Aktuální microsite

Dětský lékař, gastroenterologická poradna Brno, prevence, očkování, výživa dítěte, CRP testy
Dětský lékař, gastroenterologická poradna Brno, prevence, očkování, výživa dítěte, CRP testy, spolupráce s dětskou klinikou FN Brno.
Výroba a projektování elektrických rozvaděčů Kroměříž, výroba modulárních, technologických ozvaděčů
Společnost Global Business se zabývá návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A.
Poučení a zábava v ekotechnickém centru pro rodiče s malými dětmi
Zábavu, tvůrčí činnost i ponaučení z oblasti přírodních věd a ekologie naleznou v ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči rodiče a jejich ratolesti.
Chutné marinované pařené sýry, i Sedlčanský hermelín, v zajímavých skleníčkách mohou potěšit i jako dárek
Marinované pařené sýry ve stylových skleničkách, které mohou sloužit jako originální dárek, zakoupíte u firmy MILKEFEKT s.r.o. v Třinci, kde najdete podnikovou prodejnu. Velmi oblíben je náš hermelín.
Obnova památek, restaurátorství Brno, rekonstrukce historických interiérů, restaurátorské práce
Obnova památek, restaurátorství Brno, rekonstrukce historických interiérů, restaurátorské práce, stavebněhistorické průzkumy, zachování kulturních památek.
Ubytování v chatě Trojanovice je vhodné pro milovníky turistiky, cyklisty i lyžaře
Okolí chaty Trojanovice láká k výletům, k lyžování na Pustevnách i k adrenalinu. Ale chata se saunou a bazénem je vhodná i pro wellnes a relaxační pobyty. Provozuje firma Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Podlahářské a obkladačské práce –pokládka podlah, obklady kuchyní, koupelen
Podlahářské a obkladačské práce provádí v okolí Znojma a Třebíče firma Interiéry Danko. Podkládáme různé typy podlahových krytin a provádíme obklady kuchyní a koupelen.
Kroužek sportovních her pro děti od 7 do 15 let pod vedením zkušené trenérky
Chcete-li zvýšit psychickou i fyzickou odolnost Vašeho dítěte, přihlaste je do kroužku sportovních her v CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě ve Výškovicích, který je určen pro děti ve věku 7-15 let.
CDU SPORT Ostrava
Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků Praha, podporujeme podnikání, AVDZP
Přispíváme ke zlepšování podmínek pro výzkum, vývoj a výrobu zdravotnických prostředků a jejich uvedení na český i zahraniční trh.
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Kofola Originál v sudech k čepování za skvělé ceny ve velkoskladu Opava
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických a nealkoholických nápojů v Opavě. V sortimentu naleznete také kofolu v sudech určenou k čepování.
L & M nápoje s.r.o.
Zahradní nářadí, pracovní nářadí do zahrady, prodej, e-shop, internetový obchod
Široký sortiment zahradního nářadí, holandskou motyku, přihrnovačku, cibulovku, rozrušovačku a další pracovní nářadí, e-shop nabízí Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Palivové a krbové dřevo na prodej - velkoobchod, který udělá vše pro teplo vašeho domova
Velkoobchod na Jižní Moravě ve městě Hrušovany nad Jevišovkou u Znojma udělá vše pro teplo vašeho domova - zajistíme prodej kvalitního palivového a krbového dřeva včetně rozvozu!
Vodoinstalatérské, plynařské, topenářské práce - projekce, realizace
Kontaktujte MaRel corp s.r.o., která provádí vodoinstalatérské, topenářské i plynařské práce včetně projekce a realizace v okolí Českého Těšína, Frýdku Místku i Ostravy.
Benzínové, elektrické, univerzální a akumulátorové křovinořezy – servis a prodej
Prodejem a servisem benzínových, elektrických,univerzálních či akumulátorových křovinořezů se zabývá společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA z Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Prodej pneumatik pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku
Pneumatiky na vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku, jako jsou vzduchové pneumatiky, superelastická kola či plnopryžové obruče zakoupíte u společnost Ing. Josef Kamaryt – soukromý zemědělec.
Projekty pro provozy povrchových úprav – lakování, tryskání
Specialistou na projekční a inženýrskou činnost pro provozy povrchových úprav je společnost Metakon s.r.o. Vyřešíme pro Vás problémy s optimalizací procesů a úsporou nákladů v provozu.
Šikmá schodišťová plošina typu IPM 300 s přímou dráhou
Šikmá schodišťová plošina - snadné řešení pro architektonické bariéry jako jsou schodiště, balkóny apod. od firmy MANUS s.r.o. z Prostějova.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž dřevěných a plastových oken a dveří
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž a záruční i pozáruční servis dřevěných a plastových oken, dveří, eurookna od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Tesařské práce, rekonstrukce střech, střechy na klíč podle vašich představ
Tesařské práce, rekonstrukce střech i střechy na klíč podle vašich představ realizuje společnost Střechy Višňovský se sídlem v Ostravě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Nová osmá generace VW GOLF GTD s motorem TDI
Pořiďte si nový VW GOLF GTD osmé generaci s motorem TDI - díky systému Twindosing je nový GOLF vozidlem s nejčistějším turbodieselem.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Venkovní screenové rolety proti slunci, stínící clony na okna a prosklené plochy
Pomocí venkovní screenové rolety efektivně zastíníte okna a prosklené plochy proti slunci. O dodávku stínících clon se postará firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. Záruka na screenové rolety je 5 let!
Jednorázové obličejové masky, respirátory FFP2, ústní roušky s filtry - prodej za nejlevnější ceny
Jednorázové respirátory FFP2, ústní roušky a jiné prostředky dodává firma DUMAG barvy s.r.o. z Opavy. Opatřete si dostatek obličejových masek proti koronaviru, které prodáváme za nejlevnější ceny.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava