škola v Praze vedená panem Petrem Fadrhonsem nabízí s pověřením a souhlasem Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy maskérské kurzy v Praze, které se stále těší větší a větší oblibě.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Plastové jednorázové bezpečnostní obálky Praha
Chcete Vaše cennosti přepravovat bezpečně? Nebo je potřebujete mít bezpečně uskladněné? Objevte plastové jednorázové bezpečnostní obálky s bezpečnostními prvky od společnosti ProTrade s.r.o. Praha.
Servis pneumatických komponentů a systémů AIRTEC a výhodný servis
Pneumatické komponenty AIRTEC a další komponenty pro pneumatickou automatizaci, vzduchotechniku nebo pneumatické systémy poskytuje jihlavská firma YETTY.EU.
YETTY.EU s.r.o.
Dobový hotel Ennius v centru města Klatovy
Tříhvězdičkový hotel v historickém centru Klatov, dobová jídla a interiér hotelu, pokoje v různých cenových relacích, prostory pro akce a oslavy, prostorná terasa – vše v hotelu Ennius Urbo s.r.o.
Hotel Ennius***
Tradiční výroba pečiva z Kladna
Výborné pečené produkty, pekárna z Kladna, čerstvé pečivo všeho druhu, od klasického pečiva po pečivo na zakázku, vánoční a velikonoční cukroví, zákusky a mnoho dalšího.
KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. Pekárna Kladno
Vertikální kaskádové zahrady, interiérová zeleň
Originální doplněk Vašeho bydlení i kanceláře. Kompletní řešení interiérové zeleně včetně následné péče. Pusťte si kousek přírody do Vašeho domu a pořiďte si vertikální kaskádovou zahradu.
Green4Life s.r.o.
Výroba dopravníkových systémů Praha – zefektivnění materiálových toků ve výrobě
Spolehlivé dopravníkové systémy pro využití ve všech odvětvích výrobního průmyslu vyrábí a zákazníkům nabízí společnost FlexLink Systems s.r.o. se sídlem v Praze.
Známková ochrana v tuzemsku i zahraničí – individuální strategie a doporučení pro každého klienta
Patentové a advokátní kanceláři Rott, Růžička & Guttmann a spol. zajistí na základě svých bohatých zkušeností známkovou ochranu pro klienty z tuzemska i ze zahraničí.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Nervosvalové vyšetření, EMG a EP laboratoř, Brno
Elektromyografická (EMG) vyšetření, vyšetření evokovaných potenciálů (MEP, SEP, VEP, BAEP) v Brně. Objednejte se telefonicky již nyní do naší laboratoře na ulici Rybkova 9.
Povrchová úprava kovů a kovových dílů, tryskání, lakování
Tryskárna a lakovna v Ostravě. Povrchové úpravy kovů Vám zajistí společnost SUPROMA PRODUCTION s.r.o. Možnost lakování dílů do délky 16 m. Protipožární nátěry ocelových nosných konstrukcí.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Kravaře, Oldřišov
Praktický lékař pro děti a dorost v okrese Opava. Ordinace v obcích Kravaře i Oldřišov. Individuální a vstřícný přístup, nejkvalitnější odborná péče pro Vaše děti.
MUDr. Gabriela Kerlinová
Komplexní dodávky automatizace budov
Inteligentní řízení budov, komfort a bezpečnost i energetická efektivita. Poradenství, projektování, realizaci zakázek i servis se zajištěnou úsporou energie Vám poskytne BUILDSYS, a.s. z Brna.
Potraviny a spotřebitelské služby
Potraviny – cukr, ořechy a přídatné látky, obili na krmení prodává a dodává společnost Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch. Zaměřujeme se také na pojišťovnictví a životní styl.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Komplexní dodávka systémů pro zabezpečení Vašeho majetku
Zabezpečovací systémy, vypracování kompletního ochranného systému, monitorování firem a hal. HB ALARM spol. s r. o. - Váš zavedený dodavatel systémů pro zabezpečení majetku.
HB ALARM spol. s r. o. zabezpečovací systémy
Nové motocykly značky Zontes v typech 310 T adventure, 310 R a 310 X
Jedinečné silniční motocykly Zontes se vyskytují na trhu ve třech typech, které jsou 310 T adventure, sportovní 310 R a kapotovaný 310 X. Motocykly zprostředkovává firma Rimoto, s.r.o. z Třebíče.
Obchodní a poradenská společnost v oblasti nedestruktivního testování
Profesionálové v oblasti nedestruktivního testování. Pomůžeme Vám zajistit bezpečný a efektivní provoz Vašich zařízení. Najdeme řešení přímo pro Vaši společnost.
Dovoz a odvoz písku, štěrků a dalších sypkých materiálů nejen na stavby
Dovoz a odvoz písků, štěrků a dalších nejen stavebních materiálů pomocí sklopných kontejnerů zajišťuje v okolí Znojma a Moravských Budějovic společnost BOŠ ze Znojma.
BOŠ spol. s r.o.
Moderní lékařské zařízení poskytující péči napříč obory pro pacienty z Trutnovska
Hledáte profesionální péči o Vaše zdraví? Jste obyvateli z okresu Trutnov, anebo zde jen užíváte dovolenou a nastaly u Vás nenadálé zdravotní komplikace? Navštivte naši Polikliniku Úpice, s. r. o.