Aktuální microsite

Protiskluzová podložka do vany, Eshop Městec Králové, podložky RIDDER ze syntetického kaučuku
Protiskluzová podložka do vany, Eshop Městec Králové, podložky RIDDER ze syntetického kaučuku v různých barvách, kvalitní podložky co neplavou.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Novinka ruční stříkací technika Graco Ultra Liberec
Naše firma působí po celé ČR a SR v oblasti dodávek technologií pro povrchové úpravy a lepení, více jak 127 půjčoven se stříkací technikou - Media CZ s.r.o. Liberec
Lekce jógy se zaměřením na páteř a klouby – pro lepší fyzickou i psychickou pohodu
Na lekce jógy můžete přijít do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku -Místku. Lekce jsou vhodné pro začátečníky, pokročile, starší osoby i pro lidi se zdravotním omezením.
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů, originály energetických štítků, energetická náročnost skupina B.
Výroba a prodej asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní vrstvy vozovek
Výrobou a prodejem asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní i obrusné vrstvy vozovek se zabývá v okolí Brna firma Jihomoravská obalovna s.r.o.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Obkládání stěn, stropů sádrokartonem Praha, sádrokartonové příčky, police, konstrukce, podhledy
Obkládání stěn, stropů sádrokartonem Praha, sádrokartonové příčky, police, konstrukce, sádrokartonové podhledy, výborné zvukově a tepelně izolační vlastnosti.
Výroba polystyrenu Vysoké Mýto, výborné izolační vlastnosti, izolace střech, fasád, podlah i stropů
Výroba polystyrenu Vysoké Mýto, výborné izolační vlastnosti, izolace plochých a šikmých střech, fasád, podlah i stropů, automobilové nástavby.
P-SYSTEMS s.r.o. sendvičové panely
Půjčovna stavební, čistící, zahradní techniky - krátkodobý pronájem
Půjčovna VP Uherský Brod vyřeší Vaše starosti, pokud nemáte potřebné stavební stroje, čistící, zahradní techniku pro práce kolem domu a na zahradě. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Hradiště.
Rozvaděče NN a VN, rozvaděčové skříně – výroba na míru
Rozvaděče nízkého a vysokého napětí, výroba oceloplechových rozvaděčových skříní na zakázku pro průmyslová odvětví, energetiku realizuje společnost Spálovský, a.s.
Stomatologie a zubní ordinace - preventivní a léčebná péče
Stomatologie, ordinace zubního lékařství, komplexní preventivní a léčebnou péči, dentální poradenství, léčbu zubních kazů provádí MUDr. Ivana Ambrozová z Brna s dlouholetou praxí v oboru.
Baličky, balící stroje pro gastro a potravinářský průmysl, Brno
Balící stroje pro potravinářský průmysl a gastro, balení do vakua, do rukávu, průtažné fólie, do misek, balení čerstvých potravin, termoetikety
Notářské služby Chrudim, vyřizování pozůstalosti, notářské zápisy, závěti, SJM, ověřování podpisů
Notářské služby Chrudim, vyřizování pozůstalosti, notářské zápisy, závěti, SJM, ověřování listin a podpisů, úschova kupní ceny, darovací smlouvy.
Zadávání veřejných zakázek Brno, pomoc s kompletací dané dokumentace, zpracování dokumentů
Zadávání veřejných zakázek Brno, pomoc s kompletací dané dokumentace, zpracování dokumentů, konzultační a poradenské služby.
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály, zastoupení po celé ČR i na Slovensku.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Český obytný vůz co plní sny-pohodlné cestování, komfort na dovolené
Firma EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž plní Vaše sny o pohodlném cestování a komfortu na dovolené. Pořiďte si prostorný český obytný vůz Sportissimo XXL přímo od výrobce.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Výškové práce - rizikové kácení, ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu
O výškové práce v Olomouci i v Přerově se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu a další práce.
Realizace střechy a střešní konstrukce na míru, opravy starých střech
Pokud potřebujete novou střechu, obraťte se na specialisty z firmy Ezamont z Šumperku. Postaví a zrealizují novou střechu a střešní konstrukci na míru a poradí si i s opravou staré střechy.
Automatizované obráběcí stroje – automatizační řešení pro stroje DMG MORI
Standardní a nestandardní automatizační řešení pro flexibilní výrobní systémy dodává jednička na českém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Pomoc při zimní údržbě – uklízeče, odhrnovače sněhu chodníků a zpevněných ploch
Jednoznačnou pomoc při zimní údržbě vám poskytne firma Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Zprostředkujeme potřebný sortiment jako jsou uklízeče a odhrnovače sněhu pro chodníky i jiné zpevněné plochy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Ochrana životního prostředí a ekologické poradenství
Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí a ekologické poradenství nabízí v Brně a jeho okolí společnost Ing. Jaromír Pokoj
Třídiče mincí, platební automaty, parkovací systémy Brno
automatická identifikace, třídiče mincí, parkovací systémy, platební automaty, čtečky, náhradní díly, spotřební materiál, turnikety
Příprava výborného občerstvení na firemní akce a večírky, raut na teambuilding přímo Vám na míru
Výborný catering na míru, přichystání občerstvení i rautu na firemní večírky a akce dle Vašeho přání zajistí firma PETERMANN – Catering s.r.o. v okolí Ostravy, Olomouce i Brna.
Pojízdná odlévací zařízení - výroba strojů pro lití slitin hliníku a šedé, tvárné litiny
Různé stroje pro lití slitin hliníku a tvárné, šedé slitiny dodává společnost Metakon, s.r.o. z Brna. Vyrábíme pojízdná odlévací zařízení v jednoduchém či dvojitém provedení dle použitého materiálu.
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Pojízdné lešení ALUFIX s minimálním průhybem Hradec Králové, lešenářské práce v halách, v dílně
Pojízdné lešení ALUFIX s minimálním průhybem Hradec Králové, lešenářské práce v halách, v dílně i ve volném prostranství.