Aktuální microsite

Estetická eurookna, dřevěná okna, vchodové dveře, montáž i výroba
Estetická dřevěná okna, vchodové dveře i eurookna vyrábí společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se specializuje také na jejich montáž. Působíme také v okolí Zlína.
Prodej hasících přístrojů – pěnové, práškové, CO2
Hasící přístroje pořídíte v okolí Znojma ve Středisku požární ochrany František Fousek. Prodáváme hasící přístroje pěnové, práškové i sněhové CO2.
Středisko požární ochrany František Fousek
Montování a demontování tvářecích strojů po celé ČR
Montážní a demontážní práce tvářecích strojů, stěhování a opravy malých i velkých tvářecích strojů v těžko dostupných místech zajišťuje KAPEN Press s.r.o.
Spolehlivá úklidová firma - rychlý úklid v domácnosti, bytě, kanceláři i společenských prostorách domu
Předvánoční i povánoční úklid s firmou Uklidím To Vám ušetří čas i starosti. Vyřeštíme úklid v domácnosti, bytě i kanceláři. Volejte, pokud jste z okolí Zlína, Otrokovic, Slušovic aj. obcí na Zlínsku.
Dezinfekce a odstranění zápachu z lednice, automobilu ozonem - pronájem generátoru ozonu
Společnost PERSTYLE s.r.o. ze Zlína půjčuje generátor ozonu - pronájem je možný na 1-5 dnů. Generátor ozonu je vhodný pro odstranění zápachu z lednice, automobilu, sedačky a pro dezinfekci.
Masové speciality jako občerstvení na firemních akcích či oslavách přímo z řeznictví
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství z Třebíče má široký výběr domácích masných výrobků, které jsou ideální jako občerstvení pro firemní akce nebo narozeninové oslavy.
Daňová evidence a účetnictví Brno, vedení a zpracování účetnictví, účetní a daňové poradenství
Daňová evidence a účetnictví Brno, vedení a zpracování účetnictví, účetní a daňové poradenství, zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků, účetnické služby.
Venkovní předokenní žaluzie pro stínění obytných i komerčních budov - dodávka, montáž
Dodávkou a montáží venkovních předokenní žaluzií pro stínění obytných i komerčních budov se zabývá firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. se sídlem u Olomouce.
Elektronické nástěnky v moderní firmě - účinná prezentace zaměstnancům i návštěvám
Následujte i Vy nový trend v prezentaci informací moderní firmy pro Vaše zaměstnance nebo klienty pomocí snadno a rychle editovatelné elektronické nástěnky od TETRONIK - výrobní družstvo Terezín.
REMS Picus SR - železobeton za 3 min - elektrický diamantový jádrový vrtací stroj
Společnost REMS Česká republika s.r.o. nabízí pro instalace, kovovýrobu, průmysl univerzální, do ruky padnoucí diamantový jádrový vrtací stroj.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Protiskluzová podložka do vany, Eshop Městec Králové, podložky RIDDER ze syntetického kaučuku
Protiskluzová podložka do vany, Eshop Městec Králové, podložky RIDDER ze syntetického kaučuku v různých barvách, kvalitní podložky co neplavou.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Novinka ruční stříkací technika Graco Ultra Liberec
Naše firma působí po celé ČR a SR v oblasti dodávek technologií pro povrchové úpravy a lepení, více jak 127 půjčoven se stříkací technikou - Media CZ s.r.o. Liberec
Lekce jógy se zaměřením na páteř a klouby – pro lepší fyzickou i psychickou pohodu
Na lekce jógy můžete přijít do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku -Místku. Lekce jsou vhodné pro začátečníky, pokročile, starší osoby i pro lidi se zdravotním omezením.
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů, originály energetických štítků, energetická náročnost skupina B.
Výroba a prodej asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní vrstvy vozovek
Výrobou a prodejem asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní i obrusné vrstvy vozovek se zabývá v okolí Brna firma Jihomoravská obalovna s.r.o.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Obkládání stěn, stropů sádrokartonem Praha, sádrokartonové příčky, police, konstrukce, podhledy
Obkládání stěn, stropů sádrokartonem Praha, sádrokartonové příčky, police, konstrukce, sádrokartonové podhledy, výborné zvukově a tepelně izolační vlastnosti.
Výroba polystyrenu Vysoké Mýto, výborné izolační vlastnosti, izolace střech, fasád, podlah i stropů
Výroba polystyrenu Vysoké Mýto, výborné izolační vlastnosti, izolace plochých a šikmých střech, fasád, podlah i stropů, automobilové nástavby.
P-SYSTEMS s.r.o. sendvičové panely
Půjčovna stavební, čistící, zahradní techniky - krátkodobý pronájem
Půjčovna VP Uherský Brod vyřeší Vaše starosti, pokud nemáte potřebné stavební stroje, čistící, zahradní techniku pro práce kolem domu a na zahradě. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Hradiště.
Rozvaděče NN a VN, rozvaděčové skříně – výroba na míru
Rozvaděče nízkého a vysokého napětí, výroba oceloplechových rozvaděčových skříní na zakázku pro průmyslová odvětví, energetiku realizuje společnost Spálovský, a.s.
Stomatologie a zubní ordinace - preventivní a léčebná péče
Stomatologie, ordinace zubního lékařství, komplexní preventivní a léčebnou péči, dentální poradenství, léčbu zubních kazů provádí MUDr. Ivana Ambrozová z Brna s dlouholetou praxí v oboru.
Baličky, balící stroje pro gastro a potravinářský průmysl, Brno
Balící stroje pro potravinářský průmysl a gastro, balení do vakua, do rukávu, průtažné fólie, do misek, balení čerstvých potravin, termoetikety
Notářské služby Chrudim, vyřizování pozůstalosti, notářské zápisy, závěti, SJM, ověřování podpisů
Notářské služby Chrudim, vyřizování pozůstalosti, notářské zápisy, závěti, SJM, ověřování listin a podpisů, úschova kupní ceny, darovací smlouvy.
Zadávání veřejných zakázek Brno, pomoc s kompletací dané dokumentace, zpracování dokumentů
Zadávání veřejných zakázek Brno, pomoc s kompletací dané dokumentace, zpracování dokumentů, konzultační a poradenské služby.
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály, zastoupení po celé ČR i na Slovensku.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Český obytný vůz co plní sny-pohodlné cestování, komfort na dovolené
Firma EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž plní Vaše sny o pohodlném cestování a komfortu na dovolené. Pořiďte si prostorný český obytný vůz Sportissimo XXL přímo od výrobce.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj