Aktuální microsite

Podlahové krytiny – prodej, dodávka a pokládka
Podlahy pro rodinné domy, byty, komerční prostory, školy či ubytovací zařízení prodává společnost EFEKT - CARPET, s.r.o. Položíme Vám koberce, vinyl, linoleum či plovoucí podlahu.
EFEKT - CARPET, s.r.o.
Kvalitní, estetická eurookna, dřevěná okna - výroba
Firma Okna ROBENEK, s.r.o. s mnohaletou tradicí Vám v Praze a středočeském kraji nabízí výrobu kvalitních, dokonale zpracovaných a esteticky zajímavých eurooken, dřevěných oken a vchodových dveří.
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek, pokládka střešních krytin, nátěry a hydroizolace plochých i šikmých střech, nová střecha na klíč.
Instalatérské práce Vsetín, rozvody vody, instalace ústředního topení, montáže plynových kotlů
Instalatérské práce Vsetín, rozvody vody, instalace ústředního topení, montáže plynových kotlů, plynařské práce, vodo, topo, plyn.
Realizace dekoračních, dekorativních omítek a moderních betonových stěrek
O rekonstrukci interiéru se postará RG Interiéry Radek Schmid. Realizujeme dekorační, dekorativní omítky a moderní betonové stěrky. Práce spojené přestavbou provádíme v Ivančicích i Mor. Krumlově.
Prodej ocelových plechů Hradec Králové, hladké i děrované plechy, lodní, protiskluzové, konstrukční
Prodej ocelových plechů Hradec Králové, hladké i děrované plechy, lodní, protiskluzové, konstrukční, zajišťujeme dopravu po celé ČR.
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí, příslušenství
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí včetně standadního příslušenství, vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Topenářské práce, montáž podlahového topení, radiátorů, plynospotřebičů, revize plynoinstalací
Rozvody vody a odpadů včetně dodávky zařizovacích předmětů Vám poskytne společnost MÄFIPO - Ivo Filip z Litovle. Zajistíme Vám montáž pokojových termostatů i záruční a pozáruční servis.
Technická kontrola motorového vozidla (STK) - prohlídky aut, měření emisí
Firma STK - Marcel Harasim provádí v okolí Opavy technické prohlídky motorových vozidel a měření emisí.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Pánské obleky na míru - originální saka, vesty i uniformy
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. vyrábí pánskou konfekci v Bruntálu a okolí a šije zejména firemní uniformy, saka, vesty, pánské obleky, firemní uniformy a kalhoty všech konfekčních velikostí.
Kvalitní a moderní kuchyňské linky Vás zaujmou designem i praktičností
Firma Nábytek Pohodlí Radka Sobotková je rodinná firma, která poskytuje kvalitní nábytek k němuž patří i moderní a praktické kuchyňské linky, které najdou využití v každé domácnosti.
Zateplení fasád a sanace omítek rodinných a bytových domů
Zateplování fasád, sanace omítek rodinných a bytových domů a kompletní stavební práce poskytuje společnost Stavitelství Kudláč v Třebíči a po celé Vysočině.
Internet do bytů, rodinných domů a jiných domácností, pro firmy a kanceláře - kompletní instalace
Společnost OpavaNet a.s. Vám zajistí kvalitní připojení internetu do domácnosti nebo firem. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivý internet v Opavě a Ostravě, vsaďte na prověřenou firmu OpavaNet a.s..
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Vytápění -  dodávka a montáž otopných systémů, kotlů pro rodinné a bytové domy
Služby v oblasti vytápění poskytuje firma HUK – instalace s.r.o. z Brna, která dodává a montuje nejen otopné systémy a kotle pro rodinné a bytové domy.
HUK instalace s.r.o.
Jarní prázdniny v Jeseníkách - lázeňský pobyt pro rodiny s dětmi na horách
Pokud jste rodina s dětmi a plánujete jarní prázdniny, navštivte Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách, které mají kouzelnou atmosféru a jsou nejvýše položené lázně v ČR.
Developerská a investiční společnost – PASSERINVEST GROUP, a.s.
Hledáte zkušeného partnera pro výstavbu administrativních a komerčních budov? Jste projektant, který se chce spojit s jedním z lídrů na trhu developerů?
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Pokládka podlah, nivelace Praha
Podlahové krytiny, pokládání podlahovin, realizace nivelační stěrky, kvalitní služby a poradenství v oblasti podlah– Interiéry Mapefi – Martin Petr.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Nízkoenergetické montované domy ze dřeva s realizací po celé ČR
Stojíte před rozhodnutím volby vlastního bydlení? Chcete moderní, vysoce kvalitní, ale také časově a cenově dostupný dům? Chcete bydlet co nejdříve? HK – Dřestav s.r.o. je to pravé přímo pro Vás.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace odpadu, přeprava těžkých břemen, jeřábnické práce.
CANNONEER group s.r.o.
Eshop restaurační nábytek snadno skladovatelný Praha, nábytek pro kavárny, restaurace, bazény
Eshop restaurační nábytek snadno skladovatelný Praha, nábytek pro kavárny, restaurace, bazény, obchodní centra, univerzity, parky nebo rekreační oblasti.
Náhradní díly k elektrospotřebičům Hradec Králové, internetový prodej dílů k vysavačům, myčkám
Nakupujte náhradní díly na domácí spotřebiče, Eshop prodej náhradních dílů k elektrospotřebičům českých i zahraničních značek v Hradci Králové.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Měření zraku zdarma Liberec vyšetření zraku Liberec oční optika Liberec.
Provádíme měření zraku kvalifikovanými optometristy s registrací ministerstva zdravotnictví - J&M Optik Liberec s.r.o.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Projektanti a architekti v oblasti pozemního stavitelství
Projekty pro realizaci pozemních staveb, jako je občanská a průmyslová výstavba nebo rodinné domy pro Vás připraví projektanti a architekti společnosti T PROJEKT AED s.r.o .
T PROJEKT AED s.r.o. Architekt, projektant Břeclav