Aktuální microsite

Soukromé umělecké gymnázium v srdci Jihomoravského kraje
Soukromá vzdělávací instituce gymnazijního typu, osmileté a čtyřleté studium na uměleckém gymnáziu v Jihomoravském kraji, hudební, divadelní a výtvarné obory s všeobecným vzděláním.
Gymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o.
Profesionální úklidové služby, okres Hradech Králové
Úklidové služby domácností v Královéhradeckém kraji, nejprofesionálnější úklidové služby bytových domů, rodinných domků nebo společenských a komerčních prostor.
Rotační snímače ECN, EQN, ERN – snadná montáž a malá montážní výška
Rotační snímače ECN, EQN, ERN od společnosti HEIDENHAIN s.r.o. se sídlem v Praze nabízí rozsáhlé oblasti použití od jednoduchých měření po složitou regulaci polohy a otáček u elektrických pohonů.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů, obuvi i oblečení pro volný čas
Na prodejně Pracovní oděvy U pštrosa Holešov najdete široký výběr pracovních oděvů a obuvi a také oblečení a boty pro sport a volný čas. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik
Společnost Motorcentrum Malinčík s.r.o. má aktuálně volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik - vhodné pro zájemce z okolí Kroměříže. Pracoviště - Hulín.
Prodej a servis výčepního zařízení a chlazení – produkty českého výrobce LINDR
Vysoce výkonné a profesionální výčepní zařízení a chlazení českého výrobce LINDR prodává firma Ráj gastronomie.cz. Provádíme i servis výčepních a chladících zařízení a techniky této značky.
Ráj Gastronomie.cz
Studna na klíč - komplexní dodávky studny
Komplexní dodávky studny v regionu Zlínský kraj, Kroměříž, Zlín provádí firma Ing. Luděk Páleníček. Studna na klíč bude zrealizována po schválení návrhu. Vyřídíme i nezbytné legislativní záležitosti.
Vinylové schody - renovace, obklady schodišť vinylem
Společnost VSCHODY Otrokovice dodává vinylové schody, které jsou vhodné pro renovace starších schodišť i obklady schodů v novostavbách. Firma působí převážně v okolí Zlína a regionu Zlínský kraj.
Betonové směsi pro pozemní a vodní stavby, komunikace
Stavební betonové směsi různých druhů Vám zhotoví, dopraví i do 41 m přečerpá společnost PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim, která Vám dodá i sypký materiál pro stavby.
Profesionální žebříky na střešní krytinu pro bezpečný pohyb po střeše
Profesionální střešní žebříky na střešní krytinu z lehkého odolného plechu pro bezpečný pohyb a práci na střeše dodává společnost Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Penzion s možností parkování ve dvoru penzionu a úschovnou kol – dovolená s cykloturistikou
Penzion vhodný pro cyklisty a cykloturistiku je v okolí Valtic Penzion U Vlků. Hosté mohou v našem penzionu parkovat ve dveře a mají k dispozici uzamykatelnou úschovnu kol.
Penzion U Vlků Valtice
Cévní ambulance, angiologickou ordinaci v Chomutově
Prevence a léčba cévních onemocnění, radiofrekvenční operace křečových žil, léčba žilních zánětů a trombóz to vše zajišťuje Cévní ambulance, s.r.o. v Chomutově.
Pronájem zámku pro firemní akce, svatby - ubytování na zámku s bazénem
Využijte skvělou možnost rezervovat si ubytování na Zámku Napajedla. Po domluvě pronájem celého zámku na firemní akce, svatby. Pro hosty je k dispozici venkovní bazén.
Kvalitní kuchyně se zárukou - grafický návrh ve speciálním programu, výroba, realizace
Kvalitní kuchyně se zárukou pro vás realizuje firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně, která vám kromě výroby zhotoví i grafický návrh ve speciálním programu a vy si tak vyberete její přesný vzhled.
Krepovaný papír pro průmyslové balení výrobků Karlovy Vary, kotouče v hnědé a bílé barvě
Naše firma G.T.MANDL, a.s. vyrábí také široký sortiment krepovaného papíru z recyklovaných surovin, průmyslového balení výrobků.
G.T.MANDL, a.s.
Stavby na klíč Nový Jičín, stavební práce, opláštění budov, stavby hal, ocelové konstrukce
Provádíme stavební práce včetně staveb na klíč, výstavbu nových hal, ocelové konstrukce, opláštění budov, průmyslové podlahy, drobné zámečnické práce.
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Luxusní zážitkové jízdy, pronájem a půjčovna sportovních automobilů Jaguar, Audi a BMW
Pronájem a půjčovnu sportovních automobilů Jaguar, Audi a BMW v České republice zajišťuje firma Luxurent s.r.o. z Brna. Zarezervujte si zážitkovou jízdu v supersportu, na kterou nikdy nezapomenete.
Rychlá, profesionální výměna i oprava autoskel u osobních a nákladních vozidel
O kvalitní a rychlou výměnu či opravu autoskla u osobních a nákladních vozidel, autobusů, stavební i zemědělské techniky se Vám postará společnost MS Steel s.r.o. z Havířova.
MS steel s.r.o.
Ovocné sirupy, pečené čaje a domácí marmelády poctivé výroby - e-shop, rozvoz zdarma
Poctivé domácí marmelády, pečené čaje a ovocné sirupy vyrábí naše společnost HERBA LENA group s.r.o. Objednejte si v e-shopu a využijte rozvoz zdarma v Kroměříži, Prostějově a Přerově.
Prodej skladových vozů ŠKODA – předváděcí nebo úplně nová vozidla za zvýhodněné ceny
Široký výběr nových či předváděcích skladových vozů ŠKODA najdete v autosalonu Auto HEGR v Olomouci. Na skladě máme různé modely za zvýhodněné ceny.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Vedení účetnictví Praha - externě, interně, kombinovaně
Pro účetnictví bez chyb a následných nepříjemností s úřady nabízí živnostníkům a firmám společnost PREMISOFT s.r.o. z Prahy účetní služby s možností volby externí, interní nebo kombinované spolupráce.
Penzion Slavonice pro rodiny s dětmi, Penzion rodinného typu, parkování v objektu penzionu, Wi-Fi
Penzion Karel Kunc ve Slavonicích je moderní penzion, který nabízí příjemné ubytování s rodinnou atmosférou kousek od historického centra města Slavonice.
Klimatizace do rodinných domů Brno, klimatizace chladí a alergikům čistí vzduch, tichý provoz
Naše firma DAIMOND - chlazení, spol. s r.o. dodává klimatizace, co mají široké využití a jistě pro ni ve vašem domě najdete místo.
Internetový prodej luxusní dámské spodní prádlo FELINA
Internetový obchod s podprsenkami, spodním prádlem, kalhotkami.