Aktuální microsite

Krabičková dieta a jejich programy na hubnutí. Rozvoz jídla až k Vám.
Krabičková dieta je hubnutí bez hladovění. Programy hubnutí od firmy Pohodlná dieta Strážnice jsou jak pro muže i ženy. Rozvoz jídla den předem.
Měření motivace zaměstnanců a diagnostika jejich kompetencí - Softskillers
Personální agentura Specialist Service s.r.o. v Ostravě pro vás připravila metodu měření motivace zaměstnanců a diagnostiku jejich kompetencí - Softskillers, která pomáhá zlepšit práci v týmu.
Specialist Service, s.r.o.
Rekonstrukce a opravy bytů, revitalizace bytových domů, činžáků, paneláků
Revitalizaci bytových domů, činžáků a panelových bytů zajistí stavební firma EKOČEK s.r.o., která realizuje rekonstrukce a opravy stávajících bytů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Prodej vah, inkubátorů, vodních lázní, pipet i sond pro soukromé a státní laboratoře
Na prodej přesných laboratorních vah, inkubátorů, pipet, sond, vodních lázních a dalšího potřebného vybavení pro soukromé i státní laboratoře se zaměřuje firma ILABO, spol. s.r.o. Kyjov.
Vjezdové, křídlové a posuvné brány na míru - prodej a montáž v různých odstínech
Prodej, montáž vjezdových, křídlových i posuvných brán zajišťuje specialista na brány, vrata a rolety, společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Truhlářské stavební řezivo, velkoobchodní prodej, výroba řeziva, Moravské Budějovice
Výroba, prodej truhlářského stavebního řeziva. Velkoobchodní prodej, evropské i exotické dřeviny v několika kvalitách, zajišťuje firma FABRI-MORAVIA s.r.o., z Moravských Budějovic.
Neotřelé místo pro život – malebná obec v krásné jihočeské přírodě
Obec Krašlovice, obec se 158 obyvateli v okrese Strakonice, půl hodiny cesty z Českých Budějovic. Malá obec nedaleko řeky Blatnice, turistické místo vhodné pro cyklisty, vodáky a nadšené cestovatele.
Řidičské oprávnění na motorku i auto v Jihomoravském kraji
Odborný výcvik pro získání řidičáku pro skupiny AM, A1, A2, A i B. kondiční jízdy a intenzivní kurz motoškoly zajišťuje Autoškola a motoškola TRIPLE s.r.o. v Jihomoravském kraji.
Autoškola a motoškola TRIPLE s.r.o.
Elektroměrové rozvaděče zejména pro distributory elektřiny
Rozvaděče elektrické energie, dodávka elektroměrů nízkého napětí pro průmyslové a energetické společnosti s kompletním servisem a zárukou bezpečnosti to je AROVA SERVIS s.r.o.
Spolehlivé inkontinenční pomůcky při inkontinenci - diskrétní řešení při úniku moči
V Lékárně U kašny v Uherském Brodě zakoupíte mimo jiné i spolehlivé inkontinenční pomůcky - jde o diskrétní řešení při inkontinenci, při nežádoucím úniku moči.
Dioptrické brýle na čtení i na počítač- stylové a jednoduché
Pokud často pracujete s počítačem nebo jste vášnivý čtenář a chcete tak ulevit svým očím, pak navštivte Oční optiku Vintrová Eva v Prostějově, kde vám vždy rádi poradí s výběrem vhodných brýlí.
Volná pracovní místa na pozice - obsluha i seřizovač CNC stroje, mistr, plánovač, expedient, skladník či kontrolor OTK
Firma Wicke CZ, s.r.o. Slušovice, výrobce průmyslových kol, má aktuálně volná pracovní místa na různé pozice - plánovač, expedient, obsluha i seřizovač CNC stroje, skladník či kontrolor OTK i další.
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace, vyvrtávačky, CNC frézky, dvoukotoučová pila, brousící stroje.
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení, baterie pro dopravní techniku, trakční bateriové systémy, dobíjecí infrastruktura pro elektromobilitu.
IBG Česko s.r.o. Energetická řešení
Dřevěné bedny pro uskladnění brambor a zeleniny - praktické skladování
Praktické skladování zeleniny zajistí dřevěné bedny pro uskladnění brambor a další zeleniny, které vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Pronájem luxusních automobilů za bezkonkurenční ceny - Audi, Porsche, BMW, Jaguar
Vozy renomovaných značek Audi, Porsche, BMW, Jaguar a Mercedes si můžete zapůjčit u firmy Luxuryrent s.r.o. z Brna. Pronajměte si jeden z luxusních automobilů za bezkonkurenční ceny.
Zahradní sekací travní traktory Seco - na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů
Zahradní sekací travní traktory Seco na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů prodává společnost Daniš Davaztechnik s.r.o. v Přerově. Prijďte si k nám vybrat profesionální traktor.
Autolakovna - opravy a lakování karoserií všech značek osobních a užitkových aut
Lakování i přelakování všech značek osobních, užitkových aut a motocyklů zajistí autolakovna JANTAR-lakovna, spol. s r.o. se sídlem v Brno -Město. Zajišťujeme kompletní autolakýrnické služby.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Výrobce a dodavatel keramických kachlů z Jihočeského kraje
Keramické kachle mnoha stylů a vzorů, výroba kachlů pro kamnářský průmysl, kachle za nejlepší ceny v nejvyšší kvalitě od firmy MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Řešení odpadového hospodářství v Jihočeském kraji
Odpadová politika a hospodářství pro živnostníky, soukromé osoby, základní školy a jakékoliv instituce, likvidace odpadů a spolehlivý výkup veškerého odpadového sortimentu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Obec Lovečkovice a její zajímavosti, okres Litoměřice
Obec Lovečkovice se spolu s přidruženými obcemi rozléhá v CHKO České středohoří v Ústeckém kraji. Je zde spousta zajímavých pamětihodností a krásná příroda.
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a vozíkem – prodej přes e-shop
Usnadněte si úklid díky úklidovým sadám od firmy Falko F a L s.r.o. Na našem e-shopu zakoupíte úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a plastovým vozíkem za skvělé ceny.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Zděné rodinné domy na klíč, nízkoenergetický dům za cenu bytu - výstavba na Moravě
Stavební firma EB - stav s.r.o. Zlín realizuje stavby, zděné rodinné domy na klíč v lokalitě Zlínský kraj a na Moravě. Aktuálně dodáme projekt výstavby zdarma, můžete mít dům za cenu bytu.
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání špinavé vody
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání znečištěné vody, odstranění usazené vrstvy nečistot ze dna, odkalení studny.