Aktuální microsite

Nejlepší betonové podlahy všech typů - PODLAHOVÉ SYSTÉMY – Červinka & Syrový
Betonové podlahy od A do Z,provádíme zaměření kalibrovanými laserovými měřidly,dále izolace proti vlhkosti, v poslední řadě zpevnění armovacími sítěmi či ocelovou rozptýlenou výztuží či obě kombinace.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Pracovní nabídky v České republice – snadné hledání
Hledáte práci? Společnost ADECCO spol. s r.o. přichází každý den s novou nabídkou pracovních nabídek ze všech koutů celé České republiky.
Netkané geotextilie pro výstavbu silnic a železnic
Separační a filtrační netkané geotextilie geoNETEX® vhodné pro výstavbu dopravních, pozemních i vodních staveb vyrábí společnost JUTA a.s.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Ordinace praktického lékaře v okrese Praha – západ
Komplexní zdravotnická péče v oboru praktického lékařství, prevence, diagnostika, léčba nemocí, doporučení k odborným lékařům a vyšetřením zajišťuje MUDr. Oldřich Luňák, Psáry.
MUDr. Oldřich Luňák, MUDr. Luňák, s.r.o.
Praktická lékařka pro dospělé, Polná u Jihlavy
Zdravotnická péče v oblasti praktického lékařství pro dospělé pacienty, prevence, diagnostika a léčba chorob, očkování a odběry krve v ordinaci MUDr. Jaroslava Hájková.
Rozvody potrubí plynu, vody, par pro průmyslová odvětví
Montáž a opravy potrubí pro potravinářský a chemický průmysl, plynové přípojky, instalace plynových zařízení a jiné potrubářské práce zajišťuje společnost SWE Technologies a.s.
Kovové obaly, gitterboxy, bedny a dřevěné palety
Kovové bedny a boxy, dřevěné, plastové i kovové palety, přepravní obaly vyrábí, prodává i vyměňuje společnost EXPEDIENCE s.r.o., Brno.
Rekonstrukce distribučních sítí venkovních i kabelových pro NN i VN a trafostanice
Firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích nabízí rekonstrukce distribučních sítí venkovních i kabelových v hladinách NN i VN zkušenými profesionály v oboru.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Převozy zesnulých ČR - převozy po celé ČR i ze zahraničí
Provádíme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí včetně vypravení pohřbů a kremací - POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. společnost Trutnov
Lakovací zařízení a zásobníky na materiál
Dodavatel zařízení pro povrchové úpravy lakováním, aplikace nových technologií, automatické lakovací zařízení pro průmyslové podniky, zásobníky pro dávkování materiálů od Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
A3 barevné kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení značky SHARP - prodej a pronájem
Prodejem, pronájmem a servisem A3 barevných kopírek, tiskáren, multifunkčního zařízení a další kancelářské techniky značky SHARP se zabývá ostravská společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o.
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády, zednické a obkladačské práce, stavba rodinných domů na klíč.
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny pro imobilní osoby, hydraulické a lanové výtahy.
GMV Martini CZ, s.r.o.
Speciální zdravotnický materiál - autolékárničky, gázy, roušky, rukavice e-shop
Speciální zdravotnický materiál si snadno zakoupíte v e-shopu firmy FAGRON a.s., která je světová jednička na trhu magistraliter. Vyberete si zde autolékárničky, gázy, roušky nebo rukavice.
Prodej značkových dioptrických a slunečních brýlí
Stylové a dobře vypadající značkové brýle pořídíte v Oční optice Irma Nováková, Dis. Zakoupíte u nás luxusní dioptrické i sluneční brýle.
Ortopedická obuv - úpravy standardních typů, měření a indikace na míru
Ortopedickou obuv včetně ortopedických úprav standardní obuvi Vám poskytne společnost Ergona Opava, která mimo jiné zajišťuje také měření a indikaci.
Ergona Opava s.r.o.
Ultrazvuková zkouška - metoda kontroly ultrazvukem
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? Obchodní a poradenská společnost PAPco, s.r.o se sídlem v Praze je pro Vás tou správnou volbou.
Studium na střední škole - Obchodní akademie otevírá 4 zaměření středoškolského studia
Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborná škola ekonomická Zlín otevře ve školním roce 2021/2022 čtyři studijní zaměření pro žáky. Středoškolské studium je ukončené maturitní zkouškou.
Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Pohřební služby Děčín, rozloučení se zesnulým
Pohřební služby a servis 24 hodin denně, vyřízení všech potřebných dokumentů a formalit okolo úmrtí, zajištění kremace, civilního i církevního rozloučení – Pohřební ústav Zvěřina.
Právník, advokát v oblasti trestního práva - zastupování v trestním i přestupkovém řízení
Právní služby včetně zastupování v trestním i přestupkovém řízení Vám zajistí Advokátní kancelář Mgr. Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě, která spolupracuje se soudními znalci, exekutory a tlumočníky.
Automatizované skladové systémy Toyota
Tyto systémy zahrnují automatizované přepravní vozíky, automatizované vozíky a nosiče nákladu.
Rozbory a odběry vod pitných, odpadních i povrchových
Odběry, rozbor a vyhodnocení vod, návrhy řešení a používaní vod, testování vod pitných, bazénových, povrchových i odpadních u společnosti Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Kácení a prořezávání stromů Litoměřice
Kácení stromů, prořezávky rozsáhlých větví, rizikové kácení, likvidace po živelných pohromách, úklid a odstranění větví a pařezů realizuje Luboš Štorkán, Litoměřice.
Manžetové knoflíky přírodní z perleti Žirovnice, tradiční česká výroba knoflíků, galanterie, Eshop
Manžetové knoflíky přírodní z perleti Žirovnice, tradiční česká výroba knoflíků, galanterie, prodej knoflíků, Eshop.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.