Aktuální microsite

Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU, terénní služba, doprava nemocných, raněných a rodiček.
Okresní dopravní zdravotnická služba, spol. s r.o.
Vojtova metoda, fyzikální terapie a léčebná rehabilitace dětí
Vojtovou metodu, fyzikální terapii a léčebnou rehabilitaci pro děti zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace - Burianová, s.r.o.
Posuvná garážová vrata a brány – prodej, dodávka, montáž
Velký výběr kvalitních posuvných garážových bran a vrat za skvělé ceny naleznete u společnosti Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček, sídlící v Telči.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Půjčovna elektrických motocyklů - luxusní motorky i pro řidiče od 15 let
Prodej a půjčovnu KTM, Energica a Super Soco motocyklů zajišťuje firma AUTONOVA BRNO s pobočkou E-moto. Luxusní elektrické motorky zapůjčíme i řidičům s platným řidičským oprávněním již od 15 let.
Opravy a servis vojenské techniky Prostějov, servis letadlových celků, vojenská technika
Opravy a servis vojenské techniky Prostějov pro Armádu České republiky, firmy, organizace, jednotlivce, servis letadlových celků, vojenská technika.
Pronájem nových a použitých stavebních strojů Brno, pronájem věžových jeřábů, servis jeřábů
Pronájem nových a použitých stavebních strojů Brno, pronájem věžových jeřábů, servis jeřábů, prodej průmyslových strojů.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Opravy chladičů pro nákladní vozidla, autobusy Uherské Hradiště, renovace a výměny chladičů
Opravy chladičů pro nákladní vozidla, autobusy Uherské Hradiště, renovace a výměny chladičů u zemědělské, lesní a manipulační techniky.
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť, roboty značek FANUC a YASKAWA
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť zrychlí Váš výrobní proces, navrhneme a dodáme robotické pracoviště.
NT technics s.r.o.
Prodej a výkup ložisek Pardubice, ložisková tělesa, kuličková ložiska, jehlová ložiska, kloubová
Prodej a výkup ložisek Pardubice, ložisková tělesa, kuličková ložiska, jehlová ložiska, kloubová ložiska, axiální ložiska, soudečková ložiska, kuželíková ložiska, válečková ložiska.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Dodávka a prodej - průvlakové, vtloukané kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Českých Budějovicích je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Vyberte si u nás už dnes oblečení na motorky, čtyřkolky nebo endura
Veškeré oblečení a příslušenství nejen na motorky, ale také na čtyřkolky, či endura naleznete v naší prodejně Rimoto v Třebíči. Na výběr jsou nejen bundy a kalhoty, ale taky další doplňky.
Tříměsíční kurz efektů Praha - Základy a tvorba speciálních efektů
Maskérská škola v Praze vedená uznávaným maskérem panem Petrem Fadrhonsem nabízí tříměsíční kurzy efektů, které se v poslední době stávají více a více aktuální.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Zahraniční kamionová doprava Španělsko, Portugalsko, Anglie a Francie
Zaměřujeme se především na zahraniční kamionovou dopravu do Španělska, Portugalska, Anglie a Francie – spolehlivá a včasná dopravní služba je pro nás priorita - BERAN JIŘÍ s.r.o. Trutnov
Kovovýroba, strojní kovoobrábění, soustružení, broušení, Brno
Strojní obrábění kovů a plastů, malosériová i kusová výroba, soustružení, broušení a frézování na zakázku zhotovuje společnost Kovovýroba Vladimír Vaněk.
Napařovací žehličky, napařovací stanice Braun - Vánoční dárek pro všechny
Napařovací žehličky na prádlo, parní generátory a příslušenství značky Braun je ideální Vánoční dárek pro všechny. Tak je zakupte u společnosti ELPEN – BRAUN.
Štípané bukové dřevo, palivové dříví-bezkonkurenční ceny, vysoká výhřevnost
Za bezkonkurenční ceny můžete pořídit štípané pařené bukové dřevo, palivové dříví s vysokou výhřevností u firmy Dyas Ware s.r.o. Zajistíme rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Kyjov, Hodonín a Zlín.
Vývoj nástrojů pro SMS komunikaci Brno, SMS InfoKanál komunikace krajů, měst, obcí a škol
Vývoj nástrojů pro SMS komunikaci Brno, SMS InfoKanál komunikace krajů, měst, obcí a škol, každodenní informování občanů, cílená a efektivní komunikace.
KONZULTA Brno, a.s.
Betonárna, výroba  a doprava betonu Praha, ukládání betonu, speciální betony, kamenivo
Betonárna, výroba a doprava betonu Praha, ukládání betonu, speciální betony pro rodinné domy a průmyslové stavby, kamenivo, základové desky, podlahy, lehčené konstrukce.
ZAPA beton a.s.
Autobaterie, baterie do elektro strojů, startovací zdroje
Potřebujete novou baterii do svého motorového vozidla či záložní zdroj energie? S tím Vám pomůže naše společnost Ing. Radek Houška - autobaterie Zlín.
Povrchová úprava dílů prostřednictvím mokrého lakování
Komplexní péče o povrch dílů pro automotive i strojírenství, dokonalý vzhled díky technologii mokrého lakování zajišťuje společnost HAJDIK a.s.
Veterinář pro psy, kočky, hospodářská zvířata - veterinární pohotovost
Veterina Zlín-Klabalská zajistí péči nejen pro psy, kočky, ale MVDr. Kubec je veterinář i pro hospodářská zvířata. Poskytuje tedy veterinární péči i pohotovost přímo u chovatelů.
Hliníkové konstrukce pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby
Třebíčská firma ALFEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu, projektování i montáž hliníkových konstrukcí, které jsou praktickým řešením pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby.
Kompletní opravy auto a moto plastů - svařování, lepení a povrchové lakování
Svařování, lepení, lakování a jiné opravy auto a moto plastů zajišťuje pro Olomouc, Uničov firma CarColor s.r.o., která je skutečným profesionálem ve svém oboru.
Malíři pokojů, interiérů v rodinných domech a bytech, malířství a natěračství
Malování pokojů a celých interiérů v bytech nebo rodinných domech a další malířské a natěračské práce zajistí v oblasti Jihomoravského kraje firma Interiéry Danko ze Znojma.
Výstavba rodinných domů a průmyslových staveb Praha, rekonstrukce bytů, domů a budov
Výstavba rodinných domů a průmyslových staveb Praha, rekonstrukce bytů a domů, výstavba obchodů a velkých budov.