Aktuální microsite

Pořádání rodinných oslav a hostin s naplánováním vhodného zábavného programu, hudby i výzdoby
Rodinnou oslavu či hostinu Vám naplánuje firma PETERMANN – catering s.r.o. nejen v Ostravě, ale i v okolí Olomouce či Brna. Připravíme hostinu, doporučíme vhodné prostory, hudbu i výzdobu.
Dynamická pryžová těsnění pro automobilový průmysl
Těsnící systémy vyráběné z technické pryže technologií vytlačováním pro automobilový průmysl zhotovuje evropský leader - společnost Saar Gummi Czech, s.r.o. se sídlem v Červeném Kostelci.
Významný orgán výkonu státní správy ve věcech regionální politiky
Chcete se ucházet o evropské či národní dotační prostředky na podporu bydlení, cestovního ruchu či podporu pro neziskové organizace?
Obráběcí stroje, lasery a elektronika pro průmyslové aplikace
Vývoj výrobní techniky a elektroniky pro průmyslové aplikace, technologické procesy, aplikace softwaru realizuje společnost TRUMPF Praha, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
TRUMPF Praha, spol. s r.o.
Reference od zákazníků na naše produkty a služby Synpo Pardubice
Příznivé reference našich zákazníků na naše produkty jsou pro nás tím nejvýznamnějším a nejcennějším ohodnocením naší práce - SYNPO, akciová společnost Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Kompletní servis autoskel - opravy, výměny, tónování a bezpečnostní kódování
Autosklo-Hleďa s pobočkou v Prostějově zajišťuje kompletní servis autoskel pro vozidla všech značek. Provádíme rychlé opravy, výměny, tónování a bezpečnostní kódování skel pro Olomouc a okolí.
AUTOSKLO -  HLEĎA Prostějov Petr Hledík
Profesionální rámování a paspartování obrazů či fotek rychle a za příjemné ceny
Rámování a paspartování obrazů i fotek zajistí společnost ARTYG rámy s.r.o., kterou najdete ve Frýdku-Místku. Dále si zde můžete vybrat i dekorace a dárkové předměty.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Nově čištění dezinfekční pěnou Praha, profesionální čištění kočárku, zavazadel, helem, obuvi
Nově čištění dezinfekční pěnou Praha, profesionální čištění kočárku, zavazadel, helem, obuvi a všeho ostatního z různých materiálů.
Praktický lékař pro děti a dorost Vizovice, kojenecká poradna, zelená ordinace Vizovice a Újezd
Navštivte zelenou ordinaci paní doktorky MUDr. Ilony Klímkové, poskytujeme léčebnou péči pro děti a dorost.
Město uprostřed nádherné přírody plzeňského kraje – to je Nepomuk
Advent ve městě Nepomuk stojí za to! Česká mše vánoční J.J. Ryby, výstava betlémů i retrospektivní výstava Evy Hubatové – Naděje. Město proslavené místním rodákem sv. Janem Nepomuckým.
Petardy a dělobuchy za skvělé ceny z velkoobchodu - e-shop i kamenné prodejny
Tradiční velkoobchod zábavní pyrotechniky Ohňostroje Krupička nabízí petardy a dělobuchy za skvělé ceny, které nakoupíte v e-shopu na stánkách u hypermarketů Tesco a Albert.
Vývoj, výroba plastových dílů a celků pro automobilový průmysl
Plastové a pryžové výrobky, vývoj i montáž komplikovaných celků především pro automobilový průmysl. Nejmodernější technologie, dlouholeté zkušenosti a dokonalé technologické zázemí v Moravské Třebové.
ATEK s.r.o.
Pásové dopravníky pro automobilový průmysl - výroba
Výrobu pásových dopravníků pro automobilový průmysl zajistí česká společnost z Olomouckého kraje - Přidal s.r.o.
Přidal s.r.o.
Palivové dřevo na topení - kvalitní pařené bukové dříví štípané a bukové válečky
Palivové dřevo na topení zakoupíte u firmy Dyas Ware s.r.o. - jde o kvalitní pařené bukové dříví, štípané či řezané válečky. Rozvoz zajištěn v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov a Zlín.
Kvalitní autorádia s příslušenstvím - digitální příjímáče médií
Společnost EAS Opava s.r.o. z Opavy pro vás má kvalitní autorádia s příslušenstvím. Díky naším digitálním přijímačům si můžete dopřát kvalitní muziku i za volantem.
Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Evakuační a požární nerez skluzavky jako úniková cesta
Nerezové skluzavky a tobogány nejen pro zábavu, ale i jako evakuační alternativa pro evakuaci beze strachu a paniky od firmy Alfeko s.r.o. z Třebíče.
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu a hydraulických systémů.
Kombinovaná přeprava kusových a paletových zásilek Ostrava, přeprava po ČR a Slovensku
Kombinovaná přeprava balíků, kusových a paletových zásilek Ostrava, přeprava po ČR a Slovensku, vlastní vozový park, kompletní služby od vyzvednutí, skladování až po doručení na určené místo.
BOOKTRANS, spol. s r.o.
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních materiálů
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních a obnovitelných materiálů, zásobování domu energiemi z obnovitelných zdrojů, vyřízení dotace.
STAVOŠI s.r.o.
Prodej a servis elektromotorů - kvalitně, rychle a spolehlivě
KRES spol. s r. o. je krnovský elektro servis a jeho činnost je zaměřená na opravy a servis elektronářadí a elektromotorů. Vše provádíme kvalitně, rychle, efektivně a spolehlivě.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Prodej profesionálních čtyřkolek JOURNEYMAN pro maximální pracovní využití
Nejprodávanější čtyřkolky v ČR i SR včetně doplňků k nim – kvalitně a profesionálně zároveň, jedině u nás na prodejně Rimoto v Třebíči.
Trafostanice, elektromontážní práce na klíč|Brno
Trafostanice, elektromontážní práce na klíč|Brno od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Rychlá výstavba a nízké provozní náklady. Montáž lze provádět i v zimním období.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Překladatelství, soudní překlady s ověřením - překladatelská agentura
Kvalitní soudní překlady či překlady s ověřením vám zajistí překladatelská agentura TOP PRESS z Ostravy. V našem překladatelství poskytujeme široké spektrum jazykových služeb.