Aktuální microsite

Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.
Řetězové pily Husquarna za akční podzimní ceny – jeden rok záruky navíc
Široký sortiment benzínových, elektrických a akumulátorových řetězových pil Husquarna pořídíte v prodejně Agroservis Holý za akční podzimní ceny. Na všechny řetězové pily poskytujeme rok záruky navíc.
Venkovní odpadkové koše do měst, obcí i firem - výroba
Pokud potřebujete pořídit kvalitní venkovní odpadkové koše, které jsou vhodné do měst, obcí, ale také do firem, tak je zde pro vás firma Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Zvedací zařízení - řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano
Zvedací zařízení jako jsou řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano nabízí společnost BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí poblíž Opavy.
Kvalitní výroba strojů na zpracování potravin s výrobní dokumentací
V současné době dodáváme do celého světa jak komponenty do strojů, tak i celé stroje na výrobu těstovin, čokolády, krmiva pro domácí zvířata.
Komplexní služby v oboru stavebnictví – rodinné domy na klíč a další stavební práce
Rodinné domy na klíč, stavební práce všeho druhu, rekonstrukce rodinných domů a bytových jednotek od stavební společnosti ART Stav s.r.o.
Přepravní společnost, mezinárodní kamionová doprava
Dopravní společnost, mezinárodní a vnitrostátní doprava zásilek, zboží, menších balíčků nebo nebezpečného nákladu, speditérská činnost a logistika s Control Points s.r.o.
Control Point s.r.o.
Personální agentura Práce pro tebe v Praze, vyhledání zaměstnání či personálu
Nábor nových zaměstnanců, pomoc s hledáním nového zaměstnání soukromým osobám, personální poradenství, zajištění procesu nástupu do zaměstnání kompletně od Práce pro tebe s.r.o.
Práce pro tebe s.r.o.
Výkup počítačového a elektronického šrotu (základní desky z elektroniky a procesory)
Výkup a likvidace PC techniky, elektroniky, základních desek z elektroniky a procesorů, železných surovin, autobaterií a papíru za nejlepší ceny v Praze a okolí - Cajdašrot s.r.o.
Oficiální české zastoupení předního světového výrobce hliníkových profilů
Výroba hliníkových profilů pro okna, dveře a fasády, i bezpečnostních. Oficiální české zastoupení výrobní společnosti HUECK GmbH & Co. KG Praha.
Hueck s.r.o.
Přední český výrobce a dodavatel jeřábových technologií
Portálové, mostové a sloupové jeřáby. Periodické prohlídky jeřábů, školení pro obsluhu jeřábů, revize. Nepřetržitý servis a poradenství od společnosti JASS s.r.o.
JASS a. s. Jeřáby Hradec Králové
Prodej setu hasicí přístroj 1kg a autolékárnička za skvělou cenu 399 Kč
Pravidelně nabízíme akční hasicí přístroje a vybavení pro motoristy, fyzické i právnické osoby a domácnosti. Zajišťujeme prodej a plnění tlakových lahví oxidem uhličitým Hasič-Servis Kolín
Potřeby pro maminky, miminka a děti, oblečení i hračky
Kompletní sortiment potřeb pro miminka, děti i maminky, vše pro spánek, jídlo, koupání, přebalování, péči o dítě, hračky i oblečení naleznete na e-shopu Jeníček-vše pro dítě s.r.o.
Betonové garáže s jednoduchou montáží, doprava a montáž
Monolitické prefabrikátové garáže ze železobetonu v různých provedeních a rozměrech, spolu s příslušenstvím dodá a namontuje společnost Eurogaráže s.r.o.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Výroba sekčních vrat provedení lamelové, kazetové
Sekční vrata mají řadu předností a možností díky variabilitě celého systému - Sekční vrata – provedení lamelové, kazetové - Strojírna Kukleny spol.s r.o. Hradec Králové
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Kvalitní střešní okna Velux každého typu a tvaru za příznivé ceny
Montujeme střešní okna Velux a dekorativní zastiňovací doplňky, střešní okna všech typů a tvarů - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Lakování aut a motocyklů - renovace karoserií a poškozených částí v autolakovně
Špičkové služby autolakovny, karosárny zajišťuje v okolí Uničova firma CarColor s.r.o. z Olomouce. Provádíme renovace, lakování celých karoserií nebo poškozených částí aut a motocyklů.
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška, čeština pro cizince, intenzivní výuka španělského jazyka, studium vybraných předmětů ve španělštině.
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí, dětská divadelní představení,
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Dřevohliníkové prosklené fasády nejen pro autosalony a obchodní centra
Umožněte nahlédnout do vnitřních prostoru vaší prodejny a nechte si realizovat dřevohliníkové prosklené fasády od společnosti ALBO, která působí po celé České republice.
Velkoobchod a zásobování potravin
Velkoobchodem a zásobováním potravin se zabývá společnost SVA-NI velkoobchod s.r.o.
Bezpečnostní a detektivní služby, střežení objektů
Bezpečnostní práce, střežení firem, areálů a obytných domů, pátrání po osobách, prověřování nemovitostí, vyhledání odcizených věcí to vše zvládne BPP Innoxius s.r.o.