Aktuální microsite

Luxusní malby-lazurované, plastické, dekorativní
Buďte originální, nechejte si výmalbu bytu provést od firmy Lutonský - Vizovice, která nabízí luxusní, dekorativní malby, stěrky, plastické malby. Převážně působí v regionu Vsetín a Zlín.
Skleněné sálavé panely Campaver vám ušetří energii
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku-Místku nabízí skleněné sálavé panely Campaver, které vám ušetří energii a náklady.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Plastové skříně pro plyn, kombinované sestavy rozvaděčů pro připojení rodinných domů
Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů, plastových skříní pro plyn i kombinovaných sestav pro připojení rodinných domů.
Nářadí pro péči o živé ploty a dřeviny Mladá Boleslav, elektrické a motorové zahradní nůžky
Nářadí pro péči o živé ploty a dřeviny Mladá Boleslav, elektrické a motorové zahradní nůžky, prodej zahradního nářadí, rozmanitý sortiment v sekci dům, zahrada a les.
Velkoobchodní prodej kvalitního čerstvého masa, chutných masných výrobků i uzenin
Prodej čerstvého masa, masných výrobků i uzenin pro velkoodběratele zajistí firma Tomáš Havlíček – Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v okolí Třebíče, Jihlavy a Brna. Velkoobchodní ceny dohodou.
Jak funguje energie - výukový a zábavný program pro žáky mateřských a základních škol
Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči pořádá pro děti mateřských a základních škol výukový program Jak funguje energie. Věda a technika s projektem Alternátor je zábava.
Výmalba veřejných a občanských objektů – kavárny, restaurace, ordinace, kanceláře, školy a další
O výmalbu veřejných a občanských prostor se postarají profesionální malíři firmy Interiéry Danko ze Znojma. Podle vašich představ vymalujeme kavárny, restaurace, ordinace, kanceláře i školy.
Strojové vyšívání pracovního oblečení, vyšívání na všechny textilní materiály
Strojové vyšívání obrázků, loga, jmen na veškeré druhy textilií, výšivky na textil, pracovní oděvy, uniformy, to vše od společnosti Strojové vyšívání Alena Filipská v okresech Znojmo a Třebíč.
Stolní a sloupové vrtačky s pevnou konstrukcí - dodávka a servis
Společnost HELTOS a.s. dodává stolní a sloupové vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů a zajistí také veškeré jejich opravy a servis.
HELTOS a.s.
Zeleninová sadba na zahradu Opava - rajčata, zelí, okurka, paprika, kedlubny, saláty k výsadbě
Přijďte si do GARDEN CENTRUM - RAIDA pro sazenice nejrůznějších druhů zeleniny za akční ceny! Nabízíme zeleninovou sadbu rajčat, okurek, paprik, brokolice, kedluben a mnoho dalších druhů zeleniny.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Nerezová výroba na míru Jičín - atypická výroba nejen pro gastronomii
Zabýváme se atypickou výrobou nerezových konstrukcí, nerezových zábradlí a schodišť, nerezová výroba pro potravinářský průmysl - INZA Rohoznice s.r.o. Jičín
Právní služby v oblasti občanského a rodinného práva
Soudní spory v oblasti občanského, rodinného a trestního práva, česko-německé spory, sepisování smluv – to vše řešíme v advokátní kancelář Mgr. Františka Tikala – spolehlivého a pečlivého advokáta.
Mgr. František Tikal, advokát TIKAL LEGAL
Umělecké kovářství, zakázková výroba originálních prvků
Originální kované výrobky do interiéru i exteriéru, kovové brány, ploty, nábytek či netradiční bytové doplňky zhotovuje umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar.
Digitální řešení pro nastavitelné kancelářské stoly - pohodlné ovládání
Společnost LINAK Vám nabízí nejširší výběr produktů k polohování kancelářských stolů na trhu spolu s digitálními technologiemi určenými k jejich pohodlnému ovládání.
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů, kusová a sériová výroba.
Město Zbýšov plné kulturních památek a přírodní krásy, muzeum průmyslových železnic
Město Zbýšov plné kulturních památek a přírodní krásy, muzeum průmyslových železnic, přírodní památka Rybičková skála, kostel sv. Martina, kříž, věž dolu Simson, věž dolu Jindřich II.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Krnov, návštěvní služba v místě bydliště pacientů
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Krnov, návštěvní služba v místě bydliště pacientů, pravidelné preventivní prohlídky, prohlídky k vyplnění formulářů úrazového pojištění.
MUDr. Marcel Weiss WEMED s.r.o.
Lovecké zájezdy, výlety - lov zvěře v České republice
Cestovní agentura Pro Hunt, kterou provozuje Jiří Schestauber, se zaměřuje na lovecké zájezdy, výlety. Zajišťujeme lov zvěře v České republice, pořádáme hon na jeleny, muflony, kachny, divočáky.
Bezpečnostní služby, zajištění bezpečnosti na veřejných akcích
Střežení majetku, zajištění bezpečnosti na shromážděních, v obchodních centrech či při transportu peněz realizuje Civilní Bezpečnostní Služba-CBS s.r.o.
Účinná interní komunikace prostřednictvím video kanálu od profesionálů
Zajištění interní komunikace intranetovým video kanálem je moderní, a hlavně velmi účinné. Pro správné fungování je lepší obrátit se na profesionály a nechat se odborně vést.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Skleněné dveře jsou nejen elegantní, ale také velmi praktické
Skleněné dveře umocní dojem všech moderně zařízených bytů, rodinných domů a kanceláří. Zároveň jsou ale také vysoce praktickým řešením všude tam, kde je potřeba dostatečný přístup světla.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Zakázková výroba a prodej kvalitních nafukovacích člunů
Zakázkovou výrobou, prodejem a vývojem kvalitních nafukovacích a motorových člunů se zabývá firma AIRTEX z Velké Bystřice.
Interiérová, exteriérová schodiště a zábradlí Praha, bazénové schody, skládací a půdní schody
Interiérová, exteriérová schodiště a zábradlí Praha, bazénové schody, skládací a půdní schody, zahradní schody, renovace betonových ploch pomocí povrchů Topstone.
Ekologická recyklace stavebního odpadu Nymburk, recyklace a třídění různých frakcí, malé náklady
Ekologická recyklace stavebního odpadu Nymburk, recyklace a třídění různých frakcí, snížené náklady staveb, recyklace nezatěžuje řízené skládky.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací, klimatizace v autobusech, provádíme povinné revize úniku chladiv.