Aktuální microsite

Sádrokartonové a minerální podhledy - profesionální montáž sádrokartonu
Profesionální montáž sádrokartonu provádí firma RG Interiéry – Radek Schmid z Ivančic. Instalace sádrokartonových a minerálních podhledů realizujeme pro Brno a Brno-venkov.
Kvalitní úprava vody, filtrace vody Trutnov
Zbavte se účinně jednou provždy těžkých kovů z užitkové vody pomocí kvalitních filtrů - úprava vody, filtrace vody - ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla pro mobilní zasklení lodžií
Zajišťujeme zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií, balkonů, a výklenků domů.
Zakázkové přestavby a úpravy motocyklů, motorek
Zakázkovou přestavbou motocyklů a motorek na míru a jejich úpravami se zabývá moto dílna ROD Custom Motorcycles z Třebíče.
Tradiční čínská medicína Otrokovice, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení, fytoterapie
Nabízíme specializaci na zásady čínské medicíny díky kterým rozšiřuji do povědomí o správném životním stylu a pevném zdraví.
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic, vstřikovací formy, střižné a tvářecí nástroje, lisovna.
Výroba tabulového, technického, speciálního skla Sokolov, hodinová skla, mikroskla, zpětná zrcátka
Výroba tabulového, technického, speciálního skla Sokolov, hodinová skla, mikroskla, zpětná zrcátka pro automobilový průmysl, výroba skel pro tuzemský i zahraniční trh.
Insolvenční správce, pomoc při platební neschopnosti
poradenství v hospodářské krizi, insolvenční správce, platební neschopnost, vymáhání pohledávek v ČR i SR, platební rozkazy, exekuce to vše a více zajistí firma FABIAN & PARTNERS z Brna
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Zprostředkování přepravy zboží i nadrozměrných nákladů
Logistika, skladování, přeprava i proclení, mezinárodní i tuzemská kamionová doprava, letecká i námořní přeprava zásilek – to vše zprostředkuje firma AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Hydraulické, vzduchové, elektro agregáty - výroba, servis, prodej repasovaných agregátů
H.P. - servis hydraulika s.r.o. Vizovice se zabývá výrobou a servisem agregátů pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín. Skladem a ihned na prodej máme repasované hydraulické, vzduchové, elektro agregáty.
Reklama v rádiu na oblíbených stanicích Radio Beat i Rádio Impuls
Reklama v rádiu, která se na oblíbených rádiových stanicích Radio Beat, Kiss rádio nebo Rádio Impuls dostane k opravdu širokému okruhu posluchačů?
Nitro barvy - míchání barev, odolnější povrch díky nitrobarvám
DUMAG barvy s.r.o. nabízí největší výběr barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete nitro barvy, které Vám také namícháme na počkání. Díky nitrobarvám bude povrch odolnější.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Eshop ruční nářadí, nástroje a měřící přístroje Teplice, prodej vrtáků, soustružnických nožů, frézky
Eshop ruční nářadí, nástroje a měřící přístroje Teplice, prodej vrtáků, soustružnických nožů, frézky, brusné nástroje a další kvalitní sortiment pro profesionály a kutily.
ÚT systémy a zdravotně technické instalace (ZTI)  - montáž, dodávka a projektování
Zdravotně technické instalace (ZTI) a ÚT systémy dodává naše společnost HUK instalace s.r.o. z Brna. Zajišťujeme projektování a montáž za pomocí moderních technologií.
HUK instalace s.r.o.
Kvalitní dámská a pánská pracovní zdravotní obuv s protiskluzovou podešví
Dopřejte svým nohám pohodlí s kvalitní pracovní dámskou a pánskou obuví s protiskluzovou podešví od firmy Portosano.
Výkup a likvidace autovraků, ekologická likvidace vozidel, autovrakoviště
Výkup, likvidaci autovraků, ekologickou likvidaci vozidel, odtah automobilu zdarma, vystavení dokladu o likvidaci a další zajistí firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Vysokofrekvenční povrchové kalení - tepelné zpracování kovových dílů
Technologické operace související s tepelným zpracováním různých kovových dílů zajišťuje firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme vysokofrekvenční povrchové kalení drobných a rotačních součástí.
Výroba dílů ze sklolaminátu RTM technologií - injekční vysokotlaké vstřikování
Společnost COMPACT Radomír Trecha z regionu Zlín vyrábí díly ze sklolaminátu, karbonového kompozitu s využitím RTM technologie - injekčního vysokotlakého vstřikování.
Obklady, dlažby a mozaiky Praha, obklady a dlažba do kuchyně, do koupelny, venkovní dlažba
Ve svém Eshopu nabízíme k prodeji obklady a dlažbu do kuchyně, do koupelny, venkovní dlažbu, bazénovou dlažbu, historickou dlažbu, ručně vyrobenou dlažbu, malované obklady nebo mozaiku.
Zakázková kovovýroba od návrhu po realizaci Vysoké Mýto, CNC řezání laserem, výroba prototypů
Zakázková kovovýroba od návrhu po realizaci Vysoké Mýto, CNC řezání laserem, výroba prototypů, zakázková a sériová kovovýroba, CNC ohraňování, sváření a obrábění.
Impec technology s.r.o. zakázková a sériová kovovýroba
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS, vlastní autodoprava a stěhování.
Poskytování účetních a poradenských služeb, daňová evidence Zlín, zastupování na úřadech
Poskytování účetních a poradenských služeb, daňová evidence Zlín, zastupování na úřadech, kompletní vedení mzdové agendy, účetní závěrky, zpracování daňového přiznání.
Prodej, dodávka a servis pneumatických komponentů AIRTEC
Firma YETTY.EU se sídlem v Jihlavě poskytuje pneumatické komponenty a systémy, náhradní díly, hydrauliku, ventily a armatury na olej, vodu i páru, klapky, šoupátka. Zajišťuje i dodání a servis.
YETTY.EU s.r.o.
Penzion pro seniory – dům s pečovatelskou službou pro osaměle žijící seniory
Dům s pečovatelskou službou pro osoby starší 65 let – nabízíme komplexní služby s veškerou péčí – vracíme seniorům plnohodnotný život - Penzion pro seniory Atrium Liberec
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.