Aktuální microsite

Vodoinstalatér – vodoinstalatérské práce a vodoinstalatérské opravy
Veškeré vodoinstalatérské práce a opravy svěřte do rukou zkušených vodoinstalatérů ze společnosti K-TOP s.r.o. z Třebíče.
K-TOP, s.r.o.
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků po Plzeňském kraji, svatební dorty, modelové dorty, ovocné dorty, posezení u zákusků.
Dětská ambulance, praktický lékař pro děti a dorost Jihlava, streptest, test CRP, prevence
Dětská ambulance, praktický lékař pro děti a dorost Jihlava, streptest, test CRP, preventivní prohlídky, odběry biologického materiálu, povinné a nepovinné očkování.
Gynekologie, komplexní lékařská péče  Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování
Gynekologie, komplexní lékařská péče Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování, péče o těhotné ženy, diagnostika a léčba gynekologických potíží, laboratorní vyšetření.
MUDr. BARBORA KARVANOVÁ ČABRÁDKOVÁ - gynekologie
Volná pracovní místa, dělnické profese, nabídka práce pro svářeče, lakýrníka, nástrojáře
Personal fabric patří mezi nejvýznamnější agentury práce v ČR. Je specialistou na zprostředkování především dělnických profesí strojírenských oborů. Poskytuje pomoc při vyhledávání pracovního místa.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Moderní kuchyňské sestavy pro byty, panelové domy - prodej, dodávka
Bohatý výběr zařízení a nábytku pro Váš domov naleznete na e-shopu firmy Nábytek-aktiv TPZ, s.r.o. ze Znojma. Nově dodáváme moderní kuchyňské sestavy, které jsou ideální do bytů, panelových domů.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Výborný uzený sýr Jánošíkův oštěpek se hodí na grilování, opékání i k pečení na pánvi i v troubě
Skvělý uzený sýr z kvalitního kravského mléka, uzen na bukovém dřevě se griluje, peče či opéká na venkovních i elektrických grilech, v troubě i na pánvi. Vyrábí firma MILKEFEKT s.r.o.
Prodej motorových řetězových pil Hecht - vynikající kvalita za skvělou cenu
Prodejem motorových řetězových pil Hecht na chalupu i do lesa se zabývá Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou u Blanska a Boskovic. Pily Hecht se vyznačují vynikající kvalitou za skvělou cenu.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Pracovní a bezpečnostní obuv, ochranné pracovní pomůcky Jihomoravský kraj
Ochranné pracovní pomůcky, pracovní, bezpečnostní a outdoorovou obuv prodává, dováží a distribuuje společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnicí, působící po celé České a Slovenské republice.
Velkobchod s lihovinami - alkoholické nápoje pro restaurace za super výhodné ceny
Velkoobchod s lihovinami L & M nápoje s.r.o nabízí alkoholické nápoje také pro restaurace za super výhodné ceny v Opavě a okolí.
L & M nápoje s.r.o.
Elektroinstalační materiál v té nejlepší kvalitě najdete na našem e-shopu
Kvalitní elektroinstalační materiál od osvědčených výrobců za výhodné ceny. Vybrat si můžete na e-shopu společnosti ELMA - Ing. Pavel Nováček se sídlem ve Frýdku-Místku.
Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy
Chutné špekáčky Vám exkluzivně nabízí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého s dlouholetými zkušenostmi v oboru, která dbá na dodržení tradičních receptur i technologických postupů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Ruční a šroubovací nářadí pro efektivní bezpečnou práci
Kvalita za skvělou cenu, to je ruční a šroubovací nářadí vhodné pro nejrůznější aplikace a průmyslová odvětví, které dodává společnost Ploberger CZ s.r.o.
Moderní kuchyňské studio – kuchyně na míru, 3D návrhy, kvalitní zpracování
Krásné, moderní a designové kuchyně na míru a podle Vašich představ. O 3D návrhy a následnou realizaci se Vám postará Kuchyňské studio Radky Sobotkové, NÁBYTEK POHODLÍ, který naleznete v Humpolci.
Lakování a komplexní opravy karoserií pro vyšší dodávky a jiné dodávkové vozy
Komplexní opravy karoserií a certifikované lakování vyšších dodávek a jiných dodávkových vozů provádí pro Brno- Město, Blansko a Vyškov firma Jantar-lakovna, spol. s r.o.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Prodej, montáž sekční garážová vrata Rožnov, Frenštát pod Radhoštěm
Prodej a montáž sekčních garážových vrat, které se vyznačují moderním a nadčasovým vzhledem a vysokou kvalitou, zajistí společnost BLABLA VRATA d.r.o. v Rožnově a Frenštátě pod Radhoštěm.
Jarní servisní prohlídka a údržba automobilů, emise, důkladná kontrola Vašeho vozidla
Přijeďte na servisní prohlídku, údržbu, či opravu vozidla do našeho autoservisu INTERMOBIL ve Znojmě a přivítejte s námi jaro navíc s čistými emisemi!
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Šatny, věšáky, botníky, zrcadla a další vybavení do předsíně - prodej v e-shopu
Moderní vybavení do předsíně prodává firma Nábytek Brno - Rostislav Životský. V e-shopu zakoupíte kompletní sestavy nebo sektorové šatny, věšáky, botníky, které sestavíte přesně tak, jak potřebujete.
Venkovní, interiérové protisluneční okenní fólie - účinné zamezení přehřívání interiérů
Regulujte intenzitu slunečního záření pomocí protisluneční fólie na okna, která účinně zamezení přehřívání interiérů. Venkovní a interiérové okenní fólie vyrábí a dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna
Přistavení kontejnerů na odvoz odpadu, stavebního odpadu a suti
Kontejnery na odvoz suti a stavebního odpadu a odpadu vzniklého při vyklízení a následný odvoz odpadu na příslušné místo zajišťuje v okolí Znojma a Jemnice firma BOŠ spol.
BOŠ spol. s r.o.
Strojírenské díly pro průmyslová odvětví
Díly pro automobilový a stavební průmysl, technická příprava, tvorba modelu a výroba za pomoci třískové a beztřískové technologie realizuje CENTES, spol. s r. o.
CENTES, spol. s r. o.
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské, perfektní zpracování nabízí společnost PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Hlíva ústřičná - prostředek k posílení imunity i na zahlenění
Čínskou houbu Hlívu ústřičnou, která posiluje imunitu, působí proti zahlenění a má protivirové, protibakteriální i protiplísňové účinky zakoupíte v Bylinkářství U Radnice v Ostravě u paní Pavlíkové.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Síťový stabilizátor pro diagnostiku a kontrolu napětí - ochrana přístrojů proti přepětí a podpětí
Firma Opting servis v Ostravě vám dodá nebo zapůjčí kvalitní síťový stabilizátor vhodný k diagnostice a kontrole napětí, díky kterému můžete ochránit své přístroje proti přepětí a podpětí.
Domovní výtahy a plošiny pro rodinné domy k přepravě osob s omezenou schopností pohybu
Společnost CENOK - výtahy, a.s. je specialistou na výrobu, stavbu i servis domovních výtahů a plošin, které využijí především imobilní osoby. Své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.