Aktuální microsite

Pohřební služby Litoměřice, pro důstojné rozloučení se zesnulými
Pohřební služby jsou při úmrtí blízké osoby nezbytnou součástí. Náš litoměřický ústav je zde pro to, aby Vám pomohl se důstojně se zesnulým rozloučit. Poskytujeme naše služby po celé České Republice. Pokud nastane úmrtí v cizině, pošleme ostatky letecky zpátky do ČR. Jsme držiteli francouzské habilitace a můžeme je proto jako jediní převážet po ...
Sociální zařízení s nepřetržitou péči o osoby se zdravotním postižením
Zařízení sociálních služeb poskytující nepřetržitou péči osobám se zdravotním postižením – Domov „Bez zámků“ se sídlem v Tuchořicích v okrese Louny.
Moderní hotel v krásné přírodě Českého ráje
Stylový hotel v Českém ráji, komfortní ubytování pro rodiny, páry i jednotlivce, realizace svateb a firemních akcí, restaurace s výbornou kuchyní a pizzou, dětský koutek a zázemí pro rodiny s dětmi.
Distanční šrouby, piktogramy v prvotřídní kvalitě - výroba a prodej Praha
Distanční šrouby vhodné k upínání skla či deskových materiálů nebo jednoduché grafické piktogramy vyrábí a prodává společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Reklama v rádiu – levné a efektivní oslovení cílové skupiny | Radio United
Reklama v rádiu – levné a efektivní oslovení cílové skupiny. Vložte svou reklamu do rádia a oslovte své cílové skupiny levným a efektivním způsobem.
Dezinfekci místností, prostorů i matrací zajistí generátor ozonu, který účinně zlikviduje viry
Dezinfekci místností, prostorů i matrací pomocí čištění ozonu zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné. Dále se zaměřují na prodej a pronájem generátoru ozonu.
Speciální, napínací žabky určené pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky - prodej
Jsme firma Techlan Chudoba, s.r.o. z Olomouce a prodáváme kvalitní spojovací prostředky. V rámci České republiky dodáváme např. speciální, napínací žabky pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky.
Příprava a provádění trhacích prací Louny, trhací práce malého i velkého rozsahu a vrtací práce
Příprava a provádění trhacích prací Louny, trhací práce malého i velkého rozsahu včetně vrtacích prací a sekundárního rozpojování.
Eshop vybavení do bytů, kanceláří, bytový textil a doplňky Mělník, nábytek, výprodejové akce
Eshop vybavení do bytů, kanceláří, bytový textil a doplňky Mělník, nábytek, výprodejové akce do vyprodání skladových zásob, prodej výdejním okénkem.
Bezzásyspový umělý trávník pro fotbalová i víceúčelová hřiště - XL Turf
Umělých trávníků pro sportovní účely je celá řada. Pouze bezzásypový trávník XL Turf je však jako jediný podobný přírodnímu trávníku, proto je oblíbený pro fotbal i víceúčelová hřiště.
Pronájem transformátorů Hradec Králové, pronájem nových a repasovaných transformátorů
Pronájem transformátorů Hradec Králové, ekonomická výhodnost, rychlost dodávky, servis a údržba transformátorů, pronájem nových a repasovaných transformátorů.
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové
Půjčovna Josef Brucháček-montáž, půjčování lešení, stavebního nářadí
Výhodné ceny za půjčování lešení a pronájem stavebního nářadí má Půjčovna Josef Brucháček Staré Město. Je možné si dohodnout i samostatnou montáž lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Perfektní vyvážení kol, vyvažovačka pro autoservisy a pneuservisy. Autodiagnostika.
Perfektní vyvážení kol dosáhnete digitální vyvažovačkou kol od firmy MITERAL Brno. Vyberte si špičkové vyvažovačky pro Váš pneuservis nebo autoservis.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Veřejné dražby on-line, výhodné reality - dražební společnost s bohatými zkušenostmi
Zkušenosti s výhodným prodejem realit má naše dražební společnost Prokonzulta, a.s. z Brna. Veřejné dražby realizujeme také on-line formou, zúčastnit se tak můžete z pohodlí Vašeho domova.
Plastová okna, servis plastových oken - kompletní služby pro správné fungování
Plastová okna vyrábí společnost Eko-Okna, která se specializuje také na servis plastových oken a kompletní služby pro jejich správné fungování. Působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Kvalitní výrobky z žuly a mramoru - kuchyňské desky a parapety
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví zabývající se výrobou a zpracováním přírodního i umělého kamene v Opavě a okolí, které nabízí prodej žulových leštěných a mramorových desek.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
SDZP družstvo Děčín, pracovní příležitosti pro zdravotně postižené, chráněné šicí dílny
SDZP družstvo vytváří pracovní příležitosti pro osoby zdravotně postižené a umožňuje jejich profesní a osobní růst, chráněné šicí dílny v České Kamenici a ve Šluknově.
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce, plovoucí podlahy, exotické masivní podlahy, mozaikové a kazetové podlahy, linolea, PVC.
Praktický lékař pro dospělé Nový Jičín, návštěvní služba přímo u pacientů, prevence a léčba
Praktický lékař pro dospělé Nový Jičín, návštěvní služba přímo u pacientů, prevence a léčba, očkování, odběry biologického materiálu, plně vybavená ordinace.
Dlouhodobé ubytování v hotelu v centru Opavy pro firmy a firemní klientelu
Hotel IBERIA***, který se nachází v historické budově v centru Opavy, nabízí dlouhodobé ubytování pro firmy, firemní klientelu v čistých a prostorných pokojích.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Pronájem, půjčení dodávky, vozíku, přívěsu a stěhování dodávkou s řidičem
Firma Dodávky Kroměříž - Igor Lorenc poskytuje pronájem dodávky nebo vozíku a přívěsu v lokalitě Zlínský kraj. Zajistíme i stěhování dodávkou s řidičem.
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.