Aktuální microsite

Nákladní silniční doprava Hodonín, přeprava nákladů po celé Evropě, spediční služby, autodoprava
Nákladní silniční doprava Hodonín, přeprava nákladů po celé Evropě, spediční služby, autodoprava v oblasti mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční dopravy.
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce, montáže i rekonstrukce krovů a půdních vestaveb, dřevostavby.
Největší výběr sprejových barev - kvalitní barvy ve spreji
Sprejové barvy, barvy ve spreji s největším výběrem prodává specializovaná prodejna barev a laků DUMAG barvy s.r.o. v Opavě na Krnovské ulici.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výkup dřevěných, standardních palet, europalet - výhodne výkupní podmínky
Výkup dřevěných, prostých, standardních, atypických palet a europalet zajišťuje firma VPS J&M s.r.o., která nabízí výhodně výkupní podmínky.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
ENYAQ iV – první špičkové, pohodlné a prostorné plně elektrické SUV ŠKODA
Špičkové plně elektrické SUV ŠKODA ENYAQ iV pořídíte v autosalonu Auto Hégr v Olomouci. Kupte si pohodlné, prostorné a zároveň šetrné první elektrické SUV od ŠKODA.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Stomatologie Tábor, zubní ordinace, vyšetření, prohlídky, podrobné vyšetření zubů, zubní výplně
Stomatologie Tábor, zubní ordinace, vyšetření, prohlídky, podrobné vyšetření zubů, zubní výplně, léčba zubních kanálků, korunky, můstky.
ZEKO Dent, s.r.o. - MUDr. Blanka Zeinerová, MUDr. Ludmila Kolorosová
Vzdělání zábavou – výukové programy pro střední školy a školní exkurze
Vzdělání formou zábavy pro studenty středních škol v ekotechnickém centru – obohaťte znalosti studentů prostřednictvím výukových programů a exkurzí v ekotechnickém centru v Třebíči.
Pravidelný úklid firem a domácností a průmyslových objektů - kompletní služby
Firma U-SERVIS Tomáše Šindlera z Opavy za Vás převezme starosti s úklidem domácnosti, kanceláře nebo průmyslových objektů. Firma Vám zajistí kompletní úklid, spolehlivost a příznivé ceny.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Ubytování v soukromí v Lednicko-Valtickém areálu– klimatizované nekuřácké pokoje
Pohodlné ubytování v soukromí v Lednicko-Valtickém areálu poskytuje Penzionu U Vlků. Ubytujte se v našich nekuřáckých dvoulůžkových pokojích s klimatizací – možnost přistýlky.
Penzion U Vlků Valtice
Chutné a vydatné snídaně v podobě švédských stolů v rámci ubytování u Valtického zámku
Pro své hosty připravují snídaně formou bohatých švédských stolů v ceně za ubytování v útulném penzionu U Vlků u Valtického zámku, kousek od historického centra města.
Penzion U Vlků Valtice
Zdravotnické přístroje pro soukromé kliniky, ambulance, nemocnice
Vybavení pro zdravotnická zařízení nemocnic, poliklinik, rehabilitačních oddělení, lázní a wellness dodává a servisuje společnost Kardio - Line spol. s r.o.
Odborná demontáž, odvoz a výkup silničních svodidel z oceli přímo na místě
MR STEEL GROUP s.r.o. z Krnova se zabývá zpracováním a likvidací různého odpadu. Vykupujeme silniční svodidla z oceli přímo na místě, zajišťujeme odbornou demontáž a odvoz po celé České republice.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Opravy vozovky - asfaltování, frézování, vysprávky silnic, sezónní údržba cest
Společnost Správa a údržba silnic Slovácka s.r.o. zajišťuje v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod opravy vozovky - frézování, vysprávky, asfaltování silnic, místních komunikací i údržbu cest.
Turistická ubytovna s vlastním parkovištěm – parkování pro ubytované zdarma
Ubytování na jednu nebo dvě noci v turistické ubytovně s vlastním parkovištěm a parkováním pro hosty zdarma poskytuje Turistická ubytovna Na Lesní u Nového Jičína.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Výroba, montáž plastové okna, dveře, zimní zahrady Rožnov, Valašské Meziříčí
Výrobu a montáž plastových oken, dveří a zimních zahrad zajišťuje v okolí Rožnova a Valašského Meziříčí firma Pavel Knězek.
Pavel Knězek, s.r.o.
Malířské práce Hodonín, malování pokojů včetně úklidu, malby omyvatelné, klasické, dekorativní
Jsme firma zabývající se kompletní dodávkou malířských a natěračských prací dle přání zákazníka v celém Jihomoravském kraji.
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty provedení od tradičních stylů až k nejmodernějším designům.
Mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice a další techniku pro ochranu a výživu rostlin.
Interiérové a exteriérové dekorativní omítky – benátský štuk
Dekorativní interiérové a exteriérové dekorativní omítky v komerčních prostorách i interiérech bytu či domu realizuje v okolí Znojma a Třebíče firma Interiéry Danko.
Ponorné čerpadlo na čistou, pitnou vodu do studní i vrtů
Pořiďte si ponorné čerpadlo na čistou a pitnou vodu, které je vhodné k čerpání vody ze studní a vrtů. Ve firmě TRITON v Olomouci si vyberete ponorné vřetenové i nerezové čerpadla za akční ceny!
TRITON Tomáš Drábek
Dopravní pásy, drátěné pásy a další transportní technika
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. dodává komponenty pro pohony, dopravní techniku a pneumatické rozvody v Ostravě a okolí.
Transportní technika Tůma s.r.o.
Prášková lakovna – práškové lakování velkých kovových dílů
Práškové lakování velkých kovových dílů provádí v okolí Brna-venkov prášková lakovna Plado s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Kvalitní ložiska pro nákladní automobily a návěsy, kompletní náboje značky Fersa
TOBA Plus, s.r.o. ze Zlína je dodavatelem kvalitní značky Fersa, která vyrábí ložiska pro nápravy, převodovky a také celé náboje pro světové výrobce návěsů, nákladních i osobních automobilů.
Zažijte ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě u nás
Máte-li zájem o ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě, pak oslovte vinařství VINO HORT a zažijte nezapomenutelný zážitek u sklenky vína.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy na klíč Prachatice, vizualizace Vašeho domu
Od projektu až po montáž zařídíme levné montované dřevěné domy, dřevostavby, pergoly, chatky, zastřešení, krovy a příhradové vazníky.