Aktuální microsite

Meziokenní izolační vložka z hliníkových profilů – výroba, prodej
Meziokenní izolační vložky, které splňují veškeré tepelně-izolační, statické protipožární vlastnosti, vyrábí a prodává firma Bystřický - Předizolované potrubí.
Akce na vybrané zahradní stroje, techniku Stihl - Sleva až 3000,- Kč
Nepropásněte akce na prodejně zahradní techniky PATRICK Zlín - sleva až 3000,- Kč na vybrané zahradní stroje Stihl.
Zahradní travní sekačky Husquarna, robotická sekačka – pomoc, kterou oceníte
Od počátku jara až do podzimu se žádný zahradník neobejde bez kvalitní sekačky. Společnost Agroservis Holý se sídlem v Moravském Krumlově představuje robotické sekačky.
Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Veterinární ošetření dojnic Česká Lípa -  laparoskopické řešení dislokace slezu
Naše ordinace poskytuje kvalitní ošetření pro malá i velká zvířata a jsme schopni po dohodě přijet ošetřit nemocná zvířata i k Vám domů.
Uhelné sklady Votice, černé uhlí, koks, uhelné brikety, štěrkopísek, betonárna, autodoprava
Nabízíme prodej a dopravu uhlí, koksu, uhelných briket, písku, štěrku, kačírku. Skládání uhlí pásovým dopravníkem a přepravu velkoobjemových nákladů.
Komplexní účetní služby Vsetín, vedení účetnictví, zpracování daňové evidence, daňová přiznání
Poskytujeme kvalitní a spolehlivé účetní služby včetně mzdové agendy, zpracování daňové evidence, vedení účetnictví, daň z přidané hodnoty, DPH, zastupování při jednání na úřadech.
Oční ambulance Kutná Hora, vyšetření, ošetření, léčba zraku, léčba očních vad, glaukomová poradna
Provádíme vyšetření zraku, preventivní prohlídky, předpisy brýlí a také provozujeme glaukomovou poradnu v Kutné Hoře.
Sdružení provozovatelů kempů Heřmanův Městec, předpisy a normy k výstavbě, přestavbě či provozu
Sdružení provozovatelů kempů Heřmanův Městec, předpisy a normy k výstavbě, přestavbě či provozu objektů typu kemp a chatová osada, informace o nových trendech v provozování kempů.
Zakázkové sestavení motocyklu pro jízdu v terénu nebo na silnici na míru
Zakázkové sestavení motocyklu na míru zajistí dílna ROD Custom Motorcycles z Třebíče. Zhotovíme Vám na míru motorku pro jízdu v terénu nebo na silnici.
Luxusní snubní a zásnubní prsteny s originálním designem - výroba na zakázku
Jsme rodinné Zlatnictví Karel Stoch, působící v Ostravě, Opavě a specializujeme se na prodej luxusních šperků. Na zakázku vyrábíme originální snubní a zásnubní prsteny pro vaše nejdůležitější chvíle.
Zlatnictví Karel Stoch
Prodej, dodávka - motorizované kolečko MUCK TRUCK
Jedinečné a všestranné motorizované kolečko MUCK TRUCK, vhodné pro přepravu těžkých nákladů, dodává společnost F.M.PRACOS, spol s.r.o. z Brna.
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Bylinná kosmetika Top Gold, Topderm Praha, masážní a koupelové oleje, koupelové soli, peelingy
Bylinná kosmetika Top Gold, Topderm Praha, masážní a koupelové oleje, koupelové soli, tělové peelingy, antimikrobiální spreje do obuvi, tělové zábaly.
Vnitrostátní nákladní doprava Chrudim, přeprava nákladů ADR v ČR, vytěžování nákladních vozidel
Poskytujeme po celé České republice vnitrostátní silniční nákladní dopravu pomocí vozidel značek Transit, Iveco a Solo včetně návěsů od 3,5 t - 12 t.
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí, bezpečnost pracovníků, ochrana životního prostředí.
Oleje, filtry, maziva - prodej a eshop
Obchodní, servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se specializuje na prodej kvalitních olejů, maziv a filtrů také na svém eshopu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Topenářské, plynařské a vodoinstalaterské práce, realizace podlahového topení
Veškeré topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce zajistí v okolí Brno-venkov a Moravského Krumlova stavební firma Stavovald. Realizujeme i podlahové topení.
Stavovald Vladimír Vald
Nábytek do ložnice – postele, noční stolky, skříně, toaletky
Nábytek do Vaší vysněné ložnice, jako postele, noční stolky, skříně či toaletky zakoupíte u Brno Nábytek Životský. Vybírejte nábytek od světových výrobců nebo zadejte výrobu v naší truhlářské dílně.
REVIT, projekty ve formě BIM, 3D řešení budov, koordinace výstavby
Profesionální projekční služby poskytuje firma AZ elektropojekce s.r.o. Projekty zpracováváme i ve formě BIM (building information modeling) v softwaru REVIT.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Požární a kouřové hlásiče - elektronická signalizace
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy jako jsou elektronické požární signalizace a hlásiče.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Léčebný pobyt v horských lázní se státním příspěvkem, s plnou penzí a lékařskou konzultací
Mimořádný léčebný lázeňský pobyt se státním příspěvkem 4000 Kč v Horských lázních Karlova Studánka Jeseníky. Pobyt zahrnuje plnou penzi, lékařskou konzultaci.
Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob od zkušeného revizního technika
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob se musí pravidelně opakovat, proto se v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj obraťte na zkušeného revizního technika Ing. Nohavu z firmy THERMATIC.
Projekční kancelář Havlíčkův Brod, pozemní stavby, stavebně konstrukční řešení staveb, dokumentace
Projekční kancelář Havlíčkův Brod, pozemní stavby, stavebně konstrukční řešení staveb, výkresová dokumentace, posouzení a návrhy ocelových a hliníkových konstrukcí.