Aktuální microsite

Profesionální úklidové práce - úklid domácností i kanceláří za příznivou cenu
Přenechejte úklid domácností i kanceláří profesionální ostravské firmě Best Ostrava s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji a obstará Vám pravidelné i jednorázové úklidové práce.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Montáž sítí proti hmyzu do všech typů oken i dveří, v moderním a elegantním provedení
Přesné vyměření i montáž sítí proti hmyzu provádí firma vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, nedaleko Ostravy a Opavy. Účinné a elegantní zamezení vniknutí obtížného hmyzu do domu.
Lakování nábytku, garážových vrat, disků kol a průmyslových výrobků
Precizním lakováním předmětů a dílů se zabývá naše společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Lakujeme nábytek, garážová vrata, disky kol a průmyslové výrobky v Brně, Blansku i Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Periodické kontroly, revize plynu, plynových zařízení v zákonných lhůtách
Provádějte periodické kontroly a revize plynu, plynových zařízení v zákonných lhůtách. V regionu Brno, Vyškov se můžete obrátit na firmu THERMATIC - Jan Nohava z Kroměříže.
Mateřská škola Montessori Poděbrady, moderní školka pro děti ve věku 2, 5 - 6 let
Mateřská škola Montessori Poděbrady, moderní školka s předškolním vzděláním pro děti ve věku 2, 5 - 6 let, výuka v českém jazyce, logopedická cvičení, keramická dílna, plavecké kurzy, angličtina.
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh a poradenství
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh, statické výpočty a poradenství investičního záměru spolehlivě od firmy ZIPP Brno s.r.o.
Pohřební ústav Trutnov, kompletní pohřební služby, převozy zesnulých, smuteční oznámení, rakve
Pohřební ústav Trutnov, kompletní pohřební služby, převozy zesnulých, smuteční oznámení, výběr rakví, květinové výzdoby, urny, NON STOP pohotovost pohřební služby.
Průmyslové elektroinstalace - kompletní elektromontáže pro výrobní závody, haly a zemědělské objekty
Zkušeným dodavatelem průmyslových elektroinstalací pro výrobní závody, sportovní haly i zemědělské objekty je firma ELMO-SA.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Výroba dřevěných beden na uskladnění obilí a ostatní zrniny na zakázku
Kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění obilí a ostatní zrniny vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Bedny dodáváme nejenom ve Znojmě, ale také po celé České republice.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Moderní a tematické ubytování v apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě
Nevšední ubytování v tematicky zařízeném apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě poskytuje Vinný sklep a ubytování U Bystřických.
Autoklempírna - odborné opravy karoserií osobních automobilů všech značek
Částečné a kompletní opravy karoserií osobních automobilů všech značek provádí firma JANTAR-lakovna, spol. s r.o. z Brna - Města. Služby autoklempírny zajišťujeme také v okolí Blanska a Vyškova.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop  - maloobchod
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop - maloobchod a velkoobchod s kotevní technikou to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Jádrové vrtání železobetonu a betonu moderní diamantovou řezací technikou
Pro usnadnění a zjednodušení přestavby či demolice je ideální moderní diamantová řezací technika, kterou využívají ve firmě DAGETT 66 (Kopřivnice, Nový Jičín) k jádrovému vrtání železobetonu a betonu.
DAGETT 66, s.r.o.
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín, prevence zraku, akutní stavy řešíme bez objednání
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín - Poskytujeme profesionální diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru oftalmologie, akutní stavy řešíme bez objednání.
Specializovaný prodej barev Žďár nad Sázavou, fasádní omítky, ochranné  nátěry na dřevo i kov
Ve Žďáru nad Sázavou naleznete specializovaný prodej barev a široký sortiment nátěrových hmot od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí.
Projektové práce ve stavebnictví Praha, technický dozor, stavební povolení, zaměření stavby
Projektové práce ve stavebnictví Praha, technický dozor, stavební povolení, zaměření stavby, vypracování projektů včetně rekonstrukcí, inženýrské, projekční a rozpočtové služby
Bílá protiplísňová barva Jupol na plísně a řasy - barva vhodná do kuchyní, jídelen, koupelen a jiných sanitárních prostor
Široký výběr barev a laků naleznete u firmy DUMAG barvy s.r.o sídlící v Opavě. Máme pro Vás odolnou malířskou barvu JUPOL CITRO proti plísním či otěru, vhodnou do jakéhokoliv interiéru.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Velkoobchod s dekoračními tkaninami a čalounickou galanterií Olomouc
Široký sortiment dekoračních tkanin a potahových látek naleznete v Olomouci ve velkoobchodní čalounické galanterii BS-textil, s.r.o.
BS-textil s.r.o.
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů procesy žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení.
Originální fotoobrazy, obrazy na plátně - tisk fotek na plátno ve vysoké kvalitě
Fotoateliér NIKOL foto Zlín se zabývá exkluzivním tiskem fotografií. Vyrábí originální fotoobrazy na plátně. Obrazy z vlastních fotek tiskneme ve vysoké kvalitě, což ocení i náročná klientela.
Spolehlivý partner pro všechny, kteří hledají kvalitní tisk za příznivé ceny
Nevíte si rady s vytištěním reklamních podkladů pro Vaši společnost? Potřebujete pomoc od odborníka v oblasti tisku? Tiskárna TIROZ je zde právě pro Vás!
Tiskárna TIROZ Digitální, ofsetový, sítostisk Praha 4
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci prodává Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov u Olomouce. Zajišťuje také servis zemědělské techniky.
Studium homeopatie v České republice
Nabídka studia alternatívní medicíny v České republice, tříleté studium homeopatie na jedné z nejlepších škol, možnost vlastní praxe a udělení diplomu po absolvování studia.
Bezkonkurenčně nejbezpečnější a nejlepší finanční poradenství v Praze a okolí
Hledáte účetní společnost pro vaši firmu? Jste živnostník a potřebujete pomocnou ruku s menším účetnictvím a zpracováním daní? Nevíte si rady s finanční stránkou vaší domácnosti?