Aktuální microsite

Fyzioterapie Praha, klinika rehabilitace a alternativní medicíny
Rehabilitační služby pomocí různorodých metod z klasické i přírodní medicíny, masáže, nabídka léčebných plánů, rekonvalescenční pobyty, výukové programy pro studenty, analýza stavu pro sportovce.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Zubní ordinace Strakonice, stomatologická péče pro děti i dospělé, dentální hygiena, stomatologie
Zubní ordinace Strakonice, stomatologická péče pro děti i dospělé, dentální hygiena, záchovná a estetická stomatologie, ošetření a léčba kořenových kanálků, dentální hygiena, léčba parodontózy.
Výroba beden pro zemědělství na zakázku - dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu
Výrobou beden pro zemědělství na zakázku se zabývá Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. ze Znojemska. V naší nabídce naleznete standardní dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu na cibuli i brambory.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Prodej hadic a koncovek Kopřivnice, nízkotlaké, vysokotlaké, vzduchové, olejové, vodní, plynové
Nabízíme prodej kvalitních hadic a koncovek přímo ze skladu Po-Pá : 7:00 - 15:00, široký sortiment šroubení v metrických i palcových rozměrech, hadice vzduchové, olejové, vodní, plynové.
TRX - posilovací cvičení na trx závěsných pásech, efektivní hubnutí a zpevnění postavy
Přijďte do HEALT PARKU v Opavě zacvičit si na TRX závěsných pásech, které Vám nejen pomohou dopracovat se k štíhlejší postavě, ale zpevní celé tělo a posílí všechny svaly.
HEALTH PARK Opava
Strojní vybavení pro stavby od Vodohospodářské stavby Javorník
Strojní vybavení, široká nabídka strojů a stavební mechanizace určených hlavně pro stavby či rekonstrukce od firmy Vodohospodářské stavby Javorník ve Veselí nad Moravou.
Zakázková výroba a aplikace nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na oblečení
Zakázkovou výrobu a aplikací nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na firemní nebo sportovní oblečení či oděvy zájmových spolků realizuje v okolí Třebíče firma Strojové vyšívání Alena Filipská.
Prodej, e-shop interiérové svítidla, LED, venkovní lampy
Společnost Elma prodává interiérová svítidla i exteriérové osvětlení - LED lampy, stropní, závěsné dětské, nástěnné svítidla i venkovní lampy na našem eshopu.
Nabídka kvalitní práce pro manažery, techniky, specialisty
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. s dlouhodobou působností v Moravskoslezském kraji nabízí kvalitní práci všem manažerům, technikům a specialistům.
Specialist Service, s.r.o.
Bodovací elektrody do bodovek a lisů, a z materiálu CuCrZr - zakázková výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních bodovacích elektrod do bodovek, lisů a z materiálu CuCrZr se zabývá firma FORMICA WELD spol s.r.o. z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Mezinárodní kamionová přeprava a zasilatelství do Německa, Nizozemska, Belgie a Španělska
Seneca Trans, s.r.o. z Ostravy se specializuje na zasilatelství a mezinárodní kamionovou dopravu do Německa, Nizozemska, Belgie, Španělska, Rakouska, Švýcarska a Slovenska.
Profesionální převozy zesnulých kompletní posádkou pohřební služby
Zajišťujeme převozy zesnulých po celé ČR, přijede kompletní posádka, při které odpadá jaká koli pomoc pozůstalých - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov, Semily
Umělé hutné kamenivo určené pro inženýrské stavby a stavby pozemních komunikací
Stavební kamenivo pro inženýrské stavby a účely budování pozemních komunikací, nabídka stavebních materiálů, materiály pro pozemní komunikace od Miroslav Karas - Destro.
Návrh řešení interiéru a výroba nábytku na míru - kuchyně, kuchyňské linky, vybavení do bytu, kanceláře
Výrobce nábytku na míru, firma HT-interier Vizovice, přijímá zakázky v regionu Zlínský kraj. Zpracujeme řešení nového interiéru a vyrobíme nábytek do bytu, kuchyně, vybavení kanceláře i jiných prostor
Bezpečnostní a ochranné certifikované okenní fólie - ochrana před pořezáním, zvýšení bezpečnosti
Bezpečnostní fólie do oken chrání Váš majetek před zloději. Ochranné fólie poskytují ochranu před úrazem pořezáním. Certifikované okenní fólie pro Vaše bezpečí dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Výroba jeřábových traverz od firmy UNIMAN Žďár nad Sázavou, ultrazvuková a magnetická zkouška
Naše firma UNIMAN s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou nabízí výrobu uchopovací techniky včetně jeřábových traverz s dokumentací v jakém koliv jazyce.
Prodej dioptrických brýlí, měření zraku, opravy brýlí Ostrava, brýle velikosti XXL, čistící roztoky
Obchod se slunečními brýlemi a oční optikou, po domluvě nabízíme pohodlný výběr brýlí mezi 17,00-17,30, speciální brýle, multifokální brýlové čočky, brýle velikosti XXL, čistící roztoky.
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk přímo na plastovou reklamu, řezání plastů.
Kompletní pohřební služby – zajištění pohřbu od převozu zemřelých až po smuteční obřad a pohřbení
Kompletní pohřební služby poskytuje v okolí Konic Pohřební služba Libor Svoboda. Postaráme se o převoz zemřelých, vyřízení úmrtního listu, smuteční obřad i pohřební hostinu.
Pohřební služba Libor Svoboda
Montáž skleněných konstrukcí – zasklení balkónů, lodžií a zimních zahrad
O montáž skleněných konstrukcí se v okolí Šumperku postará firma Winremont. Zasklíváme balkóny, lodžie i zimní zahrady.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Farmaceutické suroviny do lékáren, potravinářského i kosmetického průmyslu
Firma FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci je světová jednička na trhu magistraliter - zabývá se výrobou a distribucí farmaceutických surovin do lékáren, potravinářského i kosmetického průmyslu.
Výroba zdravotních, ortopedických a protetických pomůcek  - obuv na míru, ortézy
Společnost Ergona Opava s.r.o. v Opavě rozvíjí svou činnost v oboru ortopedická protetika, která se zaměřuje hlavně na zdravotní, ortopedické a protetické pomůcky.
Ergona Opava s.r.o.
Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro automatizaci Jablonné nad Orlicí, robotizace, linky
Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro automatizaci Jablonné nad Orlicí, robotizace, výrobní a montážní linky, měřicí a testovací zařízení, kontrolní zařízení.
LUX spol. s r.o.
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba potravinových doplňků ve třech formách, bovinní, rybí, drůbeží, koňský, vepřový.