Aktuální microsite

Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Úsporný centrální vysavač BEAM Electrolux si zamiluje každý
Pokud už vás nebaví vláčet za sebou hlučný přístroj, tak si pořiďte úsporný centrální vysavač od firmy Ekoelektro v Olomouci - věříme, že se do něj okamžitě zamiluje každý.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Chata Malenovice Vám poskytne komfortní přesto levné ubytování na horách i s vířivkou
Komfortní a levné ubytování ve stylově zařízené horské chatě Malenovice pod Lysou Horou v Beskydech Vám zajistí firma Chaty Krásné chvíle s.r.o. Chata má vířivku, bazén, posezení na zahradě.
Rekonstrukce, přestavba koupelny nebo bytového jádra v panelovém domě na klíč
Kompletní přestavbu bytového jádra a rekonstrukci koupelny na klíč přes přes návrh realizaci, dodávku materiálů až po úklid zajišťuje firma Interiéry Danko.
Míchání interierových i fasádních barev na počkání - tónovací centrum
ABC barvy s.r.o. je firma z Opavy, která se zaměřuje na kompletní sortiment malířských potřeb a nabízí Vám míchání fasádních i interierových barev na počkání ve svém tónovacím centru.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Montáž, servis, oprava plynové kotle Therm v co nejkratším čase
Pokud potřebujete servis, montáž nebo opravu vašeho plynového kotle Therm, obraťte se na firmu MaRel corp., s.r.o., která poskytuje kvalitní služby v nejkratším možném čase v okolí Těšína a Karviné.
Krabičková dieta a jejich programy na hubnutí. Rozvoz jídla až k Vám.
Krabičková dieta je hubnutí bez hladovění. Programy hubnutí od firmy Pohodlná dieta Strážnice jsou jak pro muže i ženy. Rozvoz jídla den předem.
Měření motivace zaměstnanců a diagnostika jejich kompetencí - Softskillers
Personální agentura Specialist Service s.r.o. v Ostravě pro vás připravila metodu měření motivace zaměstnanců a diagnostiku jejich kompetencí - Softskillers, která pomáhá zlepšit práci v týmu.
Specialist Service, s.r.o.
Rekonstrukce a opravy bytů, revitalizace bytových domů, činžáků, paneláků
Revitalizaci bytových domů, činžáků a panelových bytů zajistí stavební firma EKOČEK s.r.o., která realizuje rekonstrukce a opravy stávajících bytů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Prodej vah, inkubátorů, vodních lázní, pipet i sond pro soukromé a státní laboratoře
Na prodej přesných laboratorních vah, inkubátorů, pipet, sond, vodních lázních a dalšího potřebného vybavení pro soukromé i státní laboratoře se zaměřuje firma ILABO, spol. s.r.o. Kyjov.
Vjezdové, křídlové a posuvné brány na míru - prodej a montáž v různých odstínech
Prodej, montáž vjezdových, křídlových i posuvných brán zajišťuje specialista na brány, vrata a rolety, společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Truhlářské stavební řezivo, velkoobchodní prodej, výroba řeziva, Moravské Budějovice
Výroba, prodej truhlářského stavebního řeziva. Velkoobchodní prodej, evropské i exotické dřeviny v několika kvalitách, zajišťuje firma FABRI-MORAVIA s.r.o., z Moravských Budějovic.
Neotřelé místo pro život – malebná obec v krásné jihočeské přírodě
Obec Krašlovice, obec se 158 obyvateli v okrese Strakonice, půl hodiny cesty z Českých Budějovic. Malá obec nedaleko řeky Blatnice, turistické místo vhodné pro cyklisty, vodáky a nadšené cestovatele.
Řidičské oprávnění na motorku i auto v Jihomoravském kraji
Odborný výcvik pro získání řidičáku pro skupiny AM, A1, A2, A i B. kondiční jízdy a intenzivní kurz motoškoly zajišťuje Autoškola a motoškola TRIPLE s.r.o. v Jihomoravském kraji.
Autoškola a motoškola TRIPLE s.r.o.
Elektroměrové rozvaděče zejména pro distributory elektřiny
Rozvaděče elektrické energie, dodávka elektroměrů nízkého napětí pro průmyslové a energetické společnosti s kompletním servisem a zárukou bezpečnosti to je AROVA SERVIS s.r.o.
Spolehlivé inkontinenční pomůcky při inkontinenci - diskrétní řešení při úniku moči
V Lékárně U kašny v Uherském Brodě zakoupíte mimo jiné i spolehlivé inkontinenční pomůcky - jde o diskrétní řešení při inkontinenci, při nežádoucím úniku moči.
Dioptrické brýle na čtení i na počítač- stylové a jednoduché
Pokud často pracujete s počítačem nebo jste vášnivý čtenář a chcete tak ulevit svým očím, pak navštivte Oční optiku Vintrová Eva v Prostějově, kde vám vždy rádi poradí s výběrem vhodných brýlí.
Volná pracovní místa na pozice - obsluha i seřizovač CNC stroje, mistr, plánovač, expedient, skladník či kontrolor OTK
Firma Wicke CZ, s.r.o. Slušovice, výrobce průmyslových kol, má aktuálně volná pracovní místa na různé pozice - plánovač, expedient, obsluha i seřizovač CNC stroje, skladník či kontrolor OTK i další.
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace, vyvrtávačky, CNC frézky, dvoukotoučová pila, brousící stroje.
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení, baterie pro dopravní techniku, trakční bateriové systémy, dobíjecí infrastruktura pro elektromobilitu.
IBG Česko s.r.o. Energetická řešení
Dřevěné bedny pro uskladnění brambor a zeleniny - praktické skladování
Praktické skladování zeleniny zajistí dřevěné bedny pro uskladnění brambor a další zeleniny, které vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Pronájem luxusních automobilů za bezkonkurenční ceny - Audi, Porsche, BMW, Jaguar
Vozy renomovaných značek Audi, Porsche, BMW, Jaguar a Mercedes si můžete zapůjčit u firmy Luxuryrent s.r.o. z Brna. Pronajměte si jeden z luxusních automobilů za bezkonkurenční ceny.
Zahradní sekací travní traktory Seco - na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů
Zahradní sekací travní traktory Seco na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů prodává společnost Daniš Davaztechnik s.r.o. v Přerově. Prijďte si k nám vybrat profesionální traktor.
Autolakovna - opravy a lakování karoserií všech značek osobních a užitkových aut
Lakování i přelakování všech značek osobních, užitkových aut a motocyklů zajistí autolakovna JANTAR-lakovna, spol. s r.o. se sídlem v Brno -Město. Zajišťujeme kompletní autolakýrnické služby.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Výrobce a dodavatel keramických kachlů z Jihočeského kraje
Keramické kachle mnoha stylů a vzorů, výroba kachlů pro kamnářský průmysl, kachle za nejlepší ceny v nejvyšší kvalitě od firmy MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.