Aktuální microsite

Moderní kuchyně a kvalitní kuchyňské linky na míru pro pohodlné vaření
Vychutnejte si přehledné a pohodlné vaření v moderní kuchyni a s kvalitní kuchyňskou linkou od firmy MYDOS z Litovle u Olomouce, která vám vše vyrobí na míru a především za příznivou cenu.
Grafické studio, reklamní nápisy, polepy Prachatice, světelná reklama, reklamní panely, novoročenky
Grafické studio, reklamní nápisy, polepy Prachatice, světelná reklama, reklamní panely, grafické zpracování návrhů, novoročenky, plachty, razítka, vizitky, tiskařské služby.
Opravy a rekonstrukce historických krovů Praha, realizujeme opravy a zachováváme původní stav krovů
Opravy a rekonstrukce historických krovů Praha, realizujeme opravy a zachováváme původní stav krovů, spolupracujeme s Národním památkovým ústavem.
Veterinář pro skot, ovce, kozy - návštěvy u chovatelů, očkování, ošetření zvířat
MVDr. Miroslav Kubec z Veteriny Klabalská Zlín je veterinář pro skot, ovce, kozy. Zajišťuje návštěvy přímo u chovatelů, očkování, ošetření zvířat v chovech. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Morava.
Elektroinstalační práce po celé ČR, chytré elektroinstalace
Pořiďte si chytrou elektroinstalaci! Komplexní řešení, flexibilita i úspora energie. Pracujeme po celé ČR. Instalace slaboproudých systémů do všech typů budov i areálů a další elektromontážní práce.
Moderní a elegantní garážová vrata, vchodové i interiérové dveře
Akční nabídky stavebních prvků! Garážová vrata, dveře i pohony od společnosti Hörmann za výhodnou cenu. Vysoká kvalita, široká nabídka barev i povrchů, dlouhodobá a spolehlivá funkčnost.
Sestavené ohňostroje na jedno zapálení včetně ukázkového videa
Chcete si zpestřit soukromou či firemní akci profesionálním ohňostrojem? Objednejte si sestavený ohňostroj na jedno zapálení v e-shopu Pyrotechnika.cz dle připojeného videa!
Přistavení kontejneru na odpad, stavební suť včetně odvozu odpadu
O přistavení kontejneru na odpad a stavební suť se v okolí Boskovic postará firma Kovošrot Hensl. Zajistíme i odvoz naplněného kontejneru.
Kovošrot Hensl s.r.o.
Kvalitní výroba a montáž - okna, eurookna a vchodové dveře ze dřeva
Společnost Okna ROBENEK, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oboru Vám nabízí jedinečnou možnost výroby dřevěných oken, eurooken a vchodových dveří v okolí Ostravy.
Výroba vestavěných skříní na míru, kvalitní truhlářské práce
Výrobu kvalitních vestavěných skříní na míru v různých barevných variantách a další nábytek zajišťuje specialista v oboru Truhlářství Jiří Kafka v oblasti Třebíče
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Skladování a logistika - manipulace se zbožím a správa skladů
TQM - holding s.r.o. se v Ostravě, Opavě a okolí zaměřuje na rozvoj logistických služeb v oblasti skladování, a to včetně dalších doprovodných služeb jako je manipulace se zbožím a správa skladů.
Modulární hliníková zábradlí pro balkony, terasy i schodiště
Dodávku a montáž kvalitního modulárního hliníkového zábradlí vhodného pro balkony, terasy i schodiště pro Vás po celé České republice zajistí společnost JSW Bohemia s.r.o.
Pokládka betonových podlah s vysokou odolností při zatížení v průmyslových skladech a halách
Pokládka betonových podlah, u kterých je požadována vysoká odolnost při zatížení, například v průmyslových skladech a halách, je specializací firmy Tomáše Müllera v Ostravě, Zlíně i Olomouci.
Fotovoltaika s dotací výzva 3 2021 - fotovoltaické systémy pro firmy, program úspory energie
Společnost Ohřev vody s.r.o. Zlín pomůže vyřídit dotace na fotovoltaické systémy pro firmy, i v r.2021 je aktivní výzva 3 v programu úspory energie. Fotovoltaika s dotací je stále dostupná.
Město Březnice – správné místo pro život
Město Březnice ve Středočeském kraji – bohaté kulturní vyžití, občanská vybavitelnost, společenské akce, informační kanály pro občany, městský úřad a knihovna, vzdělávací zařízení.
Město Březnice
Zařízení pro měření a detekci radiace – výroba a dodávka
Monitorování, likvidace ionizačního záření, služby pro jaderné elektrárny, detektory zjišťující kontaminaci, vypracování auditů a projektů monitorovacích systémů, servis a instalace.
Prodejce a dodavatel audiovizuální a projekční techniky Brno
Profesionální audiovizuální vybavení, dataprojektory, interaktivní zařízení, ozvučení konferenčních prostor, zasedacích místností, technické vybavení – vše od společnosti ENGEL s.r.o.
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Výroba, dodávka, montáž a následný servis, i pozáruční, mechanických ucpávek a šňůr
Výrobou a dodávkou mechanických ucpávek, šňůr a dalších průmyslových těsnění se zabývá společnost ARCO B.B.T., spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Dále provádí montáž, záruční i pozáruční servis.
Prodej zvěřiny, zvěřinové delikatesy, uzeniny - klobásy, salámy, špekáčky, slanina z divočáka
Firma VENISON CZ s.r.o. se specializuje na zpracování zvěřiny. Dodává nejen maso, ale i zvěřinové delikatesy a uzeniny - klobásy, salámy, slaninu z divočáka. Sídlí v Míškovicích - Zlínský kraj.
Dodavatel montovaných hal a konstrukcí Olomoucký kraj
Montované haly, ocelové konstrukce, plechové, kazetové a sendvičové opláštění hal, skladů, průmyslových objektů s kompletním servisem od společnosti Kleineidam s.r.o. z Olomouckého kraje.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace, servis kamerových systémů, ozvučení, EZS.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Ohýbáme plechy, nosníky, trubky a KARI sítě Brno, nerezové i ocelové trubky, profily a jakly
Ohýbáme plechy, nosníky, trubky a KARI sítě Brno, nerezové i ocelové trubky, profily a jakly, provádíme především zakázkovou výrobu hutních materiálů.
FeroStal a.s.
Prodej nových a ojetých luxusních vozů Praha, garance najetých kilometrů, bez skrytých závad
Prodej nových a ojetých luxusních vozů Praha, garance najetých kilometrů, bez skrytých závad, záruka historie vozidla, zajistíme financování a pozáruční servis.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
Vinný sklep a komfortní ubytování v soukromí ve vinařské obci v Jihomoravském kraji
Vinný sklep a ubytování U Bystřických v obci Bořetice v Jihomoravském kraji poskytuje komfortní ubytování. Ubytujte se v jednom z našich apartmánů a užijte si toulky po krásném vinařském kraji.