Aktuální microsite

Obchodní zastoupení pro plynové kotle Therm - odborné poradenství, montáž i servis
Kvalitní kotle Therm, které jsou složené ze špičkových komponentů vám poskytnou spoustu výhod. Firma MaRel corp s.r.o. v Českém Těšíně provádí odborné poradenství, dovoz a montáž i servis.
Teambuilding Vaší firmy. Hotel u Hrocha Vysočina - Žďár nad Sázavou
Už víte kam vezmete své zaměstnance na teambuilding? Na Vysočině je krásná příroda a hodně druhů aktivit. Ubytování, zábava a dobré jídlo - ideální je hotel u Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Rizikové kácení stromů bez starostí
Rychlé a kvalitní rizikové kácení starých, nemocných stromů a stromů v těžko dostupných terénech zajišťuje na Vysočině společnost ArboKohout.
Lité terrazzo - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem do každého interiéru
Specialistou na lité terrazzo, teraco - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem je firma Kamil Bílý - průmyslové podlahy z Hranic. Teraco je vhodné do každého interiéru.
Plastová zatravňovací dlažba, panely ke zpevnění ploch bez narušení půdy
ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku - Místku poskytuje prodej plastové zatravňovací dlažby a panelů, která slouží ke zpevnění ploch bez narušení půdy. Velkou výhodou je nízká hmotnost.
Linoelum v rolích, pvc, vinylové podlahy v dílcích - prodej krytin s pokládkou
Spolehlivý partner pro výběr a prodej podlahových krytin včetně pokládky je firma Machů Podlahy z Opavy. Prodáváme linoelum v rolích, pvc a vinylové podlahy v dílcích a další podlahové krytiny.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Dobrovolné dražby pro movité, nemovité věci a pohledávky jako forma zpeněžení
Realizací prodeje formou dobrovolné dražby se zabývá společnost Naxos Ostrava a.s., která je jednou z největších investičních a realitních firem v České Republice, působící na trhu již řadu let.
Rozlešťování zašlých laků a škrábanců - renovace  a oživení laku aut
Rozlešťování zašlých laků a škrábanců, renovace a oživení laku aut provádí kvalitně, rychle a levně firma JANTAR-lakovna, spol. s r.o. v Brně.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Spolehlivé zednické práce nejen pro domy a novostavby k vaší spokojenosti
O zednické práce se vám postará firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna. Zajistíme vám nejen zednickou činnost, ale i kompletní rekonstrukci či přestavbu vaší nemovitosti.
Certifikovaný servis zahradních strojů před začátkem sezóny, jara - opravy traktorů, sekaček, křovinořezů
Zahradní stroje před začátkem jara potřebují servis. Zahradní technika Zdeněk Omelka provede opravy zahradních sekaček, křovinořezů, traktorů před začátkem sezóny. Najdete nás v Napajedlech u Zlína.
Sanace betonových konstrukcí – stříkání suchých i mokrých betonových směsí
Stavební společnost, specialista v oblasti sanace betonových konstrukcí včetně stříkání suchých i mokrých betonových směsí to je firma TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen, pokládka vodovodů, kabeláží a plynovodů autojeřábem.
Příjemné posezení ve vinném sklípku doprovázené degustací se someliérem
Přijďte se svou rodinou a přáteli posedět do útulného Hustopečského sklípku, který je součástí penzionu U Radů a zúčastněte se řízené degustace s našim someliérem.
Kvalitní dioptrické brýle dámské, pánské i dětské
Kvalitní dioptrické brýle pořídíte na prodejně Oční optika Lesa Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské dioptrické brýle mnoha tvarů a barev.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů, základy, přípravné práce, obkopání pro dodatečné izolace, výkopy přípojek.
Technika přišívání jedné látky na druhou se využívá při výrobě aplikovaných výšivek
Na strojové vyšívání firemních log či obrázků dle přání zákazníka, nášivky či aplikací výšivek se zaměřuje firma Strojové vyšívání Alena Filipská v okolí Třebíče i Znojma.
Zavlažovací systémy a zahradní osvětlení – dodavatel Praha
Realizace systémů pro zavlažování zahrady, hřiště nebo jakékoli větší travnaté plochy, montáže, servisy, zhotovení návrhu zavlažovacího systému nebo zahradního osvětlení vše od Š & Z – Jiří Ziita.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Soustružení, frézování na klasických strojích - konvenční obrábění ne CNC
Kompletní služby v oblasti konvenčního obrábění poskytuje firma KOVOBA, s.r.o. Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Na klasických strojích provádíme soustružení a frézování.
Předizolované potrubní systémy pro hospodárný rozvod tepla, chladu - výroba, prodej
Prodej a dodávku předizolovaných potrubních systémů zajišťuje firma Vojtěch Bystřický - předizolované potrubí z Bořetic. Dodáváme potrubní systémy pro hospodárný rozvod tepla a chladu.
Počítačová analýza chůze odhalí příčiny Vaší bolesti při chůzi - podologie
Zdravotnické centrum Ergona Opava s.r.o. zajišťuje počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny Vaši bolesti chodidel při chůzi. Poradíme se správnou indikací pomůcek.
Ergona Opava s.r.o.
Jedinečný Grillbot - automatický čistič grilu pro zdravé grilování a úsporu času
Jedinečný Grillbot, tedy automatický čistič grilu, který vám zajistí zdravé grilování a ještě uspoří váš čas, můžete zakoupit u společnosti H-Fuchs Servis s.r.o., která má sídlo v Ostravě.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Základní škola a Mateřská škola, Lovčice, okres Hradec Králové, malotřídní škola rodinného typu
Jsme malotřídní škola rodinného typu a naší součástí je také školní družina a jídelna - Základní škola a Mateřská škola, Lovčice, okres Hradec Králové.
Levné ubytování v Obecnici, výlety do krásy Brd, turistika, restaurace, parkoviště, WIFI zdarma
Penzion LEONA najdete v obci Obecnice, která leží kousek od okresního města Příbram a je obklopena nádhernými brdskými hvozdy vhodnými pro turistiku.
Komplexní zubní péče pro děti, dorost i dospělé
Péče o zuby, prevence a léčba zubních onemocnění, parodontologie, protetika, estetická a záchovná stomatologie – to vše v zubní ordinaci v Českém Krumlově.
Rodinné domy, veřejné a komerční stavby – výstavba a rekonstrukce
Výstavba a rekonstrukce pozemních staveb, bytových i nebytových budov, příprava stanoviště, zednické a dokončovací práce realizuje stavební společnost WOLFED STAVBY s.r.o.