Aktuální microsite

Vedení účetnictví, daně, mzdy Krnov, zpracování mzdové agendy, daňové poradenství, přiznání
Vedení účetnictví, daně, mzdy Krnov, zpracování mzdové agendy, daňové poradenství, zpracování daňového přiznání právnických i fyzických osob.
Osvěta a prevence - závislosti na návykových látkách pro žáky druhého stupně ZŠ a SŠ
Program osvěta a prevence závislosti na návykových látkách a hracích automatech určená pro žáky druhého stupně ZŠ a studenty SŠ je tématem jedné z výstav v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Galvanické pokovování Ni a výroba konstrukcí nástrojů a jednoúčelových strojů
Antikorozní povrchová úprava, povrchová úprava pomocí niklování, vývoj a návrh nástrojů, součástek a strojů dle Vašich požadavků, dlouholeté konstrukční zkušenosti.
Dotykové pokladní systémy s  přípravou pro EET, Praha
Informační technologie v podobě pokladních systémů, terminálů a dotykových monitorů pro obchody, hotely, bary a jiné provozy dodává ARC Technologie, a.s.
Sportovní fyzioterapie je vhodná pro jedince s aktivním způsobem života i pro vrcholové sportovce
Fyzioterapie pro sportovce, volnočasové i vrcholové, pomáhá udržet tělo v kondici a předejít tím zraněním. Navštivte ordinaci fyzioterapie Mgr. Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy.
Pozemní stavby, výstavba a rekonstrukce budov
Výstavba a rekonstrukce staveb pro bydlení, průmysl či kanceláře, realizace fasád, zámkových dlažeb i sportovišť zajišťuje společnost SEHNAL STAVBY s.r.o.
Dodávky průmyslových lepidel Žďár nad Sázavou, výroba průmyslových lepidel, disperzní lepidla
Nabízíme sortiment kvalitních produktů, které uspokojí potřeby výrobců v mnoha odvětvích průmyslu.
Dodávky technických, medicinálních a speciálních plynů Praha, distribuce plynů po celé ČR
Dodávky technických, medicinálních a speciálních plynů Praha, distribuce plynů po celé ČR, sortiment přídavných materiálů a příslušenství, instalace technických zařízení.
Dětský lékař, prevence a poradna pro kojence Brno, vyšetření CRP, nastřelování náušnic, očkování
Dětský lékař, prevence a poradna pro kojence Brno, vyšetření CRP, nastřelování náušnic, standardní a nadstandardní očkování, komplexní diagnostická, preventivní a léčebná péče.
Řetězy se zvýšenou korozní odolností a životností Praha – pro náročné pracovní prostředí
Společnost CONTRA Praha, s.r.o. nabízí spolehlivé a speciálně upravené řetězy se zvýšenou korozní odolností a životností určené pro práci v náročném prostředí.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Základní, rozšiřovací kurz, opakované školení obsluh zemních, stavebních strojů
Firma KNOTEK pořádá základní, rozšiřovací kurz i opakované školení obsluh zemních strojů a stavebních strojů. Pro firmy z regionu Uherský brod, Uherské Hradiště funguje výukové středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Kvalitní autobaterie, motobaterie - prodej, montáž, dobíjení, měření akumulátoru
Nakupujte autobaterie a motobaterie u firmy Autobaterie Zlín. Na prodej kvalitní značkové baterie auto-moto. Zdarma provádíme jejich montáž do vozu. Možnost měření, dobíjení akumulátorů.
Dlouhodobé, krátkodobé ubytování pro firmy, řemeslníky - Ubytovna, penzion s dobrou dostupností do centra Zlína
Penzion Jezerka Otrokovice nyní funguje jako ubytovna poskytující dlouhodobé i krátkodobé ubytování pro firmy a řemeslníky. Výhoda ubytování u nás je nízká cena i dostupnost do centra Zlína.
Penzion U Lesa, ubytování v krásné přírodě se spousty lákadel
Ubytování v turisticky významné lokalitě jižních Čech nedaleko Českých Budějovic. Krásná příroda, turistika, historické pamětihodnosti to vše můžete navštívit.
Profesionální ruční nářadí Kolín, prodej nářadí značky GOLA, sady nástrčných hlavic, sady bitů
Profesionální ruční nářadí Kolín, prodej nářadí značky GOLA nejen v České republice, sady nástrčných hlavic, sady bitů, sady nářadí a šroubováků.
Stravovací, docházkové, zabezpečovací systémy, výroba a montáž
Vývoj, výrobu a montáž stravovacích, docházkových i zabezpečovacích systémů zajišťuje společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna.
Akumulační nádrže na dešťovou vodu bez obetonování Nymburk, zahradní, speciální, šachtové
Akumulační nádrže na dešťovou vodu bez obetonování Nymburk, zahradní, speciální, šachtové nádrže s bezkonkurenční zárukou 15 let.
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna to je firma Q.I.P. s.r.o. v Brně.
Námořní přeprava a spedice, kontejnerová doprava Praha, námořní přeprava nadrozměrných nákladů
Námořní přeprava a spedice, kontejnerová doprava Praha, námořní přeprava nadrozměrných nákladů, nebezpečného zboží nebo vyžadující zvláštní tepelný režim.
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Ambulance klinické psychologie a dětské klinické psychologie Dolní Lutyně, psychodiagnostika
Ambulance klinické psychologie a dětské klinické psychologie Dolní Lutyně, psychodiagnostika, psychoterapie, supervize.
Klinická psychologie Pastuchová s.r.o. Mgr. Martina Pastuchová
Pasporty, inventarizace zeleně měst a obcí
Specialista na pasporty a inventarizace veřejně přístupné zeleně měst a obcí na Vysočině, to je certifikovaný arborista Robert Kohout, ArboKohout z Třebíče.
Odborná psychologická péče o děti a dorost z Prahy a okolí
Psychologické vyšetření, řešení psychických problému dětí a mladistvých, poradenství v oblasti předškolního vzdělávání, při volbě povolání, řešení špatných rodinných situací.
KONICA MINOLTA tiskárna - prodej, servis i pronájem
Prodej, servis i pronájem tiskárny od kvalitní značky KONICA MINOLTA do vaší firmy jedině od firmy Samsontech, která má služby dostupné nejen pro klienty z Brna a okolí, ale i z Vysočiny.
Celoroční prodej živých ryb - pstruhů, kaprů, amurů
Pan Marek Žákovský se zabývá prodejem živých ryb - pstruhů, kaprů a amurů. Na prodejně v Lukově zakoupíte čerstvé ryby. Spokojené zákazníky máme převážně ze Zlínského kraje.