Aktuální microsite

Pracovní oděvy se zvýšenou viditelností dle norem EN 471
Velkoobchodní prodej pracovních výstražných a reflexních oděvů splňující normu EN 471, reflexní bundy, kalhoty či vesty.
Dolní Rakousko nabízí obchodní a podnikatelské příležitosti
Spolehlivé dodavatele, kvalitní produkty a dlouhodobé obchodní příležitosti Vám zprostředkuje a vyhledá Dolnorakouská hospodářská agentura ecoplus International Tschechien s.r.o.
Výroba zápustkových výkovků na míru z různých tříd oceli, včetně nerez oceli
Jsme schopni zajistit kompletní třískové obrábění – soustružení, frézování, broušení i beztřískové obrábění - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Nový Jičín
Lékařské služby v oblasti obecné praktické medicíny, obvodní lékař a ambulance v Moravskoslezském kraji, praktický lékař pro dospělé - MUDr. Ingrid Ječmínková.
MUDr. Ingrid Ječmínková - Ordinace praktické lékařky pro dospělé, závodní lékař
Nákladní automobilová doprava Havlíčkův Brod
Přeprava zboží, zásilek a sypkých směsí, nákladní kamionová doprava v rámci České republiky i zahraničí, nejlepší ceny, nejrychlejší dodací termíny zásilek s dopravcem BRUSSMANN s.r.o.
BRUSSMANN s.r.o.
Malotřídní základní škola s rodinou atmosférou
Základní vzdělávání od první do páté třídy v malotřídní základní škole v Otvovicích v okrese Kladno. Alternativní vzdělávání žáků, školní jídelna a družina.
Domovní instalatérské práce vodo-topo-plyn
Firma Ing. Luděk Páleníček provádí i domovní instalace - instalatérské práce vodo-topo-plyn. Působíme v oblasti Zlín, Kroměříž i okolních regionech.
Laboratorní chemikálie nejvyšší čistoty, zkoumadla pro laboratoře i průmysl
Společnost FAGRON, a.s. se zabývá výrobou a internetovým prodejem laboratorních chemikálií nejvyšší čistoty a zkoumadel pro použití v laboratořích a v průmyslu.
Zubní lékař pro děti a dospělé v Táboře, prevence a léčba
Stomatologická ordinace MUDr. Ludmily Makovcové v Táboře zajišťuje preventivní prohlídky, léčebné zákroky, protetickou péči a estetickou stomatologii.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Komponenty elektronických vah Pardubice, prodej snímačů, modulů pro vážení, měřících převodníků
Komponenty elektronických vah Pardubice, prodej snímačů, modulů pro vážení, měřících převodníků, vyhodnocovací jednotky vah.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Upínací technika TÜNKERS Hradec Králové, ruční upínač, pneumatický upínač, elektroupínač
Upínací technika TÜNKERS Hradec Králové, ruční upínač, pneumatický upínač, elektroupínač, prodej na Eshopu od firmy IPM Elektromatic GmbH.
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Půjčovna lešení a elektrického stavebního nářadí v regionu Uherské Hradiště
Firma Lešeníčko - Josef Brucháček je půjčovna lešení a elektrického stavebního nářadí pro potřeby zákazníků z regionu Uherské Hradiště. Provozovnu najdete ve Starém Městě.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Opravy a vyztužení poškozených forem Pardubice, opravy a repase strojů, prasklých forem
Opravy a vyztužení poškozených forem Pardubice, opravy a repase strojů, prasklých forem používaných v nejrůznějších průmyslových oborech.
Service-Solution s.r.o.
Komplexní rehabilitační péče s možností infúzní terapie Praha - rychlý účinek
Máte potíže s pohybem? Bolí Vás záda? Jste po úraze nebo operaci? Komplexní rehabilitační péči včetně účinné infúzní terapie žádejte u specialistů na klinice MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Stavební činnost - návrhy, projekce a výstavba RD, průmyslových hal
KAMAX-METAL s.r.o. Kroměříž poskytuje komplexní služby v oblasti stavební činnosti - od návrhů, projekce až po výstavbu. Zaměřuje se na průmyslové haly i RD. Působnost Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Betony, cementové potěry a suroviny na stavbu
Stavební beton, podkladové vrstvy, cementové potěry a sypký stavební materiál Vám prodá a na stavbu dopraví společnost Beton Lorenc z okresu Domažlice.
Advokátní úschova peněz, listin, převod nemovitosti
Advokátní úschovu peněz, listin i převod nemovitosti můžete jednoduše zrealizovat díky Advokátní kanceláři Mgr. Pavla Andrleho v Ostravě, která nabízí profesionální právní služby.
Zjištění vad výrobku nedestruktivní metodou, bez poškození, ve zkušební laboratoři
Zkušební laboratoř Intest NDT s.r.o. se specializuje na zjišťování vad ve výrobcích nedestruktivní metodou a tedy i bez jejich poškození. Působíme také v okolí Valašského Meziříčí, Zlína a Vsetína.
Zakázková výroba zábradlí – výroba zábradlí na míru
Zakázkovou výrobou zábradlí na míru do interiéru i exteriéru ze skla, dřeva či kovu se v okolí Prostějova a Olomouce zabývá společnost ARDENT Corp. s. r. o.
Profesionální výroba a prodej stavebního řeziva - překližky, OSB desky, přířezy
O profesionálně zpracované stavební řezivo se vám postará společnost PROŘEZ spol. s r.o. se v Prostějově - zaměřuje se na výrobu a prodej překližek, OSB desek i přířezů.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení, školení jeřábníků
Revizní kontroly a zkoušky jeřábů a zdvihací techniky, výtahů, přezkoumání a zjišťování závad mechanických a elektronických částí, školení jeřábníků realizuje společnost JOKR - montáže s.r.o.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Galvanické povrchové úpravy kovů, zinkování
Společnost GALVA s.r.o. provádí galvanické povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování. Pozinkují vám díly železné, zinkové nebo i litinové odlitky.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Autorizovaný prodej automobilů Škoda-nová Škoda Fabia
Autorizovaný prodej automobilů Škoda, ojetá i nová auta, autoservis, autolakovna, prodej náhradních dílů, Škoda, Fabia, odtahovou službu zajistí firma AUTONOVA BRNO s.r.o.
Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.
Desinfekce na ruce – desinfekční gel
Desinfekce na ruce – desinfekční gel rukou a pokožky, který je baktericidní, fungicidní i virucidní, dodává firma ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.