Aktuální microsite

Poskytovatel rozvaděčů, skříní a doplňkového příslušenství
Výroba plastových rozvaděčů, skříní a přípojek, komponenty na míru i prázdné skříňky, zboží pro prodejce elektroinstalace, distributory elektřiny, dodavatele osvětlení, fotovoltaické elektrárny.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Jihočeský Penzion U Lesa v Českých Budějovicích
Ubytování v jižních Čechách, penzion s širokou nabídkou pokojů, doplňkové služby, wellness a masáže, aktivity v okolí Českých Budějovic, nekuřácký penzion, parkování u penzionu.
Plynoměrové plastové HUP skříně pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku
Společnost ESTA se zabývá výrobou plynoměrových HUP skříní, které se používají pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku a měření spotřeby plynu pro jednotlivé odběratele.
Chutné tyčinky všech příchutí - grahamové, sezamové, trvanlivé
Grahamové, sezamové či trvanlivé tyčinky vyrábí a po celé České republice dodává PEKÁRNA KRÁL s.r.o.. Tyčinky jsou chutné a nabízíme velké množství příchutí.
Čerpadla a elektromotory - nízké ceny, servis
Elektromotory a čerpadla pořídíte včetně servisu za nízké ceny u firmy KRES spol. s r. o. v okrese Bruntál a Krnov.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace nabízí žádané učební obory, denní studium
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace nabízí žádané učební obory, denní studium zakončené výučním listem.
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace
Kovošrot, ekologická likvidace autovraků, vozidel Vsetín
Přejímku, zpracování i ekologickou likvidaci autovraků zajistí společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně. Vydání dokladu o převzetí vozu k likvidaci.
Prodej venkovních i vnitřních keramických květináčů či obalů na květináče i od českých výrobců
Velký výběr venkovních, vnitřních keramických i plastových květináčů, obalů či podmisek, které dozdobí každou terasu, balkón či parapet najdete v Zahradním centru Malinkovič-Důbrava v Břeclavi.
Autorizované opravy jednotek DeNOx pro snížení emise výfukových plynů pro celou ČR
Společnost TQM holding s.r.o. Opava jako jediná v ČR provádí autorizované opravy jednotek DeNOx. Jednotky, které vyrábí společnost Bosch snižují emise výfukových plynů u nákladních vozidel a autobusů.
Průmyslové filtrace, čištění spalin a odpadních plynů - engineering, kompletní studie
Kompletní studie, poradenství a engineering v oblasti průmyslové filtrace, čištění spalin a odpadních plynů zajišťuje společnost G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Kuchyně na míru z kvalitního materiálu - vlastní výroba
Naše firma VIPAMA z Opavy vyrábí kuchyně na míru, které nabízejí široký výběr kvalitních materiálů a barevných kombinací.
VIPAMA s.r.o.
Gastrosklad, prodáváme gastro vybavení do kuchyně - pekáče, hrnce, mísy, pánve, sklenice
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a gastrosklad, kde sežente gastro vybavení do kuchyně, jako je užitkové sklo, mísy, pekáče, pánve, hrnce a další kuchyňské vybavení.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Bezpečnostní trezory a sejfy - kvalitní ochrana cenností a peněz
Chcete-li mít v bezpečí své cennosti, šperky a peníze, tak je na čase si pořídit kvalitní trezor nebo sejf od firmy Fab-service Milan Kocián, který vám také zajistí jejich dopravu a zabudovaní do zdi.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Roznos letáků dle cílových skupin, vytipování zákazníků, geomarketing - ušetřete až 50 % nákladů
Roznos letáků dle cílových skupin zajišťuje Česká distribuční a.s. po celé ČR, která realizuje geomarketing, tedy vytipování zákazníků. Díky zacílení ušetříte až 50 % nákladů.
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč, montování nových výtahů a demontování strarých výtahů od firmy TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Plnění autoklimatizací profesionální automatickou plničkou Valeo
Pokud hledáte pneuservis, který se vám postará o klimatizaci ve vašem vozidle, navštivte firmu JOPL s.r.o. v Lipníku u Přerova - pro plnění klimatizací zde využívají automatickou plničku Valeo.
Strojní obrábění - výroba  jednoúčelové stroje, pásové dopravníky
Jednoúčelové stroje a pásové dopravníky vám vyrobí firma Přidal s.r.o. - strojní obrábění je jejich hlavní specializací a jsou schopni vyrobit jakékoliv zařízení dle Vašeho přání.
Přidal s.r.o.
Náhradní díly pro lokomotivy a kolejová vozidla, výroba nových dílů, renovace a servis
Vše pro lokomotivy a kolejová vozidla zajistí společnost SELP servis, s.r.o., opravy a údržbu lokomotiv, výrobu nových dílů, náhradních dílů, renovaci i servis.
Velkoobchodní prodej a dodávka manžet do všech odvětví průmyslu – kožené, gumové či textil-pryžové
Těsnící a termoizolační materiály do všech oblastí průmyslu, např. kožené, gumové či textil-pryžové manžety, dodává firma ARCO B.B.T. spol. s.r.o. v Třinci. Zaměřují se na velkoobchodní prodej.
Práce pavoučím minijeřábem, půjčovna minijeřábů, Třebíč, Vysočina
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči na Vysočině Vám zajistí práci s pavoučím minijeřábem a pronajme Vám ho i s profesionální a zkušenou obsluhou. Minijeřáb projde běžnými dveřmi a dostanete ho kamkoliv.
Snímače pro přesné měření v průmyslových odvětvích
Dokonalé měření různých veličin rozměrů i rychlostí, snímání polohy díky kvalitním a přesným senzorům od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Zprostředkování a nábor zaměstnanců pro dělnické profese
Personal fabric - agentura práce, a.s. je personální agenturou, která zprostředkovává práci v dělnických profesích po celé České Republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Rekonstrukce a celková generální přestavba automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody
Rekonstrukci čerpací stanice, generální přestavbu automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody a likvidaci původní ATS provádí společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Uzenářství, řeznictví, pojízdná prodejna, rozvoz čerstvého masa
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství se postará o dodávku čerstvého masa. Díky pojízdné prodejně a rozvozu masa si zakoupíte kvalitní maso a uzeniny v okrese Třebíč i Brno.
Maturitní skleničky, vázy různých tvarů s libovolným potiskem
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám dodá krásné maturitní skleničky a také skleněné vázy pro učitele s logem Vaší školy, jménem nebo libovolným potiskem.
Reklamní potisk, s.r.o.