Aktuální microsite

Dioptrické sluneční brýle - chraňte svůj zrak před sluncem !
Pokud nosíte dioptrické brýle a chcete svůj zrak i v létě chránit před sluncem, pak si pořiďte dioptrické sluneční brýle - s jejich výběrem vám rádi pomohou v Prostějovské oční optice Eva Vintrová.
Servis hydraulické a kontejnerové techniky – záruční i pozáruční
O záruční nebo pozáruční servis hydraulických jeřábů a jiné hydraulické techniky nebo techniky určené ke kontejnerové přepravě se postará společnost CH + S servis, s.r.o. z Prahy.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Barevné MFP kopírky SHARP si  můžete zakoupit nebo vypůjčit v okolí Ostravy a Opavy
Výkonné a kompaktní barevné MFP kopírky SHARP pro malé i velké kanceláře poskytuje k pronájmu či k prodeji česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. v okolí Ostravy i Opavy.
Kyvné dveře, kyvná vrata do komerčních prostorů, skladů a hal
Kyvné dveře, kyvná vrata do komerčních prostorů, skladů a hal pro usnadnění pohybu lidí i strojů vyrábí, prodává a montuje firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Pronájem a přistavení  kontejnerů na odvoz zeminy, stavební suti z rekonstrukce i demolice
Pronájem a přistavení kontejnerů na odvoz zeminy, stavební suti z rekonstrukce i demolice zajišťuje firma Boš spol. s.r.o. nedaleko Znojma.
BOŠ spol. s r.o.
Nedestruktivní zkoušení svárů a materiálů - zkouška magnetická i ultrazvukem
Zkušební laboratoř Intest NDT, spol. s.r.o. z Ostravy Vám zajistí nedestruktivní zkoušení materiálů a svarů tak, aby nedošlo k poškození výrobku. Využívá k tomu ultrazvukovou i magnetickou metodu.
Bezpečnostní technologie, systémy pro průmysl - výroba a montáž
Bezpečnostní technologie, systémy pro průmysl, strojní zařízení a stroje, veřejnou dopravu, automotive a security- výroba a montáž od firmy Teprostroj s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Malá i velká laboratorní dvouplášťová digestoř, vhodná pro všechna pracoviště za rozumnou cenu
Prodej laboratorní dvouplášťové digestoře za příjemné ceny zajistí společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Vhodná pro všechna pracoviště.
Program podvojné účetnictví Profesionál pro profesionální účetní firmy
Pokud jste profesionální účetní firma a hledáte spolehlivý účetní software, je pro vás program podvojné účetnictví Profesionál dokonalý. Firma ProgEco vyvíjí účetní software Prodesionál pro firmy.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Dodávka polotovarů z PTFE-teflonu, například tyče, desky, tkaniny a prášky – velkoobchodní prodej
PTFE-teflon je kvalitní materiál s vynikající chemickou odolností. Dodávku a prodej teflonových polotovarů, například tyče, tkaniny, desky, trubky a prášky, zajistí společnost ARCO B.B.T. v Třinci.
Tisk billboardu - reklamní PVC plachty s nabídkou
Společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. je profesionálem v reklamní sféře. V Opavském regionu Vám nabízíme tisk billboardu a reklamních PVC plechet s Vaší nabídkou.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Trámy na pergoly a podlahy ve vysoké kvalitě - výroba, prodej
Stavíte-li pergolu nebo toužíte po nové podlaze a sháníte kvalitní trámy, tak jedině společnost PROŘEZ spol. s r.o. vám poskytne stavební řezivo ve vysoké kvalitě.
Praktický lékař pro dospělé Rakvice, preventivní, léčebná a diagnostická péče, možnost parkování
V naší ordinaci praktického lékaře pro dospělé poskytujeme preventivní, léčebnou a diagnostickou péči, navštivte ordinaci v Rakvicích okres Břeclav.
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesař, pokrývač, klempíř
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesařství, pokrývačství, klempířství, drobná kovovýroba.
Zednické práce Znojmo, základové desky, hrubé stavby, fasádní zateplovací systémy, renovace
Zednické práce Znojmo, základové desky, hrubé stavby, fasádní zateplovací systémy, renovace fasád, zemní práce, kontejnerová doprava, odvoz a dovoz materiálu.
Plísně a řas na zateplené fasádě Vás zbaví společnost ARS - nyní možno na splátky
Máte řasy a plísně na zateplené fasádě a přemýšlíte, jak se jí účinně zbavit? Společnost ARS je ze zateplené fasády ihned vyčistí a platbu rozloží až na 2 roky.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Tesařské práce, oprava, rekonstrukce, výroba nových klasických krovů, dřevěné konstrukce
Tesařské práce zajišťuje firma KROVYS s.r.o. z Telče. Provádíme opravy, rekonstrukce, výrobu nových klasických krovů a zhotovíme dřevěné konstrukce v oblasti Jihlavy, Třeště i Telče.
Krovys, s.r.o.
Pohřební služba - smuteční obřady, pohřby, kremace
Pohřební služba MARIE nabízí komplexní pohřebnické služby v okrese Opava, která poskytne smuteční obřady, pohřby a kremace.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Ubytování v centru Lednicko-valtického areálu - nekuřácké pokoje, cyklotrasy, vinařské stezky
Vydejte se za poznáním Lednicko-valtického areálu a ubytujte se v Penzionu Moravská oáza v nekuřáckých pokojích. Čeká vás rozsáhlá síť cyklostezek a také vinařské stezky. Užijte si dovolenou na Moravě
Lékárna - léky, léčiva, zdravotnické potřeby - prodej léků na lékařský předpis
Lékárna Uherský Ostroh se zaměřuje na prodej léků, léčiv, kosmetiky, zdravotnických potřeb, homeopatik - prodej léků na lékařský předpis.
Hyundai Grand Santa Fe s výkonným motorem a vyspělou technikou - pohodlné SUV, novinka na českém trhu
Novinkou na českém trhu je pohodlné SUV - Hyundai Grand Santa Fe, které vás uchvátí výkonným motorem i vyspělou technikou. Nyní jej najdete také v nabídce společnosti Autolaros speed s.r.o. v Ostravě.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Jednorázový a generální úklid penzionu, hotelu a apartmánu - služby pro ubytovací zařízení
Úklidové služby pro ubytovací zařízení v Olomouci a Litovli poskytuje spolehlivá úklidová služba Henrieta. Provádíme jednorázový, generální úklid pro hotely, penziony a apartmány.
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu - výkup, prodej, zpracování
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu jako je výkup, prodej i zpracování zajišťuje společnost Trojek a.s. specializující se také na výkup baterií.
Trojek, a.s. Bystřice pod Hostýnem
Kompletní rekonstrukce interiérů na klíč včetně návrhu, bytový designer
Návrhy a realizace interiérů a bytový design zajistí firma Interiéry Danko ze Znojma. Provádíme kompletní rekonstrukce interiérů na klíč včetně návrhu. S námi bude rekonstrukce bytu bez starostí.
Prodej zahradních travních sekaček Hecht - benzínová pro střední a větší zahrady s příslušenstvím
Prodej zahradních benzínových travních sekaček Hecht pro střední a větší zahrady s kompletním příslušenstvím zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT