Aktuální microsite

Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské, perfektní zpracování nabízí společnost PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Hlíva ústřičná - prostředek k posílení imunity i na zahlenění
Čínskou houbu Hlívu ústřičnou, která posiluje imunitu, působí proti zahlenění a má protivirové, protibakteriální i protiplísňové účinky zakoupíte v Bylinkářství U Radnice v Ostravě u paní Pavlíkové.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Síťový stabilizátor pro diagnostiku a kontrolu napětí - ochrana přístrojů proti přepětí a podpětí
Firma Opting servis v Ostravě vám dodá nebo zapůjčí kvalitní síťový stabilizátor vhodný k diagnostice a kontrole napětí, díky kterému můžete ochránit své přístroje proti přepětí a podpětí.
Domovní výtahy a plošiny pro rodinné domy k přepravě osob s omezenou schopností pohybu
Společnost CENOK - výtahy, a.s. je specialistou na výrobu, stavbu i servis domovních výtahů a plošin, které využijí především imobilní osoby. Své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Mezinárodní autobusová přeprava - moderní autobusy na zájezd do zahraničí
Autobusovou přepravu na zájezd do zahraničí zajistí společnost JC Trans, s.r.o., která patří mezi přední zájezdové autodopravce s kvalitním, moderním a hlavně bezpečným vozovým parkem.
Výkup a zpracování kovošrotu i litinového odpadu na nejmodernějších strojích
Společnost Centromat s.r.o. se specializuje na výkup a zpracování kovošrotu i litinového odpadu na nejmodernějších strojích. Své služby zajišťujeme v okolí Mokrých Lazců i Opavy.
Centromat s.r.o.
Jednoúčelové stroje pro montáž a kontrolu, automobilový průmysl - výroba
Česká firma Přidal s.r.o. se specializuje na strojírenské výrobky, které se využívají v automobilovém průmyslu pro montáž a kontrolu. Výrobu zajistíme pro Českou a Slovenskou republiku i zahraničí.
Přidal s.r.o.
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu, měření ručními spektrometry, okamžitý výsledek od společnosti Alfeko s.r.o. v Třebíči - analýza kovů a kovových materiálů.
Mimosoudní vymáhání pohledávek a jejich inkaso
Pružné, efektivní a účinné mimosoudní vymáhání pohledávek včetně jejich inkasa poskytuje všem svým klientům společnost SAFIN INVEST s.r.o.
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce, finská a parní sauna, restaurace, budova hotelu je bezbariérová.
Výroba nemocničních a rehabilitačních lehátek Třeboň, skládací masážní lehátka, nastavitelné lehátka
Výroba nemocničních a rehabilitačních lehátek Třeboň, skládací masážní lehátka, nastavitelné lehátka, transfúzní křesla, lehátka pro lymfodrenáže, odběrová křesla do zdravotnictví.
Půjčovna nářadí, mechanizace, techniky Veselí nad Moravou, Brumov
Pronájem nářadí, mechanizace a hutní techniky od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o., na provozovnách ve Veselí nad Moravou a Brumově.
Lékárna, prodej léků a volně prodejných přípravků Nepomuk, potravinové doplňky, dezinfekce na ruce
Lékárna, prodej léků a volně prodejných přípravků Nepomuk, dezinfekce na ruce, potravinové doplňky, čajové směsi, kosmetické produkty, homeopatika, vitamíny, zdravotnické pomůcky a potřeby.
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů, prodej plastových bazénů, prodej ostatních výrobků na míru.
Kruhový trénink - kondiční cvičení pro zlepšení duševní i fyzické stránky a flexibility kloubů a svalů
Do dobré fyzické kondice se dostanete díky vyváženým cvikům kruhového tréninku pod vedením našeho týmu trenérů ve sportovně relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Pestrobarevné letničky, balkónovky, dvouletky a voňavé bylinky – prodej v zahradnictví
Široký sortiment letniček, balkónovek a dvouletek, které zkrášlí okna a terasy zakoupíte v okolí Hodonína a Břeclavi v Zahradním centru Malinkovič a Důbrava. Prodáváme také různé druhy bylinek.
Truck servis Opava - profesionální servis nákladních vozidel s nejdelší otevírací dobou na Moravě
Společnost TQM - holding s.r.o. provozuje servisní středisko Truck servis s dlouhou otvírací dobou, zaměřené na komplexní servisní služby nákladních automobilů pomocí moderních technologií.
Průchodové turnikety a branky pro řízení vstupu do budov i venkovních prostor
Firma Elvis ze Žďáru nad Sázavou poskytuje výrobky pro evidenci osob, mezi něž patří průchodové turnikety a branky pro řízení vstupu do budov nebo venkovních prostor.
ELVIS
Prodej spolehlivé zahradní a komunální techniky Stiga, Echo, Honda, Vari
Prodejem spolehlivé zahradní a komunální techniky renomovaných značek Stiga, Echo, Honda, Vari se zabývá Václav Fučík - Zahradní technika Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Mobilní automatický štípač dřeva, výroba na zakázku
Mobilní automatický štípač určený k výrobě palivového dříví pro Vás na zakázku vyrobí firma Automatické štípače Sláma. Výbavu a provedení měníme na přání zákazníka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Pronájem salonku na předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou
Pronájem salonku, předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou je vám zcela k dispozici u hotelu u Hrocha na Vysočině. Lze využít wellness i sportovní relaxaci.
Restaurace a hotel U Hrocha
Oceňování dřevin– stanovení hodnoty stromů dle metodiky AOPK ČR
Služby z oblasti oceňování dřevin poskytuje v Třebíči a okolí ArboKohout, specialista na péči o zeleň. Při stanovení hodnoty postupujeme dle metodiky AOPK ČR.
Elektro montáže, revize a kontroly elektrospotřebičů
Společnost ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. poskytuje v Opavě a okolí elektro montáže, revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení do 1000 V.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Prosévačky Fritsch na suché a mokré třídění pro soukromé a státní laboratoře
Špičkové prosévačky značky Fritsch pro mokré i suché třídění vhodné pro použití jak ve soukromých, tak i státních laboratořích prodává a dodává firma ILABO – laboratorní technika.
Penzion Valtice-ubytování pro rodinné dovolené, víkendové pobyty pro dva
Ideální ubytování v blízkosti historického centra Valtic během rodinné dovolené nebo víkendového pobytu pro dvě osoby představuje v oblasti Valtic Penzion U Vlků.
Penzion U Vlků Valtice