Aktuální microsite

Elektroinstalační práce, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce NN, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů pro všechny druhy budov.
KV Elektro s.r.o.
Zimní pracovní obuv - e-shop s pracovními oděvy TEMPO
Nabízíme vám celou řadu užitečných pracovních pomůcek a především také pracovní oděvy všeho druhu včetně zimní pracovní obuvi - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Kompletní zahradnické služby od návrhu zahradního architekta po realizaci zahrad, parků
Firma GARD&N poskytuje kompletní zahradnické služby, působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín. Jde o služby zahradního architekta od návrhu po realizaci zahrad, parků i krajinných úprav.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Podlahové mycí a drhnoucí stroje - Ústí nad Labem
Čištění podlah za pomoci mycích a drhnoucích strojů značky Nilfisk. Autorizovaný prodej a servis zajišťuje společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem.
Obec Jedlá u Ledče nad Sázavou, krásná příroda
Malebná víska Jedlá v kraji Vysočina spadá do Mikroregionu Ledečsko, krásná a rozmanitá příroda, zajímavé lesy a zákoutí, historická kaple a památky v okolních obcích.
Obec Jedlá
Instalace a servis zabezpečovacích a kamerových systému
Poplachový zabezpečovací a tísňový systém (PZTS), kamerový systém (CCTV) a jiné bezpečnostní prvky instaluje a servisuje společnost Safe point s.r.o.
Protikorozní povrchové úpravy kovových výrobků Příbram, galvanické zinkování dle norem
Provádíme galvanické zinkování hromadné, závěsové, galvanické slitinové zinkování. Certifikováno podle norem DIN EN ISO 9001:2000, VD 6.1
Zakázková výroba elektroniky, regulátory kotlů Liberec, regulátory kotlů pro domácnosti dle zadání
Zakázková výroba elektroniky, regulátory kotlů Liberec, regulátory kotlů pro domácnosti přímo na míru včetně příslušenství, bytové programátory.
Trendy dioptrické sluneční brýle, které vám budou slušet
Pořiďte si trendy dioptrické sluneční brýle, které vám budou opravdu slušet. Navštivte Oční optiku Vintrová Eva v Prostějove, kde si opravdu vyberete.
Vybavení pro hasiče, oděvy, obuv, ochranné prostředky, hadice, výstroj a více najdete na eshopu
Veškeré vybavení pro hasiče dodává a prodává na eshopu společnost Jaroslav Žalčík – hasící technika a hasičská výzbroj se sídlem v Šumperku. Oděvy, obuv, výstroj, ochranné prostředky, hadice atd.
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění, půjčovna kajaků, raftů, kánoí a jiných plavidel.
Prodej outdoorového vybavení Praha, spacáky, stany, karimatky, batohy, boty a oblečení
Prodej outdoorového vybavení Praha, spacáky, stany, karimatky, batohy, boty a oblečení, Eshop zahájil sezónní výprodeje.
Výroba dřevěných obalů na zakázku - bedny na zemědělskou prvovýrobu
Výrobou dřevěných obalů se zabývá Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Na zakázku pro Vás vyrobí bedny na zemědělskou prvovýrobu.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Prodej českého povlečení Jičín, damaškové, bavlněné, saténové, krepové, flanelové, prodloužené
Prodej českého povlečení Jičín, damaškové, bavlněné, saténové, krepové, flanelové, prodloužené povlečení na zakázku, kvalitní české povlečení ze 100% bavlny.
Pořádání svatebních obřadů a hostin v prostorách zámeckého areálu Valeč
Hotel Zámek Valeč nedaleko Třebíče na Vysočině je velmi oblíbené a žádané místo pro pořádání svateb, kde Vám zorganizujeme a zajistíme vše od obřadu, hostiny až po ubytování svatebčanů.
Balicí stroje pro balení zboží, výrobků a  potravin  - balící stroje vertikální i horizontální
Profesionálně zabalit potraviny nebo své zboží můžete s balící technikou brněnské firmy UNIPROX, spol. s.r.o., která se zaměřuje na prodej balících strojů.
Pneumatiky na harvestory a další lesnickou techniku
Speciální nové či ojeté pneumatiky pro harvestory a další lesnickou techniku a stroje zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josefa Kamaryta v Telči.
Podlahářské práce - průmyslové lité podlahy, polyuretanové, antistatické stěrky
Profesionální podlahářské práce zajišťuje firma Kamil Bílý z Hranic. Provádíme mechanicky a chemicky odolné lité průmyslové podlahy - polyuretanové, methylmetakrylátové a antistatické stěrky.
Nabídka práce, volná pracovní místa - automechanik, autoelektrikář, autokarosář, skladník
Společnost Auto Toman s.r.o. v Havířově nabízí zajímavou pracovní příležitost. Má k dispozici volná pracovní místa skladníka, automechanika, autoelektrikáře a autokarosáře.
Výrobce filtračních zařízení, epurační linky, lapače kamene, fluidní sušárny
Průmyslová, čistící a filtrační technika pro potravinářský průmysl. Vývoj a výroba potravinářských strojů a zařízení, realizace a montáž, zaškolení realizuje VUC Praha s.r.o.
Velkoobchodní prodej potahových látek a galantérních doplňků
Potahové a závěsové látky, galanterie, čalounictví, velkoobchodní prodej, dekorační a matracové tkaniny, galantérní doplňky má na Ostravsku v prodeji BS-textil s.r.o.
BS-textil s.r.o.
Luxusní malby-lazurované, plastické, dekorativní
Buďte originální, nechejte si výmalbu bytu provést od firmy Lutonský - Vizovice, která nabízí luxusní, dekorativní malby, stěrky, plastické malby. Převážně působí v regionu Vsetín a Zlín.
Skleněné sálavé panely Campaver vám ušetří energii
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku-Místku nabízí skleněné sálavé panely Campaver, které vám ušetří energii a náklady.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Plastové skříně pro plyn, kombinované sestavy rozvaděčů pro připojení rodinných domů
Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů, plastových skříní pro plyn i kombinovaných sestav pro připojení rodinných domů.
Nářadí pro péči o živé ploty a dřeviny Mladá Boleslav, elektrické a motorové zahradní nůžky
Nářadí pro péči o živé ploty a dřeviny Mladá Boleslav, elektrické a motorové zahradní nůžky, prodej zahradního nářadí, rozmanitý sortiment v sekci dům, zahrada a les.