Aktuální microsite

Stavby a rekonstrukce obchodních domů a supermarketů
Společnost DAGETT 66, sídlící v Kopřivnici, je stavební firma, která se soustřeďuje na stavby obchodních domů. Firma poskytuje výstavbu a rekonstrukci budov a kompletní služby stavební činnosti.
DAGETT 66, s.r.o.
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Gratulační, svatební nebo smuteční kytice a květinové vazby včetně donášky až k Vám domů
Originální květinové vazby pro různé příležitosti včetně dopravy až k Vám domů zajišťuje květinářství Květiny Ptáčková. Připravíme Vám gratulační, svatební nebo smuteční kytice a vazby.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Přeprava nadměrného, těžkého a nadrozměrného nákladu - profesionální doprava
Pokud řešíte převoz nadměrného, těžkého a nadrozměrného nákladu, obraťte se na firmu ZIPP Brno s.r.o. v Jihomoravském kraji, která poskytuje profesionální dopravu.
Vodoinstalace, topenářské práce, plynové rozvody Praha, čištění kanalizace strojním perem
Vodoinstalace, topenářské práce, plynové rozvody Praha, čištění kanalizace tlakovou vodou, strojním perem či prohlídky stavebních dutin.
Prádelna Laguna, praní prádla 7 dní v týdnu Praha, pereme pro hotely, penziony, sauny a wellness
Prádelna Laguna, praní prádla 7 dní v týdnu Praha, pereme pro hotely, penziony, sauny a wellness, praní prádla bez chemie v profesionálních pračkách Miele.
Prádelna Laguna LAUNDRY FOR ALL s.r.o.
Kamenictví Praha, fasádní obklady, obklady, dlažby koupelen, kamenné dekorativní stěny, podlahy
Kamenictví Praha, fasádní obklady, obklady, dlažby koupelen, kamenné dekorativní stěny, repasování zámecké podlahy, kamenné schodiště, obklady krbů.
Kompletní realizace zahrad od vypracování návrhu až po vlastní realizaci
O realizaci krásné zahrady, která bude vaší vlastní oázou klidu a odpočinku, se postará Zahradnictví Brno Kresa. Zajistíme vše od návrhu, vizualizace až po vlastní realizaci.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Autorizovaný prodej ojetých i nových vozů Škoda různých typů za skvělé ceny
Nové i ojeté automobily Škoda na leasing či úvěr můžete pořídit od brněnské firmy Autonova Brno s.r.o., která je autorizovaný prodejce vozů ŠKODA.
Digitální řídící jednotky, zapalování bateriové, kondenzátorové-pro motocykly, skútry
Firma VAPE vyrábí elektropříslušenství pro motocykly, skútry. Ať už máte bateriové či kondenzátorové zapalování, můžete v našem eshopu pořídit digitální řídící jednotky i další komponenty.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Hon na jeleny, muflony, daňky, kachny, bažanty, divočáky v ČR
Cestovní agentura Pro Hunt - Jiří Schestauber pořádá v ČR hon na jeleny, muflony, daňky, kachny, bažanty, divočáky. Zájemce máme ze zahraničí i Česka. Sídlo firmy najdete v Ořechově - Zlínský kraj.
Čištění kamenných a betonových dlažeb tlakovou vodou
Oživení znečištěných a starých dlažeb, plotů a fasád. Čištění povrchu tlakovou vodou bez chemikálií a následnou impregnaci realizuje Filip Douda.
Prodej průmyslových areálů a jiných nemovitostí v aukci nebo veřejné dražbě
Aukce a dražby nemovitostí pořádá společnost PROKONZULTA, a.s. z Brna. Vydražte rodinný dům, byt, pozemek, kousek lesa nebo klidně průmyslový areál za výhodných podmínek.
Sledování výkonnosti zaměstnanců a evidence docházky s docházkovým programem
Píchačkám odzvonilo, protože firma DUHA systémy s.r.o. z Brna přichází s novým programem k evidenci docházky, který rovněž sleduje výkonnost zaměstnanců na pracovišti.
Výroba, renovace a opravy pomníků a náhrobků- kvalitní kamenictví Ostravsko
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském kraji, převážně v Opavě a Ostravě. Výrabíme, renovujeme a opravujeme náhrobky i pomníky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Oční optika Vám připraví dioptrické brýle do jedné hodiny
Oční optika Soňa Rozehnalová má několik prodejen - v Kroměříži, Přerově, Zlíně i Uherském Hradišti. Připravíme Vám dioptrické brýle do jedné hodiny. Řešíme i opravy brýlí na počkání.
Autobusy na zájezd nebo školní výlet s bezpečnostními pásy - doprava bez zranění
Dopravu bez vážných zranění se pro Vás snaží zajistit společnost JC Trans s.r.o. z Ostravy a Frýdku Místku, která zajišťuje autobusy na zájezd nebo školní výlet právě s bezpečnostními pásy.
Dřevovýroba Pardubice, stavební řezivo, palivové dřevo, palety, atypické palety, europalety
Dřevovýroba Pardubice, stavební řezivo, palivové dřevo, palety, atypické palety, europalety, paletové nástavce.
Tepelné zpracování kovů, cementování, cementace oceli
Tepelné zpracování kovů jako je cementování ocele provádí firma Q.I.P. s.r.o. Brno. Cementace oceli, kalení a zušlechťování s ochlazováním v oleji.
Konzultace, realizace zahradní jezírko-koupací, okrasné, bio bazén
Firma Jezírko servis pomůže realizovat Vaše představy o krásné zahradě. Vhodně zakomponujeme do zahrady zahradní jezírko-okrasné či koupací, bio bazén. Působíme často v regionu Brno, Vyškov.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Stavební firma zaměřena na výstavbu rodinných domů na klíč
Společnost DAKA INVESTING s.r.o. je stavební firma působící v regionu Zlínský kraj, Hodonín. Zaměřena je na výstavbu rodinných domů na klíč.
Individuální příprava léků, mastí, očních kapek - léky na míru, dle receptu
Lékárna U Kašny se zabývá individuální přípravou léků, mastí, kapek. Pro konkrétního pacienta připravíme léky na míru dle receptu. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Brodu a Uherského Hradiště.
Reprezentační vitríny prodej Praha - pro modely autíček i figurky
Vitríny pro prezentaci či ochranu modelů aut a figurek, akrylové kryty, podstavce, vitríny s dřevěným podkladem nabízí společnost AUTO-MODELY.CZ - Ing. Karel Cvejn, Praha.
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě, OSB desky, šalovací hranoly, vaznice, krokve, pozednice, kleštiny, dřevní štěpka.