Aktuální microsite

Levné ubytování v Obecnici, výlety do krásy Brd, turistika, restaurace, parkoviště, WIFI zdarma
Penzion LEONA najdete v obci Obecnice, která leží kousek od okresního města Příbram a je obklopena nádhernými brdskými hvozdy vhodnými pro turistiku.
Komplexní zubní péče pro děti, dorost i dospělé
Péče o zuby, prevence a léčba zubních onemocnění, parodontologie, protetika, estetická a záchovná stomatologie – to vše v zubní ordinaci v Českém Krumlově.
Rodinné domy, veřejné a komerční stavby – výstavba a rekonstrukce
Výstavba a rekonstrukce pozemních staveb, bytových i nebytových budov, příprava stanoviště, zednické a dokončovací práce realizuje stavební společnost WOLFED STAVBY s.r.o.
Ortodontická ordinace, rovnátka na míru
Dokonalé srovnání zubů z estetického či funkčního důvodu, fixní, snímací i neviditelná rovnátka Vám na míru zhotoví ortodontická ordinace Ortoflex, s.r.o., Brno.
Ohýbání plechů Hradec Králové - na ohraňovacích lisech nejpřesnější kvality
Zabýváme se zpracováním tenkých plechů, ohýbání tenkých plechů na ohraňovacích lisech - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Krásné město na úpatí Krušných hor, Horní Jiřetín
Historické město s řadou památek, rozmanitou přírodou a krásnými lesy v podhůří Krušných hor, to je město Horní Jiřetín v okrese Most.
Město Horní Jiřetín
Odborně zaměřená tématická setkávání a spolupráce s rodiči dětí v mateřské škole
Pravidelná setkávání s rodiči dětí z mateřské školky a diskuze nad problémy, které s nimi denně řeší. Společně hledáme odpovědi na následující otázky:
Zahradní centrum, okrasné dřeviny, hnojiva, Turnov
Zahradní centrum Diké, je místo kde naleznete okrasné dřeviny ale i různá hnojiva a mnoho dalších věcí pro správná udržování Vaší zahrady. Víte, že Diké byla řecká bohyně míru, klidu, pořádku a spravedlnosti? V současné době tyto vlastnosti najdete na jednom místě – v zahradním centru DIKÉ. Jedině v přírodě totiž můžete najít harmonii a klid v ...
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Výroba plastových obalů včetně dóz s víčky TVAR | Pardubice
Našim zákazníkům poskytujeme široký sortiment služeb, od vývoje a výroby nástrojů až po samotnou výrobu zboží včetně potisku a dopravy do sídla obchodního partnera.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Autoškola Popelka Hradec Králové, řidičské oprávnění - rychlokurzy
Autoškola Jaromíra Popelky v Hradci Králové umožňuje složení zkoušky jejíž výsledkem je řidičské oprávnění. Nemáte na autoškolu tolik času, kolik byste potřebovali? Nevadí, můžeme Vám nabídnout tzv. rychlokurzy. Rychlokurzy trvají od 14 do 20dnů, klasický kurz trvá cca 2 měsíce. Řidičské oprávnění u nás získáte pro skupiny Am, A1, A2, A, ...
Doprava písku Nymburk - doprava písku pomocí nákladního auta
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Nymburk
Klínové řemeny Hradec Králové -  rozsáhlá nabídka rozměrů, provedení a kvality
Nabízíme prodej uceleného sortimentu klínových řemenů od renomovaných dodavatelů - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Ortopedické pomůcky pro diabetiky, ortopedická obuv a vložky - výroba na míru
Ortopedickou obuv a vložky na míru vyrábí naše společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno. Zaměřujeme se na ortopedicko-protetické pomůcky, včetně pomůcek pro diabetiky.
Ergona Brno
Mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava Plzeň, spediční služby, efektivní logistické postupy
Mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava Plzeň, spediční služby, efektivní logistické postupy, skladovací plocha na více než 7000 m².
Plzeňský TEN EXPRES s.r.o.
Stavební údržba budov Litvínov, prodloužení uživatelnosti budov, snížení nákladů na opravy budov
Stavební údržba budov Litvínov, prodloužení uživatelnosti budov, snížení nákladů na opravy budov, zlepšení provozní bezpečnosti budov.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Pohřební služba Chrudim, vlastní pietní síň, převozy zesnulých ČR i zahraničí
Pohřební služba Chrudim, vlastní pietní síň, převozy zesnulých ČR i zahraničí, zajistíme dočasné uložení zesnulého do vlastního chladícího zařízení, tisk parte, květinová výzdoba.
Prodej zouvačky pneu pro osobní a užitková vozidla, vybavení pneuservisu, Brno
Vybavení pneuservisu za dostupnou cenu nabízí firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová z Brna. Zakoupíte profesionální zouvačky pro osobní a užitková vozidla a další vybavení.
Práškové plasty, komaxit, zdravotně nezávadné, oděruvzdorné
Pro náš drátěný program používáme práškové plasty - komaxit, které jsou zdravotně nezávadné, snadno se nanášejí a jsou oděruvzdorné.
FEROPLAST spol. s r.o.
Manažerské a reprezentativní vozy Porsche, Audi, Jaguar - pronájem za příznivé ceny
U firmy Luxuryrent s.r.o. z Brna naleznete luxusní automobily Jaguar, Audi, Porsche a jiné značky. Za velmi příznivé ceny pronajímáme manažerské a reprezentativní vozy pro různé příležitosti.
Autobusová přeprava - bezpečné busy na zájezd i školní výlet
Ostravská společnost JC Trans, s.r.o. poskytuje autobusovou přepravu po celé České republice i do zahraničí. Vy si jen vyberete vhodnou velikost autobusu a o vše ostatní se už postaráme my.
TRISON vedení účetnictví a daňové poradenství Praha, zastupování a komunikace s úřady, výpočet DPH
TRISON vedení účetnictví a daňové poradenství Praha, zastupování a komunikace s úřady, výpočet DPH, vedení mzdové agendy, zpracování mezd, zpracování daňových přiznání, personalistika.
Textilní výroba, šití originálních oděvů na zakázku Náchod, pletení a háčkování dle Vašich přání
Textilní výroba, šití originálních oděvů na zakázku Náchod, pletení a háčkování dle Vašich přání a zajímavých návrhů, zhotovím originální a jedinečné oděvy do práce či volný čas.
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje, univerzální lyžařské vosky, stoupací vosky na lyže, speciální závodní lyžařské vosky.
Alternátory, zapalování pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny-eshop
Elektropříslušenství pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny i rogala zakoupíte v eshopu firmy VAPE Kroměříž. Na prodej alternátory, zapalování, řídící jednotky a další.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Odborný servis techniky a zařízení pro dávkování různých potravin Kutná Hora, přestavby strojů
Odborný servis techniky a zařízení pro dávkování různých potravin Kutná Hora, přestavby strojů, repase balících strojů, opravy speciálních strojů.