Aktuální microsite

Soukromá bezpečností agentura Plzeň
Veškeré služby v oblasti zabezpečení a fyzické ostrahy objektů a nemovitostí nabízí soukromá bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová z Plzně.
Servis a opravy nákladních vozů | Cheb
Přivezte k nám své užitkové vozidlo a my se postaráme o jeho plnou funkčnost. Kromě samotných vozů spravíme přípojné části, návěsy a přívěsy. Cisterny svařujeme hliníkem WIG a MIG. Všem přídavným vozidlům vyměníme pneu a opravíme tachografy VEEDER-ROOT a KIENZLE. Montujeme nezávislé klimatizace od firmy Mini Cool Compact a topení WEBASTO a ...
Učební a maturitní obory na soukromé uměleckořemeslné škole s dlouholetou tradicí
Umělecké maturitní a učební obory či nástavbové a rekvalifikační obory v Praze nabízí soukromá Střední odborná škola uměleckořemeslná.
Výroba kuchyní na míru podle Vašich představ včetně návrhu a montáže
Toužíte po nové kuchyni? Máte specifické požadavky na uspořádání nebo materiál? Jste nároční na kvalitu? Pak je ideálním řešením kuchyně na míru, kterou Vám vyrobí Truhlářství Matefi z Prahy.
Autoalarmy Athos Praha, autorizovaný velkoobchod s autoalarmy od firmy Jablotron
Jsme autorizovaným velkoobchodem společnosti JABLOTRON a v našem Eshopu nakoupíte kvalitní autoalarmy, které zabezpečí Váš vůz i na dálku díky aplikaci MyJABLOTRON na mobilním telefonu.
30-50% sleva na značkové sluneční brýle pro muže, ženy i děti - akce v oční optice ProfiOptic
V oční optice ProfiOptic Zlín Vás aktuálně čeká akce - na sluneční brýle pro muže, ženy i děti je sleva 30-50%. Neváhejte a pořiďte si značkové brýle v kvalitním zpracování s grantovanou UV ochranou.
Autocamp Jenišov na Lipenské přehradě, cyklostezky, prodejna základních potravin, noční klid
Ubytujte se v kempu 1,5 km od Horní Plané směrem Černá v Pošumaví, přímo u břehu Lipenského jezera a užijte si svou báječnou rodinnou dovolenou.
Instalatérské práce Plzeň, služby v oboru voda, topení, plyn,  montáž ústředního topení, revize
Instalatérské práce Plzeň, služby v oboru voda, topení, plyn, montáž ústředního topení, montáže plynových zařízení včetně revizí, rozvody vody a kanalizace, výměny stoupaček, montáže radiátorů.
Penzion a restaurace - levné ubytování v soukromí, v klidné části města
Penzion Na jízdárně Kroměříž poskytuje levné ubytování v soukromí, v klidné části města, v rodinném apartmá či dvoulůžkových pokojích. K dispozici je i vlastní restaurace.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Přepravní obaly Praha – zboží doručené bez poškození
Pro bezpečné doručení zboží nabízí společnost ProTrade, s.r.o. z Prahy široký sortiment přepravních obalů, které slouží k ochraně proti mechanickému poškození zásilky během cesty k adresátovi.
Těžba, pořez dřeva, kulatiny, prodej, výroba řeziva
V Malenovické pile Zlín je na prodej stavební a exportní řezivo - výroba 90% jehličnatého řeziva. Nabízíme i pořez dřeva a kulatiny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Jarní akce Husquarna – vysokotlaké čističe s bohatým příslušenstvím za zvýhodněné ceny
S mytím Vaší kamenné zídky, terasy, chodníku nebo automobilu Vám pomůžou vysokotlaké čističe Husquarna, které nyní nakoupíte za zvýhodněné jarní ceny u Agroservis Holý.
Daňový poradce Karlovy Vary
Vedení účetnictví, zpracování daní a daňových přiznání, řešení účetních problému i daňové optimalizace v Karlových Varech realizuje Hana Oktábcová.
Pozemní laserové skenování s 3D laserem a laser scanning - geodetické práce od české firmy
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zaměřuje na geodetické práce, komplexní služby v oboru geodézie a poskytuje i pozemní skenování s 3D laserem, laser scanning, vytyčovací práce ve výstavbě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Výroba vaječného koňaku, ovocných pečených čajů a marmelád do obchodů a restaurací
Společnost HERBA LENA group s.r.o. z Chropyně vyrábí marmelády, pečené čaje, vaječný koňak a ovocné sirupy z čerstvých surovin. Zavážíme obchody, restaurace v Kroměříži, Zlíně, Přerově i Olomouci.
Přívěsné podvalníky DAMCO Praha, prodej zemědělských podvalníků, přívěsných silničních podvalníků
Zajišťujeme servis a prodej přívěsných silničních a zemědělských podvalníků irské firmy DAMCO Trailers.
Kompletní dodávka a montáž oplocení na klíč
Kompletní dodávku a montáž oplocení na klíč zajistí v okolí Havlíčkova Brodu společnost ADH-Ploty, s.r.o. Zavítejte do našeho plotového centra ve Štokách.
Novou sekačku na trávu si pořídíte právě u nás
Široký výběr zahradních sekaček naleznete v okolí Jemnice, Dačic a Slavonic v prodejně zahradní techniky Václav Fučík v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Dřevěné a plastové kompostéry, polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma
Nakupujte dřevěné nebo plastové kompostéry nebo polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma z pohodlí domova. Kompostéry i skleníky na Vaši zahradu nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Střední škola a základní škola Žamberk, vzdělání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami
Střední škola a základní škola Žamberk poskytuje základní vzdělání a střední vzdělání v odborném učilišti a praktické škole.
Střední škola a základní škola Žamberk
Zámečnictví Jičín, výroba plotů, mříží, pojezdové brány, montáže bezpečnostních zámků a kování
Na přání Vám rádi zhotovíme nové pojezdové brány, kvalitní mříže nebo originální ploty. Provádíme zámečnické a svářečské práce.
Zemní práce Trutnov, terénní úpravy pozemků a zahrad pomocí pásového a kráčejícího bagru
Provádíme veškeré zemní práce bagrem dle přání zákazníka, před samotnou realizací poskytujeme nezávaznou odbornou konzultaci o provedení úprav pozemků nebo zahrad.
Výroba lehkých pracovních oděvů pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře, sociální pracovníky v režimu náhradního plnění
Firma EPOS DUO s.r.o. Zlín je výrobce, dodavatel pracovních oděvů v režimu náhradního plnění. Jsme připraveni dodat lehké pracovní oděvy pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře i sociální pracovníky.
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.