Aktuální microsite

Vedení účetnictví, zpracování mezd, zpracování daňových přiznání Příbram
Vedení účetnictví, zpracování mezd, zpracování daňových přiznání Příbram, daňová evidence, daňové a ekonomické poradenství, příprava auditu a jeho případné zajištění, silniční daň.
Profesionální montáž plotů a oplocení na klíč - rodinné domy, veřejné prostory, firmy
Specialistou na montáž plotů a oplocení na klíč je firma ADH-Ploty, s.r.o., která své služby realizuje pro rodinné domy, veřejné prostory a firmy z Vysočiny, Humpolce a přilehlého okolí.
Pracovní ochranná obuv Hodonín, Jihomoravský kraj
Vývojem, dovozem a distribucí ochranné obuvi a pracovních pomůcek se zabývá společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnici, poblíž Hodonína v Jihomoravském kraji.
Interní a diabetologická ordinace Brno, diagnostika a léčba cukrovky
Interní a diabetologickou ordinaci, obezitologickou ambulanci a lipidovou poradnu v Brně provozuje MUDr. Eva Fenclová, léčba pacientů s cukrovkou a poruchami metabolismu krevních tuků.
Akční nabídka alkoholických a nealkoholických nápojů
Firma L&M nápoje s.r.o. nabízí akční nabídku na velkoobchodní prodej alkoholických a nealkoholických nápojů.
L & M nápoje s.r.o.
Pneumatické komponenty a systémy pro průmyslovou automatizaci nebo vzduchotechniku
Pneumatické komponenty a systémy, komponenty pro vzduchotechniku nebo průmyslovou automatizaci seženete od jihlavské firmy YETTY.EU.
YETTY.EU s.r.o.
Pořiďte si zahradní či profesionální komunální ridery na sekání trávy
Zahradní nebo profesionální komunální ridery na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Slavonic v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Výběr manažerů, zprostředkování a vyhledání kompetentních zaměstnanců
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. s více než desetiletými zkušenostmi v oblasti náboru zaměstnanců nabízí všem zaměstnavatelům v okolí Ostravy pomoc při výběru vhodných kandidátů.
Specialist Service, s.r.o.
Šití obleků na mírů - pánská konfekce dle vašeho přání
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce z Liptaně. Ušijeme Vám pánský oblek na míru dle Vašeho přání.
Stavby gabionů, údržba a regulace toků a vodotečí - kompletní služby
Stavbu gabionů, údržbu a regulaci vodotečí Vám nabízí firma Zahradnické služby Hastík, která poskytuje kompletní služby v této oblasti.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Oční optika s širokou nabídkou moderních dioptrických brýlí
Širokou nabídku moderních dioptrických brýlí vám poskytne Oční optika Vintrová Eva v Prostějově -
Kopírovací stroje a tiskárny SHARP - prodej, poradenství i servis
Kopírovací stroje a tiskárny Sharp a jejich prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti a zajišťuje také poradenství.
Právník, advokát na rozvod manželství - návrhy k rozvodu manželství a majetkovému vyrovnání
Chystáte-li se rozvést, můžete využít právních služeb advokátní kanceláře Mgr. Pavla Andrleho z Ostravy, který Vám zajistí návrh na rozvod manželství a vyhotovení smluv o majetkového vyrovnání.
Kyvné dveře a kyvná vrata pro pohodlné otvírání do obou stran - usnadněte si průchod
Usnadněte si průchod díky kyvným dveřím a vratům, které zajišťují pohodlné otvírání do obou stran. Dodávkou se zabývá brněnská firma PortaTherm s.r.o.
Velký výběr tiskárenských strojů a techniky - multifunkční tiskárny do každé kanceláře
Firma Samsontech Josef Samson z okolí Brna poskytuje moderní, kvalitní a výkonnou tiskárenskou techniku a multifunkční tiskárenské stroje do kanceláři, firem a podniků.
Náhradní díly na všechny typy vozidel s dodáním do 24 hodin - prodej
S náhradními díly pro váš automobil vám pomůže firma JOPL s.r.o. v Lipníku nad Bečvou - náhradní díly na všechny typy vozidel vám dodá do 24 hodin.
Dokončovací stavební práce – obkladačské, dlažební, podlahářské, malířské, natěračské
O realizaci všech stavebních prací, jako jsou práce obkladačské, dlažební, podlahářské, ale i malířské a natěračské, se postará Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Defektoskopie, profesionální zkoušky nedestruktivní metodou v laboratoři
Realizací defektoskopie v okolí Nového Jičína a Frýdku se zabývá společnost INTEST NDT s.r.o., která provádí profesionální zkoušky nedestruktivní metodou ve své laboratoři.
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren, k mytí osobních, nákladních a užitkových vozidel od firmy Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově.
Šebesta, spol. s r.o.
Pojízdný vizitový vozík, stolek na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností
Profesionální pojízdné vizitové vozíky i stolky na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností můžete zakoupit na eshopu společnosti Laboratorní a zdravotnická technika.
Vývoj účetního a mzdového software Ainex
ProgEco s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá vývojem účetního software Profesionál a také mzdového software Ainex nejen v Prostějově, ale také v Olomouci.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Nákladní autodoprava na stavbách – odvoz a dovoz materiálu ze staveb
Poskytovatelem nákladní autodopravy na stavbách v Jihomoravském kraji je společnost ERTRANS, družstvo ze Znojma – zajišťujeme odvoz a dovoz stavební materiálu na stavby.
Hoblované řezivo, obkladové palubky i střešní latě na stavbu střechy, plotu, pergoly
Společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se specializuje především na výrobu a prodej obkladových palubek, střešních latí a jiného hoblovaného řeziva na stavbu střech, plotů nebo pergol.
Bytové interiéry na klíč pro útulný domov - 3D návrhy, poradenství a realizace
Bytové interiéry na klíč nás baví. Naše firma MYDOS v Litovli u Olomouce vám poskytne 3D návrhy, poradenství i realizaci vašeho bytu nebo domu - pomůžeme vám vytvořit útulný domov.
Dovoz aut z Německa rychle a s potřebnou dokumentací
Pokud vybíráte nové auto, ale nabídka českých prodejců vám nevyhovuje, tak si nechte dovézt automobil z Německa, který vám rychle a s potřebnou dokumentací zajistí RDAutomobil s.r.o. z Nového Jičína.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut