Aktuální microsite

Instalatér - domovní instalace, revize vody, plynu, topení
Instalatér Petr Jurásek působí v regionu Zlín, Zlínský kraj. Zajišťuje servisní služby, provádí domovní instalace i revize vody, topení a plynu.
Transformátory, vinuté díly a elektronické komponenty
Transformátory pro spínané zdroje a DC/DC měniče, vinuté díly, tlumivky a měniče pro elektroniku, osazení desek plošných spojů zajišťuje společnost ALLTRONIC z Plzeňského kraje.
Rotavátor Ruris, kultivátory, sekačky, křovinořezy-prodej, servis
Usnadněte si práci na zahradě - rotavátory, kultivátory, sekačky, křovinořezy a další technika je na prodej u firmy Zdeněk Omelka Napajedla 15 km od Zlína, Uherského Hradiště.
Turnikety otočné, tripodové i plnorozměrové pro kontrolu průchodu osob
O důslednou kontrolu vstupu osob do vyhrazených prostor se postarají exteriérové a interiérové otočné, tripodové nebo plnorozměrové turnikety od společnosti MAGTRADE, s.r.o. z Prahy.
Revize, kontroly plynových zařízení, kotlů, sporáků, plynovodů - pohlídáme lhůty revizí
Ohledně revize plynových kotlů, sporáků, plynovodů a dalších plynových zařízení se obracejte v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj na firmu THERMATIC. Díky znalosti zákona pohlídáme lhůty revizí.
Prodáváme použité nádoby na vodu Pardubice, úsporné zalévání zahrady, soudky a velké barely
Prodáváme použité nádoby na vodu Pardubice, úsporné zalévání zahrady, soudky, kontejnery a velké barely za výhodné ceny.
Elektronické a zabezpečovací systémy Liberec, kamerové bezpečnostní systémy, dodávka a montáž
Na míru zřizujeme sledování důležitých míst objektu nebo jeho okolí pomocí kamerových bezpečnostních systémů, nabízíme ZDARMA prohlídku objektu a následnou cenovou nabídku.
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o. zabezpečovací a kamerové systémy
Vertikutace, přihnojení, pískování Praha pro krásný a hustý trávník
Toužíte po hustém trávníku a máte jen zdupané zbytky trávy? Nejvyšší čas objednat firmou Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy odborně provedenou vertikutaci, pískování a přihnojení trávníku.
Ubytování, ozdravný pobyt Hostýnské Vrchy - procedury pro relaxaci, harmonizaci těla i ducha
Užijte si ozdravný pobyt v Regeneračním centru Harmonie Bystřice pod Hostýnem. Ubytování lze spojit s procedurami pro relaxaci, harmonizaci těla a ducha i procházkami v CHKO Hostýnské Vrchy.
Zapalovací systémy, soupravy zapalování pro zážehové motory-motocykly, čluny, sněžné skútry
Firma VAPE Kroměříž vyrábí zapalovací systémy pro motocykly, vodní čluny, sněžné skútry a další zážehové motory. V eshopu můžete zakoupit soupravy zapalování a další elektropříslušenství.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Podřezání zdiva diamantovým lanem - izolace kamenného, smíšeného, betonového zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. provádí mechanické i chemické izolace zdiva v regionu Zlínský, Olomoucký a Moravskoslezský kraj. U kamenného, smíšeného a betonového zdiva provádí podřezání diamantovým lanem.
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Akumulátorové, elektrické odmechovače Husquarna – jarní slevy
Odstraňte jednoduše chomáče travní plsti a mech z trávníků díky odmechovačů, Husquarna. Využijte jarní slevy na elektrické a akumulátorové odmechovače Husquarna v prodejně a e-shopu Agroservis Holý.
Prodej bylinek, máta, meduňka, mateřídouška, tymián, saturejka, yzop Pardubice
Prodáváme kvalitní sortiment bylinek a koření, pro mnohostranné využít v kuchyni, zakoupit můžete hotové sazeničky - Zahradnictví Havlíček Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Ekonomické poradenství Česká Lípa, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání
Ekonomické poradenství Česká Lípa, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání, vedení daňové evidence, zastupování klientů na příslušných úřadech.
Mateřská škola Dobřichovice s velkou zahradou a herními prvky, bazén, enviromentální výchova
Mateřská škola Dobřichovice pojme až 147 dětí v šesti třídách, umístěných v jednopatrové budově. Každá třída má svůj samostatný vchod.
Výroba vstřikovacích forem na plastové díly - prototypové i sériové formy a jiné nástroje
Společnost Staform UH s.r.o. se zabývá více než 20 let výrobou vstřikovacích forem a nástrojů. Specializuje se na prototypové i sériové formy. Sídlíme v Jarošově u Uherského Hradiště.
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců, autorizace požární bezpečnosti staveb.
Mezinárodní, vnitrostátní, nákladní kamionová doprava, profesionální spedice
Společnost JC TRANS, s.r.o. Vám poskytuje služby v oblasti vnitrostátní i mezinárodní nákladní dopravy, a to v rámci přepravy zboží na území České republiky i celé Evropy.
Dovoz vody do studny Praha - aktuální rychlé řešení -  termín dovozu i ze dne na den!
Hladina podzemních vod nepříjemně klesá.I tam, kde je nedostatek vody ve studni/vrtu novinkou, nastává kritická situace, kohoutek „zachrchlá“ a voda neteče.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Distribuce, transport a zásobování ovoce a zeleniny
Tuzemská i zahraniční přeprava čerstvého ovoce a zeleniny pro řetězce a velkoodběratele, import a export místních a exotických plodin zajišťuje společnost Maple Trade s.r.o., Třinec.
Montáž a servis tepelných čerpadel - nízkonákladové řešení pro vytápění a ohřev vody
Máte-li zájem o nízkonákladové řešení pro vytápění a ohřev vody, pak vsaďte na naši společnost Tušl Technologies, s.r.o. z Brna. Zajišťujeme montáž tepelných čerpadel Danfoss včetně servisu.
Reverzní osmóza – snadná a rychlá úprava vody pro řadu oborů - efektivní náhrada za zastaralé destilační přístroje
Úprava vody a reverzní osmóza jsou specialitou společnosti GORO.Zabýváme se návrhem, výrobou, prodejem i servisem přístrojů, které umožní snadnou úpravu vody pro firmy, průmyslové závody i objekty.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Plastová okna s vynikajícími izolačními vlastnostmi České Budějovice, vynikající stabilita a těsnost
zaměřujeme se na prodej, montáž a servis plastových oken. Spolupracujeme s rakouským koncernem INTERNORM a některá vybraná plastová okna jsou zařazena do programu Zelená úsporám.
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, topení
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, rozvody ústředního topení, kanalizace, subdodavatelské dodávky.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn