Aktuální microsite

Prodej laboratorní techniky a přístrojů pro soukromé a státní laboratoře
Široký sortiment laboratorní techniky a přístrojů vhodných pro soukromé i státní laboratoře zakoupíte u firmy ILABO. Prodáváme laboratorní mlýny, váhy, ultrazvuky, přístroje pro destilace a další.
Nábytek do dětského pokoje – funkční, moderní a kvalitní nábytek za skvělé ceny
Vysoce funkční a moderní nábytek do dětských pokojů naleznete u Nábytek Brno Rostislava Životského. Vybírat můžete z pohodlí domova na našem e-shopu či osobně ve vzorkové prodejně v Brně.
Kamerové a zabezpečovací systémy - chránit musíme to nejcennější
Chránit musíme to nejcennější, proto naše firma 4M zabezpečovací systémy Vám nabízí kamerové a zabezpečovací systémy v Opavě a okolí.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Akce na multifokální brýlové čočky - 25% sleva na samozabarvovací skla
Využijte akce na multifokální brýlové čočky na všech pobočkách Oční optik Kamil Adamec - ve Zlíně, Fryštáku, Bystřici pod Hostýnem. Aktuálně je platná 25% sleva na samozabarvovací skla.
Výrobky z přírodního i umělého kamene do interiéru
Výrobky z přírodního i umělého kamene do interiéru vám nabízí naše firma BETON. A KAMEN. AUG-FRED, která působí v okolí Opavy i Ostravy.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Cannabisshop Beneš, prodej vodních dýmek, kuřácké potřeby Praha, drtičky, váhy, vaporizéry
Cannabisshop Beneš, prodej vodních dýmek, kuřácké potřeby Praha, drtičky, váhy, vaporizéry, kuřácké papírky, popelníky, akce čistý bong do druhého dne!
Zateplení, revitalizace domů a budov Vysočany, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů
Provádíme zateplení, opravy mezipanelových spár, provádíme kompletní revitalizace domů i veřejných budov, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů.
eSVe Stav s.r.o.
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklad
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklady alkoholických a nealkoholických nápojů.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Odborný prodej a profesionální servis zahradní a komunální techniky
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika je firma, která Vám zajistí prodej kvalitní a bezpečné techniky na zahradu. Na naší prodejně v Opavě Vám poskytneme profesionální poradenství a servis.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací Kroměříž, silnoproud
Realizace a dodávky elektroinstalací silnoproudu v komerční a bytové výstavbě, elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací.
Pneuservis výměna přezutí pneu Jičín Nová Paka Hořice Sobotka, vyvážení kol Jičín
Přezouvání a vyvažování osobních, nákladních i traktorových pneumatik, provádíme výměnu zimních na letní a letních na zimní pneumatiky.
Technika pro ochranu a výživu rostlin - kvalitní zemědělské stroje, servis a náhradní díly
S nabídkou výkonných rosičů do chmelnic, sadů a vinohradů, dále mulčovačů, drtičů větví, bateriových zádových postřikovačů, je tady firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Kompletní služby v oblasti lakování a opravy laků motorek, motocyklů
Lakování a opravy laků motorek a motocyklů provádí naše společnost JANTAR-lakovna spol. s r.o. z Brna-Města, působící v Blansku a Vyškově. Mimo jiné lakujeme díly pro auto a moto veterány.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Prodej cibulovin - petrklíče, narcisy, hyacinty a jarní cibulové květiny pro Vás na jednom místě
Přijďte si do našeho zahradního centra GARDEN CENTRUM - RAIDA vybrat petrklíče, narcisy, hyacinty a další jarní cibuloviny na Vaší zahrádku.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Ortopedická obuv, biomechanická zdravotní obuv z lékárny
Přijďte si vybrat zdravotní obuv do lékárny U kašny v Uherském Brodě. Na prodej je u nás jak ortopedická obuv Santé, tak biomechanická obuv Hanák.
Autoservis KVK - kompletní servis vozidel, pneuservis, renovace světel, dezinfekce klimatizace za příznivé ceny
Kompletní servis vozidel všech značek i stáří zajistí Autoservis KVK Zlín-Želechovice. Řešíme opravy osobních a dodávkových aut. Pravidelné prohlídky, pneuservis, renovace světel i servis klimatizace.
Údržba kopaných studní - oprava vnějšího pláště studny, výměna čerpadla
U kopaných studní je doporučeno dělat pravidelnou kontrolu a údržbu. V lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj se obracejte na firmu Páleníček. Zajistí opravu vnějšího pláště studny i výměnu čerpadla.
Veterinární péče v chovech zvířat - poradenství pro chovatele ovcí, koz, skotu
Veterina Klabalská Zlín zajišťuje veterinární péči v chovech zvířat. Veterinární činnosti a poradenství poskytujeme pro chovatele ovcí, koz, skotu. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Morava.
Ortodoncie, rovnátka Rýmařov, fixní a snímatelná rovnátka, léčba zubního kazu, bělení zubů
Pacientům nabízíme preventivní a komplexní léčbu, ortodoncii, základní zubní ošetření, ošetření zubních kanálků, keramické můstky, zubní výplně a bělení zubů.
Ordinace praktického lékaře Bruntál, návštěvy v domácím prostředí, prevence, elektronický recept
Ordinace praktického lékaře Bruntál, návštěvy v domácím prostředí, prevence, očkování, posudky, odběry biologického materiálu, elektronický recept.
MUDr. Vladimír Badal praktický lékař pro dospělé
Sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže - dodatečná hydroizolace vlhkého zdiva
Společnost ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže. Jde o řešení dodatečné hydroizolace zdiva. Působíme v regionu Zlínský, Olomoucký kraj.
Kamenictví s dlouholetými zkušenostmi - pomníky a náhrobky, výroba na zakázku
Jsme společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína a provozujeme kamenictví s dlouholetými zkušenostmi v oboru. V okolí Přerova, Olomouce vyrábíme kamenné prvky včetně pomníků a náhrobků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Přistavení kontejnerů na kovový odpad Lanškroun, přivezeme kontejner doporučené velikosti
Přistavení kontejnerů na kovový odpad Lanškroun, přivezeme kontejner doporučené velikosti, firmám nabízíme kontejnerovou dopravu nejen v okolí Lanškrouna.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun