Aktuální microsite

Návrhy a realizace designu firemních, osobních i závodních vozů, prostředků MHD, nákladních vozů
Pracujeme komplexně - od návrhů po vlastní finální realizace designu firemních, osobních i závodních vozů, prostředků MHD, nákladních vozů - ROMMY AGENCY Liberec
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Pronájem kongresového sálu na firemní akce, večírky či školení
Kongresový sál s kapacitou až 110 osob, nabízí různé možnosti stolového uspořádání - pronájem kongresového sálu na firemní akce, večírky či školení - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Turistické město Moravské Budějovice, pamětihodnosti a krásná příroda
V malebné přírodě na rozmezí Vysočiny a jižní Moravy se nachází historické město Moravské Budějovice s řadou památek v památkové zóně města.
Prodej pohonných hmot Rokycany, čerpací stanice, prodej nafty, benzinu, dálniční známky, olej
Prodej pohonných hmot Rokycany, čerpací stanice, prodej nafty, benzinu, dálniční známky, olej, provozní kapaliny, láhve čistého propanu, autokosmetika.
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, tesařské konstrukce
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, moderní tesařské konstrukce, příhradové vazníky z řeziva třídy jakosti S10 nebo KVH profily.
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Kdyně, návštěva On-Line bez fronty, prevence a léčebná péče
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Kdyně, návštěva On-Line bez fronty, komplexní diagnostická, preventivní a léčebná péče pro populaci ve věku od 16 let.
Všeobecné praktické lékařství Pod Korábem, s.r.o.
ŠKODA online – objednávka automobilu ŠKODA  z online katalogu  s vyzvednutím na prodejně
Při nákupu vozu vyzkoušejte ŠKODA online – vyberte si vozidlo v našem online katalogu a vyzvedněte na vybrané autorizované prodejně. Možnost nákupu na operativní leasing i za vlastní prostředky.
Auto Hégr, a.s., provozovna Šumperk autorizovaný partner ŠKODA
Výkup papíru - zpracování, lisování papíru a PE fólií
Firma OPAMETAL s.r.o. působící na Znojemsku se zabývá ekologickou likvidací kovošrotu a výkupem papíru, starých novin, lepenky. Proces zpracování spočívá v lisování vykoupeného papíru a PE folií.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Pneumatiky, alu kola, disky - prodej, oprava i výměna pro všechny typy automobilů
Prodej, opravu a výměnu pneumatik, alu kol a disků pro Havířov a okolí Ostravy zajišťuje firma MS steel s.r.o., která provozuje pneuservis pro všechny značky a typy osobních i dodávkových automobilů.
MS steel s.r.o.
Mlýn Palhanec, mlýnské produkty a mouka - vlastní výroba s rodinnou tradicí
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. na Palhanci v Opavě působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků ve vlastním mlýně s rodinnou tradicí. Nabízíme kvalitní mouku.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Lamely, PVC pásy, clony nebo svařovací závěsy. To vše k ochraně Vašeho zdraví a k úspoře energie.
Lamely, PVC pásy či protiprůvanové clony a další mnohé můžete pořídit u brněnské firmy PortaTherm s.r.o., která se zabývá především výrobou, servisem a prodejem těchto komponentů.
Výroba SPIRO potrubí, potrubí pro vzduchotechniku
Výrobu SPIRO potrubí na nejmodernějším stroji švýcarské kvality, lisování kovů, kovovýrobu, vzduchotechnické komponenty a další zajistí na Plzeňsku firma GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Vinylové schody v moderním designu – dekor dřeva a kamene, prodej na e-shopu
Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov dodává a montuje vinylové schody v moderním dekoru dřeva a kamene. Veškeré dílce a komponenty pořídíte za výhodné ceny na e-shopu.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Venkovní markýzy na balkon či terasu - zastřešení malých i velkých ploch
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě vyrábí, prodává a dodává stínící techniku, mezi kterou patří také venkovní markýzy na balkon či terasu pro zastřešení malých i velkých ploch.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Tunelová bavlněná rouška, šátek pro dospělé - dámská, pánská
Tunelovou bavlněnou roušku (šátek) pro dospělé v UNI velikosti v provedení pro dámy i pány zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Pletex z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Skleněný závěsný i stolní destilační přístroj - k výrobě destilované vody
Ostravská společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis Vám dodá skleněné destilační přístroje, které jsou určeny k výrobě destilované vody jejíž kvalita odpovídá ČSN 684063.
Prodej, e-shop - PVC hadice sací, ploché s využitím v zemědělství i v průmyslu a požární hadice
Profesionální PVC hadice sací nebo ploché, které využijete v zahradnictví, zemědělství i v průmyslu, dále požární hadice zakoupíte na e-shopu společnosti CZ Pumpy – čerpací technika s.r.o.
Degustace, bezplatná ochutnávka špičkového vína - dovoz, prodej vín
Jste milovníkem vína a rádi by jste si domluvili degustaci špičkových vín z celého světa? Obraťte se na firmu NIER FINE WINES, která vám zajistí degustaci a bezplatnou ochutnávka vína.
NIER FINE WINES s.r.o.
Architektura, projektová činnost ve výstavbě Praha, návrhy interiérů a 3D vizualizace, montáž TČ
Poskytujeme služby v oblasti architektury, pozemních staveb a techniky prostředí od návrhu po realizaci - AmanTop s.r.o. Praha
AmanTop s.r.o.
Utěrka z netkané textilie Multitex® Premium
Na absorbci tekutin, ale také na leštění nábytku, či zrcadel Vám pomůžou naše útěrky z netkané textilie Multitex® Premium.
ZVG CZ s.r.o.
Stínící technika Zlín, interiérové stínění, předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy
Stínící technika Zlín, interiérové stínění, předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy, hliníkové pergoly, venkovní rolety, posuvné panely, hliníkové ploty a brány.
Alutech Bohemia s.r.o. prvky solární ochrany
Oční klinika Plzeň, laserové korekce a léčba očních vad, nitrooční čočky, odstranění šedého zákalu
Oční klinika Plzeň, korekce a léčba očních vad, nitrooční čočky, odstranění šedého zákalu, laserová korekce zraku, oční poradenství.
Geodetické práce, zpracování geometrického plánu, zaměřování staveb a inženýrských sítí
Geodetické práce, zpracování geometrického plánu, zaměřování staveb a inženýrských sítí spolehlivě provádí společnost Geoprofil s.r.o. se sídlem v Olomouci.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Kvalitní spojovací materiál, nářadí a nástroje - nejširší výběr v železářství v Brně
Nejširší výběr kvalitního spojovacího materiálu, nářadí a nástrojů má Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně - navštivte nás a přesvědčte se sami.