Aktuální microsite

Durélis konstrukční deska s hladkým povrchem
Pro dřevostavby a podlahy je potřeba pevný dřevomateriál, který je odolný i proti vlhkosti. Ve firmě PROŘEZ v Prostějově sežnete levné Durélis desky, které jsou navíc kvalitní náhradou OSB desek.
Nová ŠKODA OCTAVIA SCOUT, G-TEC - aerodynamické vlastnosti, rodinný i pracovní vůz
Novinkou na automobilovém trhu je ŠKODA OCTAVIA SCOUT, G-TEC s aerodynamickými vlastnostmi. Tento ideální vůz pro rodinné i pracovní účely pořídíte u společnosti AUTONOVA BRNO s.r.o. za dobré ceny.
Dětské povlečení, nepropustné a prodyšné prostěradla do kočárků i postýlek - prodej, výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem dětských nepropustných a prodyšných prostěradel a kvalitního povlečení do postýlek a kočárků se zabývá firma Kaspo z Prostějova nedaleko Olomouce.
Prodej včelařských potřeb - mezistěny z pravého vosku, souší, krmivo pro včely
Nakupujte včelařské potřeby u specialisty. Společnost Výrobna mezistěn a včelařských potřeb, s.r.o. prodává mezistěny z pravého vosku, souší, krmivo pro včely a spoustu dalších pomůcek pro včelaře.
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Elektropříslušenství pro motocykly, vodní, sněžné skútry
Společnost VAPE spol. s r.o. je výrobce a prodejce elektropříslušenství pro motocykly, vodní, sněžné skútry a čluny se sídlem v Kroměříži - Zlínský kraj.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Slévárna, výroba a zpracování odlitků z barevných kovů Velim, umělecko-průmyslové odlitky
Slévárna, výroba a zpracování odlitků z barevných kovů Velim, umělecko-průmyslové odlitky, odlitky ze slitin hliníku, mosazi, bronzu, moderní technologie.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Plastové elektroměrové skříně pro přímé měření spotřeby elektrické energie
Potřebujete novou elektroměrovou skříň? Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů a skříní pro přímé měření spotřeby elektrické energie.
Pozemky z aukce a veřejné dražby – prodej levných stavebních parcel
Stavební parcely, lesy i zemědělské areály za výhodné ceny prodává společnost PROKONZULTA s.r.o. z Brna formou veřejné dražby a aukce do společného či samostatného vlastnictví.
Bezpečnost práce - zajistíme školení i poradenství
Odborná školení a poradenství na poli bezpečnosti práce zajišťuje pro firmy do 25 zaměstnanců společnost Ing. Jaromír Pokoj z Brna.
Nerezové bazénové skluzavky a tobogány, skluzavky do bazénu
Firma Alfeko s.r.o. sídlící v Třebíči Vám na základě Vašeho zadání vyrobí bazénové nerezové skluzavky a tobogány. Díky moderním technologiím se můžete spolehnou na dlouhodobou životnost materiálu.
Výkup nákladních vozidel Nymburk, prodej, servis a pronájem nákladních vozů, odtahová služba
Výkup nákladních vozidel Nymburk, prodej, servis a pronájem nákladních vozů, tahače, kamiony, návěsy, odtahová služba celá Česká republika a Evropa.
Pojízdná prodejna s čerstvým masem a uzeninami, pravidelné farmářské trhy
Havlíčkovo řeznictví prodává své výrobky v pojízdné prodejně na Třebíčsku, Jihlavsku a v sousedních regionech. Máme pro vás čerstvé chlazené a vysoce kvalitně opracované vepřové a hovězí maso.
Zasklívání oken, dveří, výloh plochým sklem o síle 4-10 mm
Zasklení oken, výloh nebo dveří svěřte do rukou Sklenářství Olejník z Veselí nad Moravou. Zasklívání provádíme plochým sklem o síle 4-10mm, možnost aplikace bezpečnostní fólie na prosklené plochy.
Zdravotně nezávadný nábytek do dětských a studentských pokojů -  moderní a nadčasový
Moderní a nadčasový, zdravotně nezávadný nábytek do dětských a studentských pokojů na e-shopu nabytek-aktiv.cz dodávající nejen v okolí Znojma.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Moravský vinný sklep a vinárna s posezením a pohoštěním
Jakostní moravské víno, bohaté pohoštění a skvělá zábava – to vše poskytuje moravský vinný sklep a vinárna s posezením Moravská oáza ve Valticích.
Penzion Javorník, ubytování u Baťova kanálu u cyklostezky
Penzion, ubytování v těsné blízkosti u Baťova kanálu u cyklostezky s kapacitou 37 lůžek vám nabízí Penzion Javorník ve Veselí nad Moravou.
Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Úsporný centrální vysavač BEAM Electrolux si zamiluje každý
Pokud už vás nebaví vláčet za sebou hlučný přístroj, tak si pořiďte úsporný centrální vysavač od firmy Ekoelektro v Olomouci - věříme, že se do něj okamžitě zamiluje každý.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Kompletní strojírenská výroba - soustružení, kovoobrábění, frézování
Odborníkem na soustružení, kovoobrábění a frézování je společnost Zekof, s.r.o. se sídlem v Šumperku, která vám zajistí kompletní strojírenskou výrobu.
Zekof, s.r.o.
Chata Malenovice Vám poskytne komfortní přesto levné ubytování na horách i s vířivkou
Komfortní a levné ubytování ve stylově zařízené horské chatě Malenovice pod Lysou Horou v Beskydech Vám zajistí firma Chaty Krásné chvíle s.r.o. Chata má vířivku, bazén, posezení na zahradě.
Rekonstrukce, přestavba koupelny nebo bytového jádra v panelovém domě na klíč
Kompletní přestavbu bytového jádra a rekonstrukci koupelny na klíč přes přes návrh realizaci, dodávku materiálů až po úklid zajišťuje firma Interiéry Danko.
Míchání interierových i fasádních barev na počkání - tónovací centrum
ABC barvy s.r.o. je firma z Opavy, která se zaměřuje na kompletní sortiment malířských potřeb a nabízí Vám míchání fasádních i interierových barev na počkání ve svém tónovacím centru.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Montáž, servis, oprava plynové kotle Therm v co nejkratším čase
Pokud potřebujete servis, montáž nebo opravu vašeho plynového kotle Therm, obraťte se na firmu MaRel corp., s.r.o., která poskytuje kvalitní služby v nejkratším možném čase v okolí Těšína a Karviné.
Krabičková dieta a jejich programy na hubnutí. Rozvoz jídla až k Vám.
Krabičková dieta je hubnutí bez hladovění. Programy hubnutí od firmy Pohodlná dieta Strážnice jsou jak pro muže i ženy. Rozvoz jídla den předem.