Aktuální microsite

Realizace kompletních střech včetně krovů - střechy na klíč
Střechy na klíč - veškeré práce související s realizací nových střech nebo rekonstrukcí střech, jako jsou tesařské, klempířské a pokrývačské práce, poskytuje v oblasti Jihlavy a Telče firma KROVYS.
Krovys, s.r.o.
Skleněné pracovní desky Liberec, výroba  a montáž včetně zaměření, designové řady skel
Skleněné pracovní desky Liberec, zaměření,výroba a montáž skleněných pracovních desek z tvrzeného skla přímo u Vás v kuchyni.
Kvalitní HUP skříně pro plyn a elektro Náchod
Výroba a prodej domečků a skříní na plyn a elektro HUP, betonové stavebnice - Domečky na plyn elektro a HUP Vilém Mach Náchod
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Plnění i výměna lahví CO2 či hasících přístrojů, u kterých lze provést i potřebné opravy
O plnění i výměnu lahví CO2 a hasících přístrojů se postará společnost Středisko požární ochrany František Fousek, která sídlí ve Znojmě-Přímětice. Zajistí i servis, opravy, prodej a montáž.
Středisko požární ochrany František Fousek
Balzamování zesnulých - specializace pro thanatopraktické ošetřování těl zemřelých
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. se jako jedinný provozují specializované centrum pro thanatopraxi, tedy pietní ošetřování zemřelých těl a balzamaci.
Prodej ojetých prověřených vozů ŠKODA Plus se zárukou - s kompletní nabídkou pojištění
Brněnská firma AUTONOVA BRNO s.r.o. poskytuje služby v oblasti prodeje ojetých, ale prověřených vozů ŠKODA Plus, ke kterým lze pořídit i kompletní pojištění.
Pediatr, praktická lékařka pro děti a dorost Brno, lékař na mobilu i mimo pracovní dobu, testy CRP
Pediatr, praktická lékařka pro děti a dorost Brno, preventivní a léčebná péče, testy CRP, poradna pro novorozence a kojence, nastřelování náušnic, lékař na mobilu i mimo pracovní dobu.
Dětský lékař - in, s.r.o., MUDr. Iva Jeleníková
Prodej řeziva Semily, dřevěné výrobky pro střechy, prkna, palubky, dřevěné latě, OSB desky, bednění
Prodej řeziva Semily, dřevěné výrobky pro střechy, prkna, palubky, dřevěné latě, OSB desky, bednění, podlahové palubky, vše pro Vaší střechu.
Výroba blatníků, nárazníků a krytů Pardubice, výroba pomocí rotačního tváření plastu, rotomolding
Výroba blatníků, nárazníků a krytů Pardubice, výroba pomocí rotačního tváření plastu, rotomolding, výroba plastových dílů na zakázku.
Opravy a renovace vozidel a přechodových měchů Litomyšl
Vyrábíme krycí měchy trakčního motoru a měchy příslušenství vzduchotechniky na míru, podle vašich potřeb. Kvalita našich měchů je doložena certifikátem ISO 9001.
Výroba, montáž, prodej průmyslové, silniční, kolejové váhy - výroba na klíč
ýrobu, montáž i prodej průmyslových, silničních a kolejových váh Vám zajistí společnost TENZONA s.r.o., která je specialistou v oboru průmyslových vah "na klíč".
TENZONA s.r.o.
Prodej barev, laků, malířských potřeb - velkoobchod, maloobchod
Prodejna barev, laků Šumperk - Unno universal s.r.o. má ucelený sortiment malířských potřeb. Prodáváme běžné i speciální barvy, nátěrové hmoty i nářadí. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Unno universal s.r.o
Prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče a poskytnutí služeb požární ochrany
Na prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče se specializují ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Dále poskytují veškeré služby požární ochrany.
Paletový nábytek – výroba sedacích souprav a postelí z dřevěných palet na míru
Vkusný a zároveň moderní paletový nábytek, jako jsou sedací soupravy nebo jednolůžkové či manželské postele v různých barevných provedeních vyrábí na zakázku firma Pila Benda s.r.o.
Požární ochrana Jablonec nad Nisou, prevence ochrany majetku a zdraví osob, minimalizace škod
Požární ochrana Jablonec nad Nisou, prevence ochrany majetku a zdraví osob, předcházení nebezpečí vzniku požáru, minimalizace škod při vzniku požáru, dokumentace.
Výkup papíru, železa, hliníku a mědi Chrudim, sběr druhotných surovin a odpadu za výkupní ceny
Výkup papíru, železa, hliníku a mědi Chrudim, sběr druhotných surovin a odpadu za aktuální výkupní ceny přímo na pobočce v Chrudimi.
Eshop komponenty zapalovací, zdrojové soupravy-pro motocykly, skútry, čluny
Firma VAPE Kroměříž má eshop, kde snadno nakoupíte komponenty zapalovací, zdrojové soupravy pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny. Jsme výrobci elektropříslušenství.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Zprostředkování a  montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem
O zajištění i montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem se vám postará firma K-TOP s.r.o.. Své profesionální služby realizuje v oblasti Třebíče, Jihlavy i Valašského Meziříčí.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní dodávky výrobních linek pro potravinářský průmysl a mlékárenské provozy
Zajišťujeme projektování a dodávky technologických zařízení pro mlékárny a dále výrobní a procesní technologie potravinářských provozů, průmyslové automatizace - Global Servis,spol.sro Chotěboř
Realizace plotových systémů a plotů - pro rodinné domy, firmy, soukromé osoby
Výstavbu oplocení pro rodinné domy, firmy i soukromé osoby z Pelhřimova zajišťuje firma ADH-PLOTY, s.r.o..Postaráme o kompletní realizaci plotových systémů, plotů na klíč a dle požadavků zákazníka.
Jumping, aerobik, bodystyling - skupinové cvičení, které vás motivuje a dodá energii
Pokud při cvičení potřebujete motivovat a dodat energii, pak navštivte FIT-KO v Olomouci, kde se protáhnete při jumpingu, aerobiku nebo bodystilingu - skupinová cvičení vám pomohou být na léto fit!
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Komplexní servis o osobní a užitkové vozy
Autoservis, pneuservis, oprava osobních a užitkových vozidel, výměna a doplnění kapalin a filtrů, dodej a montáž náhradních dílů to vše v Olomouci u Luďka Očenáška.
Sluneční ohřev vody fotovoltaikou - vlastní energie pro vlastní potřebu
Ohřev vody s.r.o. ze Zlína využívá patentované technologie ohřevu vody fotovoltaickými panely. Firma Vám zajistí komplexní řešení slunečního ohřevu vody, zpracuje Vám návrh a zrealizuje celý projekt.
Výměna starých plastových oken za nová - zabraňte úniku tepla
Vyměňte svá stará plastová okna za nová a zabraňte tak úniku tepla. Firma Pavel Knězek, s.r.o. vám vše zajistí.
Pavel Knězek, s.r.o.
Přesné pytlovací dávkovací váhy - plnění přesné dávky do pytlů
Pořiďte si i vy přesné dávkovací váhy od spolehlivé společnosti KADLEC, spol. s r.o., která dodává kvalitní váhy po celé ČR a to včetně Brna a Olomouce.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava