Aktuální microsite

Originální, bazarové díly na stavební techniku JCB
Společnost Greenstav dodá nejen originální a bazarové díly na stavební techniku JCB, ale i díly a příslušenství na stavební stroje dalších značek. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Prefabrikované schodišťové rameno s povrchovou úpravou stupňů teracovým obkladem
Prefabrikovaná monolitická schodišťová ramena s konečnou povrchovou úpravou schodišťových stupňů teracovým obkladem TESO vyrábí společnost ISMM&Teso s.r.o. poblíž Ostravy.
Trysky a další příslušenství zemědělských postřikovačů a rosičů
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně dodává trysky pro zemědělství a náhradní díly pro polní postřikovače a rosiče a další příslušenství.
Zastínění teras, venkovního posezení, obytných prostor či kanceláří
Stínící technika na míru, ochrana před slunečním zářením na terasách či v oknech, venkovní a vnitřní žaluzie, rolety dodá společnost DaV system, s.r.o.
Prodej pokojových rostlin - květiny určené do bytu i kanceláře ze zahradnictví
V Zahradním centru Malinkovič v Břeclavi prodáváme pokojové rostliny a květiny určené do bytu i kanceláře. Navštivte naše zahradnictví, najdete u nás rostliny převislé, popínavé, kvetoucí i nekvetoucí
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky, svahové tvárnice, plotové prvky, soklové obklady, bazénové prvky, zahradní nábytek.
EXTERIER BETON, s.r.o.
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus, zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody, úspora energie, velmi tichý chod, rozumná cena.
Realizace zahradního jezírka, zahrady a okolí domu
Společnost Jezírko servis se zaměřuje na realizace zahrady, zahradního jezírka i celého okolí domu. Působí velmi často v regionu Praha, Středočeský kraj, Zlínský kraj.
Automatizované dávkovací systémy Ostrava, čerpadla, měřící sondy, měřící přístroje, servoventily
Automatizované dávkovací systémy Ostrava, dávkovací čerpadla, měřící sondy, měřící přístroje, servoventily, přehledně uspořádány veškeré komponenty technologického okruhu.
Kvalitní kuchyňské linky a kuchyně - prodej kuchyní na míru s grafickým návrhem zdarma
Kvalitní kuchyň na míru, která Vám vydrží celý život můžete mít od kuchyňského studia HON-kuchyně s pobočkou v Opavě. Vyrobíme Vám kuchyňskou linku podle Vaších představ s návrhem zdarma.
Eshop, pronájem profesionální průmyslové detektory plynů pro zjištění úniku CO, zemního plynu, propan butanu
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem detektorů plynu si můžete sjednat u firmy Gasedo - Martin Dolanský Zlín. Profesionální průmyslové detektory plynů jsou také na prodej v naše eshopu.
Nízkonapěťové rozvaděče, elektrické zařízení - nejmodernější technologie, projekční a revizní činnost
ReSpol s.r.o. se specializuje na činnost v oblasti rozvaděčů nízkého napětí. Výroba rozvaděčů dle projektové dokumentace včetně revize v Moravskoslezském kraji od prověřené firmy z Hlavnice.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Věnce, svíčky a květinová výzdoba na hroby a hřbitovy - na památku zesnulých
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA z Opavy Vám ráda nabídne věnce, svíčky, květinovou dekoraci a jinou výzdobu vhodnou na hřbitov ke Svátku zesnulých.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Kovovýroba - kovové konstrukce, průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky
Společnost KOVOBA, s.r.o. se zabývá kovovýrobou. Přijímá zakázky na výrobu kovových konstrukcí - např. průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky. Působnost Zlínský kraj, Jihomoravský kraj.
Výroba stavebních lžic všeho druhu Bruntál, výroba přídavných zařízení pro stavební  techniku
Výroba stavebních lžic všeho druhu Bruntál, výroba přídavných zařízení pro stavební a zemědělskou techniku, výroba lžic - svahovací, podkopové, rychloupínáky, klece a jiné.
Podřezání zdiva Brno, spolehlivé izolace proti vodě v rozích, ve vnitřních koutech, v křížení zdí
Podřezání zdiva Brno, spolehlivé izolace proti vodě v rozích, ve vnitřních koutech, v křížení zdí, deskoklíny, plastové izolace s atestem proti vodě i radonu.
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí, sportovní soustředění, semináře, školení i rodinné pobyty.
Vibrační jednosměrná deska Ústí nad Orlicí, zhutňování štěrkových a písčitých zemin na stavbách
Vibrační jednosměrná deska Ústí nad Orlicí, zhutňování štěrkových a písčitých zemin na stavbách, pokládka a oprava chodníků, odpružené držadlo, pohodlné ovládání lehké vibrační desky.
Kompletní pravidelné servisní prohlídky
Zajistíme pro vás veškeré kompletní pravidelné servisní prohlídky i na nových vozidlech v záruce - AUTOELEKTRO ČERNÝ Liberec
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Projektová dokumentace elektrického zařízení, vysoké a nízké napětí, trafostanice a rozvaděče
Společnost, která Vám vyhotoví kompletní projektovou dokumentaci na elektrické zařízení v rozsahu vysokého a nízkého napětí. Projekční společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Lety u Dobřichovic.
Pronájem audiovizuální techniky Praha, AV pronájmy pro menší a velké akce, kongresy, zasedání
Pronájem audiovizuální techniky Praha, AV pronájmy pro menší a velké akce, kongresy, zasedání, soukromé a firemní akce, kvalitní ozvučení, velká projekční plátna.
PROJEKTMEDIA, s.r.o.
Konektory, ventily, relé, ventilátory a spínače Praha - vysoká kvalita od předních výrobců
Konektory, relé, ventily, ventilátory a spínače vysoké kvality od předních výrobců dodává společnost Mechatronic se sídlem na Praze 4-
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Rozkládací sedací soupravy - sedačky pro každodenní spaní,  prodej
Rozkládací sedací soupravy pro každodenní spaní prodává firma Petr Svoboda - Sedací soupravy Vysočina ze Žďáru nad Sázavou. V Jihlavě a okolí dodáváme pohodlné sedačky také pro menší prostory.
Systémy zpětného odběru a využití odpadů z obalů v členských státech EU - principy fungování
Fungování systému zpětného odběru a využití odpadů z obalů má v členských státech EU podobné principy jako fungování obdobného systému u nás, který provozuje společnost EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Dodavatel ochranných bezpečnostních prvků pro vaše výrobky, dokumenty a cenné papíry
Ochranné bezpečnostní produkty používané proti padělání. Plomby, pečeti, štítky, holografické známky dle požadavků na míru – Euro Security Labels and Packaking s.r.o.