Aktuální microsite

Dokončovací stavební práce – obkladačské, dlažební, podlahářské, malířské, natěračské
O realizaci všech stavebních prací, jako jsou práce obkladačské, dlažební, podlahářské, ale i malířské a natěračské, se postará Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Defektoskopie, profesionální zkoušky nedestruktivní metodou v laboratoři
Realizací defektoskopie v okolí Nového Jičína a Frýdku se zabývá společnost INTEST NDT s.r.o., která provádí profesionální zkoušky nedestruktivní metodou ve své laboratoři.
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren, k mytí osobních, nákladních a užitkových vozidel od firmy Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově.
Šebesta, spol. s r.o.
Pojízdný vizitový vozík, stolek na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností
Profesionální pojízdné vizitové vozíky i stolky na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností můžete zakoupit na eshopu společnosti Laboratorní a zdravotnická technika.
Vývoj účetního a mzdového software Ainex
ProgEco s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá vývojem účetního software Profesionál a také mzdového software Ainex nejen v Prostějově, ale také v Olomouci.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Nákladní autodoprava na stavbách – odvoz a dovoz materiálu ze staveb
Poskytovatelem nákladní autodopravy na stavbách v Jihomoravském kraji je společnost ERTRANS, družstvo ze Znojma – zajišťujeme odvoz a dovoz stavební materiálu na stavby.
Hoblované řezivo, obkladové palubky i střešní latě na stavbu střechy, plotu, pergoly
Společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se specializuje především na výrobu a prodej obkladových palubek, střešních latí a jiného hoblovaného řeziva na stavbu střech, plotů nebo pergol.
Bytové interiéry na klíč pro útulný domov - 3D návrhy, poradenství a realizace
Bytové interiéry na klíč nás baví. Naše firma MYDOS v Litovli u Olomouce vám poskytne 3D návrhy, poradenství i realizaci vašeho bytu nebo domu - pomůžeme vám vytvořit útulný domov.
Dovoz aut z Německa rychle a s potřebnou dokumentací
Pokud vybíráte nové auto, ale nabídka českých prodejců vám nevyhovuje, tak si nechte dovézt automobil z Německa, který vám rychle a s potřebnou dokumentací zajistí RDAutomobil s.r.o. z Nového Jičína.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Elektronický způsob evidence - rychlé, snadné a všestranné řešení s jednou kartou
Brněnská firma DUHA system, spol. s.r.o. poskytuje program pro elektronickou evidenci, která usnadní přehled v příchodech a odchodech zaměstnanců, školeních nebo stravovacím systému.
Materiály pro výrobu nábytku  – DUET CZ
Firma DUET CZ nabízí materiály pro výrobu nábytku v provedení dýha, hliník, nerez, měď + mosaz a další.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Návrhy interiérů a kancelářských prostor pro atraktivní a příjemné prostředí
Chcete vytvořit atraktivní a příjemné prostředí u vás doma, v kanceláři nebo jen chcete změnu? Projekční atelier ZUZI v Olomouci vám s tím pomůže.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Gramofony Gold Note ve špičkové kvalitě - kvalitní ruční práce z Itálie
Každý příznivec gramofonů jistě ocení špičkovou kvalitu. Nakupujte kvalitní italské gramofony značky Gold Note u společnosti EAS Opava s.r.o. z Opavy.
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, analýzy
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, testování, měření a analýzy v oblasti životního prostředí.
Výroba, dodávka a prodej brzdového obložení – tkané, válcované pásy, lité v segmentech
Na výrobu a na velkoobchodní prodej brzdového obložení se specializuje společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o. se sídlem v Třinci. Jedná se tyto druhy: válcované pásy, tkané a lité v segmentech.
Scénické stavby, pódia, konstrukce pro divadla a další Vám navrhneme a vyrobíme na míru
Společnost ALFEKO s.r.o., sídlící v Třebíči vyrábí scénické konstrukce pro divadla i přehlídky. Výroba, která dbá na bezpečnost, skladnost, snadnou montáž i demontáž.
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček, výměny van, WC, umyvadel, sprchových koutů, opravy rozvodů vody, dodávky bojlerů.
Autodoprava a práce autojeřábem - moderní strojní vybavení a technika
Společnost Černohorský s.r.o. poskytuje autodopravu a provádí jeřábnické práce po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí. K dispozici máme moderní strojní vybavení a techniku.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Servis, opravy a přestavby čerpadel i čerpacích zařízení
Potřebuje-li vaše čerpadlo (čerpací zařízení) servis, opravu nebo přestavbu, tak se s jistotou obraťte na specialisty z firmy AQ PUMPY.
AQ PUMPY, s.r.o.
Dodávka masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – jídelny, školy, školky, restaurace
Dodávku čerstvého masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – školy, školky, jídelny, restaurace, domovy důchodců - zajišťuje v okolí Brna a Třebíče Havlíčkovo řeznictví a uzenářství.
Luxusní ubytování pro více osob na Chatě Horní Bečva, ve stylové valašské dřevěnici i s wellness
Ubytování vhodné pro více osob, například pro turisty či lyžaře na Chatě Horní Bečva v Beskydech. Stylovou valašskou dřevěnici s vířivkou Vám pronajme společnost Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.
Výživový poradce, výživové poradenství a úprava hmotnosti
Hledáte-li výživového poradce, který by Vám pomohl ke správnému životnímu stylu, obraťte se na sportovně relaxační centrum LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku, zajišťující výživové poradenství.
Poradenství a zřizování různých typů pojištění pro fyzické osoby i pro bytové domy
Poradenství v oblasti pojištění, ať už pro fyzické osoby nebo pro bytové domy, jejich vyřizování zajistí profesionální tým společnosti TOMAN FINANCE GROUP s.r.o. Ostrava.