Aktuální microsite

Známková ochrana v tuzemsku i zahraničí – individuální strategie a doporučení pro každého klienta
Patentové a advokátní kanceláři Rott, Růžička & Guttmann a spol. zajistí na základě svých bohatých zkušeností známkovou ochranu pro klienty z tuzemska i ze zahraničí.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Nervosvalové vyšetření, EMG a EP laboratoř, Brno
Elektromyografická (EMG) vyšetření, vyšetření evokovaných potenciálů (MEP, SEP, VEP, BAEP) v Brně. Objednejte se telefonicky již nyní do naší laboratoře na ulici Rybkova 9.
Povrchová úprava kovů a kovových dílů, tryskání, lakování
Tryskárna a lakovna v Ostravě. Povrchové úpravy kovů Vám zajistí společnost SUPROMA PRODUCTION s.r.o. Možnost lakování dílů do délky 16 m. Protipožární nátěry ocelových nosných konstrukcí.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Kravaře, Oldřišov
Praktický lékař pro děti a dorost v okrese Opava. Ordinace v obcích Kravaře i Oldřišov. Individuální a vstřícný přístup, nejkvalitnější odborná péče pro Vaše děti.
MUDr. Gabriela Kerlinová
Komplexní dodávky automatizace budov
Inteligentní řízení budov, komfort a bezpečnost i energetická efektivita. Poradenství, projektování, realizaci zakázek i servis se zajištěnou úsporou energie Vám poskytne BUILDSYS, a.s. z Brna.
Potraviny a spotřebitelské služby
Potraviny – cukr, ořechy a přídatné látky, obili na krmení prodává a dodává společnost Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch. Zaměřujeme se také na pojišťovnictví a životní styl.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Komplexní dodávka systémů pro zabezpečení Vašeho majetku
Zabezpečovací systémy, vypracování kompletního ochranného systému, monitorování firem a hal. HB ALARM spol. s r. o. - Váš zavedený dodavatel systémů pro zabezpečení majetku.
HB ALARM spol. s r. o. zabezpečovací systémy
Nové motocykly značky Zontes v typech 310 T adventure, 310 R a 310 X
Jedinečné silniční motocykly Zontes se vyskytují na trhu ve třech typech, které jsou 310 T adventure, sportovní 310 R a kapotovaný 310 X. Motocykly zprostředkovává firma Rimoto, s.r.o. z Třebíče.
Obchodní a poradenská společnost v oblasti nedestruktivního testování
Profesionálové v oblasti nedestruktivního testování. Pomůžeme Vám zajistit bezpečný a efektivní provoz Vašich zařízení. Najdeme řešení přímo pro Vaši společnost.
Dovoz a odvoz písku, štěrků a dalších sypkých materiálů nejen na stavby
Dovoz a odvoz písků, štěrků a dalších nejen stavebních materiálů pomocí sklopných kontejnerů zajišťuje v okolí Znojma a Moravských Budějovic společnost BOŠ ze Znojma.
BOŠ spol. s r.o.
Moderní lékařské zařízení poskytující péči napříč obory pro pacienty z Trutnovska
Hledáte profesionální péči o Vaše zdraví? Jste obyvateli z okresu Trutnov, anebo zde jen užíváte dovolenou a nastaly u Vás nenadálé zdravotní komplikace? Navštivte naši Polikliniku Úpice, s. r. o.
Pracovní kuchyňské desky z kamene
Kuchyňské desky na míru, kamenné desky nejvyšší kvality a v moderním stylovém designu, desky z kamene do Vaší kuchyně dle požadavků od kamenické firmy Garmont z Prahy.
Servis nákladních aut Trutnov u firmy Beran
Servis nákladních aut Trutnov u firmy Beran se vám vyplatí. Firma Beran z Trutnova provádí kvalitní a rychlý servis nákladních aut.
Nová garážová vrata FIBER od firmy OLYMPS DOOR - prodej Kladno
Dodáváme a montujeme garážová vrata pouze od kvalitních výrobců. Garážová vrata FIBER od firmy OLYMPS DOOR můžete zakoupit u společnosti Hanoka – Ing. Hanzla v Kladně.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Skladové prostory pro stroje, strojní zařízení a skladování materiálu - pronájem
Společnost MONTEMA spol. s r.o. Otrokovice má k dispozici volné skladové prostory pro stroje, strojní zařízení či pro skladování materiálu. Pronájem skladového prostoru dohodou.
Prodej zdravotnické techniky, opravy a servis
Specialisté na prodej zdravotnických přístrojů, instrumentační techniky a zdravotnického materiálu. Komplexní servis i elektrické revize přístrojů nabízí LaparoTech Instruments, s.r.o.
Trubky pro ochranu elektrických a optických kabelů
PE-HD ochranné trubky, potrubí, kabelové chráničky i mikrotrubičky od společnosti MATEICIUS a.s. Široký sortiment, vysoká kvalita našich výrobků i minimalizace negativních vlivů na životní prostředí.
MATEICIUC a.s.
Síť prodejních míst s potřebami pro zvířecí miláčky
Prodejní síť obchodů se sortimentem pro zvířata, široká nabídka krmiv, pamlsků a hraček, také dalšího drobného příslušenství - PetCenter CZ s.r.o. obchody po celé ČR.
Údržba silnic Pardubického kraje, správa a oprava komunikací
Jste vlastníkem komunikace na území Pardubického kraje a sháníte profesionální servis v oblasti údržby a rozvoje? Máte jako řidič podněty ke zlepšení stavu našich silnic?
Správa a údržba silnic Pardubického kraje
Ryze český výrobce hraček z Vysočiny
Poctivá česká výroba, hračky na míru, dětské hračky na přání zákazníka, nábytek do dětských pokojíčků nebo mateřských školek, reklamní předměty od společnosti Acti Bois CZ.
Výhodný výkup kulatiny, výkup vytěženého dřeva od lesů nebo organizací
Kulatinu vykupujeme jak od organizací, městských a obecních lesů, tak od soukromých osob a to v jakémkoliv množství, kvalitě a sortimentu - Pila Jiří Hartman Jičín Hořice, Nová Paka
Velkoplošná a maloplošná venkovní reklama v Praze a okolí
Využijte účinný nástroj k propagaci Vaší společnosti. Kvalitní venkovní reklama působí nepřetržitě. Buďte vidět na těch správných místech! Zajistíme Vám optimální umístění Vašich reklamních sdělení.
Potraviny Nová Paka, prodej potravin a drogerie
Nakupujte v Potravinách Nová Paka. Široký výběr potravinářského i nepotravinářského zboží. Denně čerstvé pečivo přímo z naší pece. U nás nakoupíte vše, co potřebujete.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Tváření, zpracování plastů, plexiskla, polykarbonátu-řezání, ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou
Společnost POLY design Zlín se zabývá zakázkovou výrobou z plexiskla, polykarbonátu. Provádíme tváření, zpracování plastů-ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou.
Ubytování v klidné části Českých Budějovic
Neváhejte a využijte mimosezónní slevy na ubytování pro firmy. Penzion U lesa v Českých Budějovicích nabízí až 50% slevy. Ubytování v klidné části města, parkování zdarma, WIFI a individuální ceny.