Aktuální microsite

Řešení odpadového hospodářství v Jihočeském kraji
Odpadová politika a hospodářství pro živnostníky, soukromé osoby, základní školy a jakékoliv instituce, likvidace odpadů a spolehlivý výkup veškerého odpadového sortimentu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Obec Lovečkovice a její zajímavosti, okres Litoměřice
Obec Lovečkovice se spolu s přidruženými obcemi rozléhá v CHKO České středohoří v Ústeckém kraji. Je zde spousta zajímavých pamětihodností a krásná příroda.
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a vozíkem – prodej přes e-shop
Usnadněte si úklid díky úklidovým sadám od firmy Falko F a L s.r.o. Na našem e-shopu zakoupíte úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a plastovým vozíkem za skvělé ceny.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Zděné rodinné domy na klíč, nízkoenergetický dům za cenu bytu - výstavba na Moravě
Stavební firma EB - stav s.r.o. Zlín realizuje stavby, zděné rodinné domy na klíč v lokalitě Zlínský kraj a na Moravě. Aktuálně dodáme projekt výstavby zdarma, můžete mít dům za cenu bytu.
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání špinavé vody
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání znečištěné vody, odstranění usazené vrstvy nečistot ze dna, odkalení studny.
Ekovrty, studny, vrtání studní Beroun, hlubinné vrty pro tepelná čerpadla, servis vrtaných studní
Ekovrty, studny, vrtání studní Beroun, hlubinné vrty pro tepelná čerpadla, čištění a servis vrtaných studní, montáž čerpadel, vyhotovení projektové dokumentace vrtů.
Certifikační společnost Olomouc, certifikace QMS, EMS a SM BOZP, pořádání odborných kurzů
Poskytujeme služby v oblasti certifikace systémů managementu kvality, certifikace systému environmentálního managementu, certifikace systému managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Eshop autopříslušenství, náhradní autodíly Praha, autochemie, maziva, oleje, stěrače, žárovky, čepy
Eshop autopříslušenství, náhradní autodíly Praha, autochemie, maziva, oleje, stěrače, žárovky, čepy, brzdové destičky, světlomety, zapalovací svíčky, pneu a disky.
Vjezdové brány, garážová vrata a domovní dveře pro privátní sektor - sleva až 30%
Firma AutoDOOR Uherský Brod vyrábí pro privátní sektor vjezdové brány a dodává odolná garážová vrata a vstupní domovní dveře - jsme partnerem firmy Hörmann v regionu Zlínský kraj.
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Sádrokartonové a minerální podhledy - profesionální montáž sádrokartonu
Profesionální montáž sádrokartonu provádí firma RG Interiéry – Radek Schmid z Ivančic. Instalace sádrokartonových a minerálních podhledů realizujeme pro Brno a Brno-venkov.
Kvalitní úprava vody, filtrace vody Trutnov
Zbavte se účinně jednou provždy těžkých kovů z užitkové vody pomocí kvalitních filtrů - úprava vody, filtrace vody - ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla pro mobilní zasklení lodžií
Zajišťujeme zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií, balkonů, a výklenků domů.
Zakázkové přestavby a úpravy motocyklů, motorek
Zakázkovou přestavbou motocyklů a motorek na míru a jejich úpravami se zabývá moto dílna ROD Custom Motorcycles z Třebíče.
Tradiční čínská medicína Otrokovice, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení, fytoterapie
Nabízíme specializaci na zásady čínské medicíny díky kterým rozšiřuji do povědomí o správném životním stylu a pevném zdraví.
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic, vstřikovací formy, střižné a tvářecí nástroje, lisovna.
Výroba tabulového, technického, speciálního skla Sokolov, hodinová skla, mikroskla, zpětná zrcátka
Výroba tabulového, technického, speciálního skla Sokolov, hodinová skla, mikroskla, zpětná zrcátka pro automobilový průmysl, výroba skel pro tuzemský i zahraniční trh.
Insolvenční správce, pomoc při platební neschopnosti
poradenství v hospodářské krizi, insolvenční správce, platební neschopnost, vymáhání pohledávek v ČR i SR, platební rozkazy, exekuce to vše a více zajistí firma FABIAN & PARTNERS z Brna
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Zprostředkování přepravy zboží i nadrozměrných nákladů
Logistika, skladování, přeprava i proclení, mezinárodní i tuzemská kamionová doprava, letecká i námořní přeprava zásilek – to vše zprostředkuje firma AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Hydraulické, vzduchové, elektro agregáty - výroba, servis, prodej repasovaných agregátů
H.P. - servis hydraulika s.r.o. Vizovice se zabývá výrobou a servisem agregátů pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín. Skladem a ihned na prodej máme repasované hydraulické, vzduchové, elektro agregáty.
Reklama v rádiu na oblíbených stanicích Radio Beat i Rádio Impuls
Reklama v rádiu, která se na oblíbených rádiových stanicích Radio Beat, Kiss rádio nebo Rádio Impuls dostane k opravdu širokému okruhu posluchačů?
Nitro barvy - míchání barev, odolnější povrch díky nitrobarvám
DUMAG barvy s.r.o. nabízí největší výběr barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete nitro barvy, které Vám také namícháme na počkání. Díky nitrobarvám bude povrch odolnější.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Eshop ruční nářadí, nástroje a měřící přístroje Teplice, prodej vrtáků, soustružnických nožů, frézky
Eshop ruční nářadí, nástroje a měřící přístroje Teplice, prodej vrtáků, soustružnických nožů, frézky, brusné nástroje a další kvalitní sortiment pro profesionály a kutily.