Aktuální microsite

Vyrovnávací můstky Praha zajistí rychlou a bezproblémovou nakládku
Chcete zajistit bezproblémové a rychlé nakládání a vykládání nákladů z aut na plošinu? S vyrovnávacím můstkem od od firmy Novaferm s.r.o. se sídlem v Praze je to snadné.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Generální opravy, servis výměníků tepla sušáren obilí, sušárny BS-6
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták provádí nejen v regionu Zlínský kraj generální opravy a pravidelný servis výměníků tepla sušáren obilí i pro sušárny BS-6.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Kompletní opravy, servis a diagnostika nákladních a užitkových vozidel všech značek
Servisní prohlídky nákladních a užitkových vozidel, kompletní opravy, dodej a montáž nových i použitých náhradních dílů realizuje Autodíly Tria s.r.o., Kladno.
Autodíly Tria s.r.o.
Obklady a dlažby z kamene a keramiky – prodej Příbram
Kamenné, keramické a betonové dlažby, obklady a dekorace vhodné do interiérů i exteriérů, schodištní prvky i kamenné koberce prodává společnost KÁMEN - KERAMIKA s.r.o., Příbram.
KÁMEN - KERAMIKA s.r.o.
Kvalitní a spolehlivé domovní a průmyslové elektromontáže
Provádíme ověřené domovní a průmyslové elektromontáže dle požadavků zákazníka - EPRO Trutnov s.r.o. Dvůr Králové, Hostinné, Úpice
Elektronické příslušenství do aut všech značek
Elektronické díly do automobilů, navigace, radary, rádia, kamery, senzory a jiné příslušenství prodává i namontuje společnost Cars Equipment s.r.o.
Cars Equipment s.r.o. elektronické díly do automobilů
Kamenické práce - výroba, oprava a renovace hrobů i pomníků
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je spolehlivé kamenictví, které Vám v celém MS kraji, zejména pak v Ostravě, nabídne opravy a renovace hrobů i pomníků podle Vašich představ.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce, Šumperk
Poskytujeme veškeré služby v oblasti vodo, topo, plyn od oprav kapajících kohoutků po kompletní rozvody vody a topení, instalaci kotlů, bojlerů, radiátorů či revize.
MONTPLAST-ITPV s.r.o.
Výroba a montáž plastových vchodových dveří s vysokou kvalitou a funkčností - Profilový systém Prestige
Firma Pavel Knězek, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž plastových vchodových dveří z profilového systému Inoutic Prestige, který zajistí vysokou kvalitu a funkčnost.
Pavel Knězek, s.r.o.
Rámování obrazů, zrcadel a vazby diplomových prací, knih
Rámařství a knihařství Petra Jilíková Uherské Hradiště přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj na rámování obrazů, zrcadel i vazby diplomových prací, knih a dalších tiskovin.
Diagnostickou, léčebnou a preventivní péči o děti od narození do 19 let věku Ostrava, CRP testy, ATB
Diagnostickou, léčebnou a preventivní péči o děti od narození do 19 let věku Ostrava, CRP testy, ATB, nastřelujeme náušnice, poradenství kojícím maminkám, odběry biologického materiálu.
Pediatrická ordinace pro děti, dorost Týn nad Vltavou, nastřelujeme náušnice, příjem nových pacientů
Pediatrická ordinace pro děti a dorost Týn nad Vltavou, nastřelujeme náušnice, příjem nových pacientů, preventivní léčba dětských pacientů včetně nedonošených a rizikových dětí.
Luňáčková Lenka MUDr. - pediatrie
Výroba a tisk barevných, černobílých či kombinovaných knih, skript a učebnic v různých vazbách
Dlouholeté zkušenosti ve výrobě knih má nakladatelství AMOS repro, spol. s.r.o. v Ostravě, kde Vám zajistí tisk a vazbu knih, učebnic, skript a další, rychle a za příjemné ceny.
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností šetří Vaši peneženku i přírodu
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností od firmy WOODCMTE s.r.o. šetří Vaši peněženku i přírodu. Balení po 35kg. Odběr možný v Pašovicích-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Kontejnerová doprava – kontejnery na odvoz a dovoz materiálu
Kontejnerovou dopravu a kontejnery na odvoz a dovoz materiálu, jako je stavební materiál, štěrk, písek, stavební suť či odpad zajistí v okolí Znojma a Třebíče firma BOŠ.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací a lupou – vysoce výkonná
Prodejem čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací SC 3 a s lupou se zabývá společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Je výkonná a vysoce svítívá.
Povinné očkování kojenců - ochrana dětí proti záškrtu, dětské obrně, spalničkám, zarděnkám a příušnicím
Očkování je důležité opatření proti infekčním nemocem. MUDr. Anna Látalová Konice poskytuje očkování kojenců a dětí proti záškrtu, dětské obrně, spalničkám, zarděnkám a příušnicím a dalším nemocem.
BAMEDILA s.r.o.
Poskytovatel rozvaděčů, skříní a doplňkového příslušenství
Výroba plastových rozvaděčů, skříní a přípojek, komponenty na míru i prázdné skříňky, zboží pro prodejce elektroinstalace, distributory elektřiny, dodavatele osvětlení, fotovoltaické elektrárny.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Jihočeský Penzion U Lesa v Českých Budějovicích
Ubytování v jižních Čechách, penzion s širokou nabídkou pokojů, doplňkové služby, wellness a masáže, aktivity v okolí Českých Budějovic, nekuřácký penzion, parkování u penzionu.
Plynoměrové plastové HUP skříně pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku
Společnost ESTA se zabývá výrobou plynoměrových HUP skříní, které se používají pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku a měření spotřeby plynu pro jednotlivé odběratele.
Chutné tyčinky všech příchutí - grahamové, sezamové, trvanlivé
Grahamové, sezamové či trvanlivé tyčinky vyrábí a po celé České republice dodává PEKÁRNA KRÁL s.r.o.. Tyčinky jsou chutné a nabízíme velké množství příchutí.
Čerpadla a elektromotory - nízké ceny, servis
Elektromotory a čerpadla pořídíte včetně servisu za nízké ceny u firmy KRES spol. s r. o. v okrese Bruntál a Krnov.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace nabízí žádané učební obory, denní studium
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace nabízí žádané učební obory, denní studium zakončené výučním listem.
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace
Kovošrot, ekologická likvidace autovraků, vozidel Vsetín
Přejímku, zpracování i ekologickou likvidaci autovraků zajistí společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně. Vydání dokladu o převzetí vozu k likvidaci.
Prodej venkovních i vnitřních keramických květináčů či obalů na květináče i od českých výrobců
Velký výběr venkovních, vnitřních keramických i plastových květináčů, obalů či podmisek, které dozdobí každou terasu, balkón či parapet najdete v Zahradním centru Malinkovič-Důbrava v Břeclavi.