Aktuální microsite

Přírodní čaje na nachlazení, pročištění jater, energii - eshop
V zimních měsících se nejlépe zahřejeme čajem, který má blahodárné účinky na vaše zdraví. V eshopu prirodniprodukty.cz od firmy Celomed si vyberete z čajů na nachlazení, pročištění jater i na energii.
Velkoobchod dekorační textilie, interiérové látky, záclony a závěsy pro Váš dům
Velkým výběrem dekoračních textilii, závěsů, látek a záclon, stejně jako profesionálním přístupem, Vás nadchnou ve firmě BS textil.
BS-textil s.r.o.
Prodej a dodávka palivového dříví až k Vám do domu, kvalitní dřevo
Palivové dříví, krácené, štípané, kvalitní dřevo z buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice a modřínu, dodává firma Boš spol. s r. o.
BOŠ spol. s r.o.
Mezinárodní a vnitrostátní spedice, zasilatelství Zlínský kraj
Přepravní společnost ALLSPED z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na spediční služby - mezinárodní a vnitrostátní spedice, zasilatelství.
Zastupování v trestním řízení, obhajoba při hlavním líčení - trestní právo
Profesionálním zastupováním v trestním řízení a obhajobou při hlavním líčení se zabývá advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna.
Lázeňské pobyty pro diabetiky pro zlepšení zdravotního stavu i snížení nadváhy
Lázeňské pobyty pro diabetiky v Horských Lázních Karlova Studánka v Jeseníkách napomáhají zlepšit zdravotní stav i snížit nadváhu. Vhodné i pro klienty bez nároku na léčbu hrazenou pojišťovnou.
Profesionální poradenská společnost v oblasti BOZP a PO v Jihomoravském kraji
Zabezpečení celkové bezpečnostní a požární dokumentace vaší společnosti, zajištění a realizace vstupních a periodických školení, prodej hasící techniky, revize všech přístrojů od PB Alfa s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Finanční a mzdová analýza Praha, ekonomické analýzy nákladů v tabulkách a v grafech
Finanční a mzdová analýza Praha, ekonomické analýzy nákladů v tabulkách a v grafech, porovnání Vašich osobních nákladů, odhad Vašich mzdových nákladů.
Provoz skládky komunálního odpadu Sokolov, přeprava a likvidace odpadů včetně nebezpečných
Provoz skládky komunálního odpadu Sokolov, přeprava a likvidace odpadů včetně nebezpečných, průmyslových, stavebních. Půjčujeme velkoobjemové kontejnery.
Architektonická činnost na klíč Praha, návrhy rodinných domů, zpracování projektů, konečná realizace
Svým zákazníkům rádi zpracujeme návrhy a realizace interiérů a rodinných domů, dále pro bytové domy, kanceláře a veřejné prostory.
ATELIER KUNC architects, s.r.o.
Expresní lakování vozidel již do 48 hodin - velkokapacitní autolakovna
Neotálejte s opravou laku a vsaďte na naši společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Jsme velkokapacitní autolakovna a provádíme expresní lakování vozidel již do 48 hodin v Brně, Blansku a Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Průtokoměry kapalin pro malé průtoky, monitorovací systémy
Snímače pro měření malých průtoků kapalin vyrábí společnost SONOTEC, specialista na měřící a diagnostickou techniku. Dodáváme průtokoměry pro malé průtoky, displeje a monitorovací systémy.
SONOTEC s.r.o.
Moderní nábytek pro ložnice - postele a sektorové skříně. prodej na e-shopu
Moderní nábytek pro ložnice můžete zakoupit v e-shopu naší firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Dodáváme postele, sektorové skříně, noční stolky a komody, které lze libovolně kombinovat.
Choroby a škůdci jahodníku, zahradnictví Velim, rady pro zahrádkáře, prodej chemických postřiků
V našem Zahradním centru ve Velimi nabízíme vhodné chemické postřiky proti chorobám a škůdcům jahodníku a další cenné rady pro zahrádkáře.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
CNC soustružnické práce na frézkách a na konvenčních obráběcích strojích
CNC soustružnické práce na frézkách a na konvenčních obráběcích strojích, strojírenská výroba od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Bzenci u Hodonína.
Sběrna, výkup kovošrotu Jemnice – železný šrot, barevné kovy, kovový odpad, akumulátory
Sběrna OPAMETAL s.r.o. v Jemnici se zaměřuje na výkup kovového odpadu, kovošrotu, akumulátorů, barevných kovů, kovového odpadu a šrotu. Všechny sběrné suroviny dále zpracujeme.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny
Povrchové úpravy korkových a dřevěných podlah, čističe, impregnace
Povrchové úpravy korkových a dřevěných podlah, prodej čističů a odstraňovačů skvrn, ošetřovací prostředky, impregnace jedině od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o. ve Znojmě.
Výmalba SDK v průmyslových halách
Výmalbu SDK v průmyslových halách, skladech, technických místností i na schodištích obstará firma Stavební činnost EKOČEK s.r.o. Působíme v okolí Brna, Znojma a Mikulova.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Pivní sudy KEG Praha
Nabízíme sortiment repasovaných nerezových KEG sudů DIN a EURO a také sudy různých průměrů.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Projekční kancelář – vyhotovení projektové dokumentace Praha
Vypracování kvalitní projektové dokumentace pro stavbu domů, bytů, průmyslových prostor a zároveň zajištění všech potřebných dokumentů k realizaci a kolaudaci finální stavby – MO ATELIER s.r.o.
Připojení vysokého napětí ke stavbám - poradenství a výstavba
Instalace kabelů a montáž kabelových sloupů i nosných konstrukcí. Montáž rozvoden a vrchního vedení VN. Kompletní služby – od poradenství, realizace až po servis zajišťuje společnost COBAP s.r.o.
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Nabídka teplých jídel a polévek s rozvozem - rozvoz levného menu do domácností i firem
O rozvoz levného denního menu až domů či do firmy v okolí Zlína se postará firma Jídelna Plhák. Naší bohatou nabídku teplých jídel a polévek Vám dovezeme i do Želechovic a Lípy.
Instalatérské práce vodo topo plyn - rozvody vody, topení, plynu
Odborné instalatérské práce vodo-topo-plyn v okrese Zlín zajistí firma Petr Jurásek. Realizujeme rozvody vody, topení a plynu.